Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper søges til deltidsstilling med udsigt til barselsvikariat

Handicaphjælper søges til tidsbegrænset deltidsstilling med udsigt til barselsvikariat 

Om mig 

Jeg er en kvinde på 25 år, som er tetraplegiker. Jeg sidder i manuel kørestol og har behov for hjælp til personlig pleje, forflytninger samt behov for ledsagelse til sociale aktiviteter, lægebesøg samt rengøring mm. Jeg søger kvindelige hjælpere i alderen 25-35 år.  

Hvem er du? 

Du er en glad person med et godt humør. Du besidder menneskelig respekt og respekterer, at jeg til tider kan have behov for alenetid. Samtidig værdsætter jeg, at du er ansvarsbevidst og fleksibel, da I som samlet hold skal kunne dække alle vagter. Ikke rygere foretrækkes. Mine forventninger til dig: At du kan og vil hjælpe mig med almindelige huslige opgaver, gøre rent, vaske tøj mm. At du kan og vil handle ind med mig, hjælpe mig i køkkenet og lave mad. At du kan og vil hjælpe mig med bad, personlig pleje, samt forflytning og lift. At du respekterer balancen i at mit hjem er din arbejdsplads. 

Du bliver en del af mit hold, som består af 5 faste hjælpere samt faste vikarer. Der søges til en tidsbegrænset deltidsstilling på gennemsnitlig 17 timer i ugen, med udsigt til et barselsvikariat på gennemsnitlig 34 timer, ligesom der hen over sommerferieperioden må påregnes ekstra vagter, da mit hold er selvafløsende. 

Har du lyst til at være tilknyttet mit hold, er du meget velkommen til at sende mig en ansøgning. Der forventes et hvis antal timer til oplæring.

Forventet tiltrædelse hurtigst muligt.

Løn efter BPA-handicaphjælper-overenskomst mellem DE og FOA/3F privat service, Hotel og Restauration. 

Du vil blive ansat i en BPA-ordning hvor jeg er daglig arbejdsleder og Olivia Danmark er arbejdsgiver.

Ansøgning og Spørgsmål, har du lyst til at søge den ledige stilling skal du sende en mail med en ansøgning og et CV. Har du spørgsmål må du gerne kontakte mig. Bemærk at jeg ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når de rette kandidater er fundet. Har du ikke hørt fra mig inden 01.07., skal du betragte jobbet som værende besat til anden side.

Kørekort: B(Almindelig bil), 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.