Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper søges hurtigst muligt - Sønderborg

Stillingen er på gennemsnitligt 15 timer om ugen.

Jeg hedder Michael Hansen og er en ung mand (47 år), som er lam fra brystet og ned. Jeg bor i rækkehus i Sønderborg og har 2 katte (du skal derfor kunne tåle katte). Jeg har brug for assistance til en række praktiske opgaver, herunder:  

* Morgenhygiejne (bad og toiletbesøg)

* Påklædning

* Hjælp til at komme i min kørestol

* Madlavning

* Rengøring og tøjvask 

Der forefindes alle nødvendige hjælpemidler i mit hjem, herunder loftlift.  Du skal have kørekort B.

Jeg interesser mig for musik, og du skal være indstillet på at tage med mig til koncerter og andre aktiviteter ud af huset. 

Du indgår i et meget velfungerende og stabilt team af hjælpere, hvor der kan være behov for afløsning ved øvrige hjælperes sygdom og ferie. Det er derfor nødvendigt, at du er fleksibel og indstillet på at tage vagter ud over dine faste vagter. 

Arbejdstiden er 8-13 og 17-23 på dine faste vagtdage, hvortil kan komme ekstra timer i forbindelse med ledsagelse til arrangementer, familiebesøg mv. 

Du vil blive ansat i LOBPA og aflønnet i overensstemmelse med BPA overenskomsten indgået mellem DE og FOA/3F. Du kan finde hele overenskomsten på http://www.lobpa.dk. 

Hvis du er interesseret i stillingen, må du meget gerne sende en kortfattet ansøgning til mille35@stofanet.dk snarest muligt.

Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af din hidtidige joberfaring og din motivation for at søge jobbet.

I tilfælde af spørgsmål kan jeg kontaktes på telefonnummer 20 87 71 75.

Har du ikke hørt fra mig inden uge 18, vil stillingen være blevet besat til anden side.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her