Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper søges i Brønderslev

Personlig hjælper for mand med ALS /muskelsvind søges til at hjælpe med alt husligt, personlig pleje og forflytning. Kørsel med stor handicapbil (alm kørekort) er også en del af jobbet. Jeg er i el-kørestol og har brug for hjælp med alt praktisk. Jeg kan tale for mig selv og køre lidt rundt. Jeg bruger ofte en Bi-pap maske, som du skal hjælpe mig med at sætte på.  

Jeg søger en hjælper her og nu. Du vil få tilbudt 1-3 vagter / måned, og så vil du skulle hjælpe med at dække ind ved sygdom og ferie. Da du følger med til alt socialt, frikirke, indkøb, familie, udflugt mm. er det vigtigt at vi har god kemi. Dem jeg fungerer bedst med, er naturlige, empatiske, handlekraftige og hjælpsomme. Det er også vigtigt at vi kan tale afslappet om det hele. Og så er det vigtigt at du er røgfri. Vær opmærksom på at jobbet indebærer fysisk arbejde som kræver en sund og stærk ryg. Vi kører typisk vagter fra 9-9. BPA Support er arbejdsgiver og jeg selv arbejdsleder. Skriv lidt om dig selv og din erfaring til job@bpasupport.dk Samtaler afholdes i Stenum ved Brønderslev og stillingen kan anses som besat, hvis der ikke er respons inden jobopslagets ansøgningsfrist.

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på www.bpasupport.dk/opret-profil

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.