Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HANDICAPHJÆLPER søges til en dejlig kvinde i midt 40'erne

Handicaphjælper 

Vi søger efter personlighed, det faglige kan vi lære dig :-) Det eneste vi kræver er, at du skal have lifterfaring. 

Det vigtigste for os er, at du har hjertet på rette sted, og at du kan begå dig i et hjem, hvor der er både mand og børn. Det skal dog nævnes, at du skal ikke hjælpe til i forhold til børnene, og ægtefælden er ikke en del af plejeteamet.

Stillingen

Der er tale om enten 24 eller 32 timer pr uge hos borgeren i Hørsholm. Lad os tale om hvilket timetal der passer dig bedst.

Om Borgeren

Hun er i starten af 40'erne, gift og har tre børn i alderen, hvoraf de to er hjemmeboende. Tonen og atmosfæren i hjemmet er god, og de fysiske rammer er gode inkl. hjælperværelse. Til trods for en svær livssituation bliver der smilt en hel del! Hun har mistet stemmen, hvorfor kommunikation sker via øjenstyret computer. Hun er Danmarsmester i brug af øjenstyret computer - det går stærkt. :-)

Hun er god til mennesker, og har tidligere haft en hverdag, hvor hun har selv kom tæt på andre mennesker og gjorte en forskel for dem. (Sundhedsfaglig baggrund) Hun går op i hvordan andre har det, og har mange venner og gamle venner. Hun er gennemgående glad og har et roligt gemyt. Hun er struktureret og har altid været familiens organisator. Dertil kan vi tilføle, at hun altid har været glad for at rejse og dyrket sport på højt plan. 

Vagter

Vagterne er af 13 timers (dag), 11½ timers (nat) eller 24½ timers (døgn) varighed og lægges efter aftale.  Lad os tale om hvad der passer til dig og din hverdag :-) .  

Dag kl. 9.00 til 22.00 og nat fra kl. 22.00 til 9.30. Der er 30 min. overlap med en kollega om morgenen.

Du vil indgå i et fast rul men med mulighed for ekstra vagter. Det forventes at du er fleksibel og har mulighed for at dække vagter i forbindelse med ferie og sygdom. (Teamet er selvsupplerende) Du vil komme til at indgå i et velfungerende teamsamarbejde om hjælpeordningen og deltage i personalemøder. Der vil være mulighed for løbende at sparre med en fast rådgiver på vores kontor, som er ansvarlig for din trivsel i De Personlige Hjælpere.

 • Teamsamarbejde og deltagelse i personalemøder
 • Lønnet sidemandsoplæring i hjemmet
 • Indflydelse på egne arbejdstider
 • Ansvars- og arbejdsskadeforsikring
 • Mulighed for at sparre med fast rådgiver på vores kontor

Vi søger:

 • Mødestabil person
 • Humor og empati
 • Indlevelsesevne og situationsfornemmelse
 • Struktureret tilgang til opgaverne
 • Pligtopfyldende, moden og stabil
 • Fleksibilitet ved ferie og sygdom 

Samtaler afholdes snarest/løbende!

 

Ansættelsesforhold:

Du bliver ansat gennem De PersonligeHjælpere ApS men arbejder i borgerens private hjem. Du kan læse mere om De Personlige Hjælpere ApS på vores hjemmeside: http://www.depersonligehjaelpere.dk

 

Interesseret?

Gå ind på vores hjemmeside og opret dig i vores cv database. Skriv at du er interesseret i annonce nummer "SB3". I bunden af skemaet er der også mulighed for at skrive lidt ekstra om dig selv. Du må meget gerne vedhæfte en ansøgning, og du må meget gerne vedhæfte et foto! Når du har udfyldt skemaet, skal du huske at trykke "Send" :-)

Vi behandler naturligvis din henvendelse fortroligt.  

 

    


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.