Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HANDICAPHJÆLPER søges til en 46 årig borger i Helsinge

Handicaphjælper 

Vi søger efter personlighed. Det vigtigste for os er, at du har hjertet på rette sted, alt det faglige kan vi lære dig :-) 

Der er tale om en deltidsstilling. Pt. er der tale om ca 3 vagter pr uge af ca. 8 timers varighed. Timetallet aftales nærmere ved en samtale. Du kan også få to vagter pr uge hvis du ønsker dette - men helst tre.

Om Borgeren

Du vil blive en del af et veletableret og stabilt team hos en mand på 46 år, (Bosiddende i Helsinge tæt på stationen) han er tetraplegiker (respirator plv 100), mangler talesprog, kommunikerer via alfabetet, har brug for hjælp til personlig pleje. I bund og grund hjælpt til at få hverdagen til at hænge sammen. Borgeren interesserer sig for lydbøger, en god film, musik og surfe på nettet. 

Kendskab til respirator er ikke en betingelse, da oplæring vil finde sted i hjemmet i forbindelse med dag- eller aftenvagter med efterfølgende kursus på Glostrup hospital. Efter endt oplæring vil du indgå i det almindelige rulleskema efter aftale. 

Vagter

Vagterne er af ca. 8 timer varighed og lægges efter aftale. (Dag, aften og nat) (Vågen nattevagt)

Du vil indgå i et fast rul men med mulighed for ekstra vagter. Det forventes at du er fleksibel og har mulighed for at dække vagter i forbindelse med ferie og sygdom. (Teamet er selvsupplerende) Du vil komme til at indgå i et velfungerende teamsamarbejde om hjælpeordningen og deltage i personalemøder. Der vil være mulighed for løbende at sparre med en fast rådgiver på vores kontor, som er ansvarlig for din trivsel i De Personlige Hjælpere.

 • Teamsamarbejde og deltagelse i personalemøder
 • Lønnet sidemandsoplæring i hjemmet
 • Indflydelse på egne arbejdstider
 • Ansvars- og arbejdsskadeforsikring
 • Mulighed for at sparre med fast rådgiver på vores kontor
 • Timelønnen ligger på kr. 150,86 inkl. feriepenge  (Kr. 134,10 i timen netto plus feriepenge) Hvis du har 3 års erfaring er det kr. 136,43 i timen.

Vi søger:

 • Mødestabil person
 • Humor og empati
 • Indlevelsesevne og situationsfornemmelse
 • Struktureret tilgang til opgaverne
 • Pligtopfyldende, moden og stabil
 • Fleksibilitet ved ferie og sygdom 

 

Samtaler afholdes løbende! 

 

Ansættelsesforhold:

Du bliver ansat gennem De PersonligeHjælpere ApS men arbejder i borgerens private hjem. Du kan læse mere om De Personlige Hjælpere ApS på vores hjemmeside: http://www.depersonligehjaelpere.dk

 

Interesseret?

Gå ind på vores hjemmeside og opret dig i vores cv database. Skriv at du er interesseret i annonce nummer "MR4". I bunden af skemaet er der også mulighed for at skrive lidt ekstra om dig selv. Du må meget gerne vedhæfte en ansøgning, og du må meget gerne vedhæfte et foto! Når du har udfyldt skemaet, skal du huske at trykke "Send" :-)

Vi behandler naturligvis din henvendelse fortroligt.     


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.