Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper søges til fast stilling til 24 timers vagter - Fredericia

Gennemsnitlig arbejdstid 12 timer/uge.

OM MIG:

Jeg er en kvinde på 59 år, som har cerebral parese (spastisk lammelse). Jeg bor i nyopført Rækkehus i Fredericia sammen med min lille chihuahuahund Luka. Jeg elsker mad, håndarbejde, at komme ud i naturen, tage på udflugter og at tilbringe min tid sammen med familien. Jeg er en aktiv person, som kan lide, at der sker noget i min hverdag.

Jeg har ståfunktion og lidt gå-funktion, dog er disse med hjælp fra mine hjælpere. Mit hjælperteam består af 6 hjælpere, hvori du bliver den ene. Der skal arbejdes i 4 ugers rul med 24 timersvagter fra kl. 22 til 22.

ARBEJDSTID OG -OPGAVER:

Pt. har jeg brug for at få dækket to døgnvagter pr. mdr. med start mandag den 8/2 kl. 22.

Dine arbejdsopgaver består i at hjælpe mig med praktiske samt daglige gøremål f.eks. handle ind, lave mad, bage, vasketøj og lidt personlig pleje. Til tider skal jeg ud af huset til familiearrangementer og af og til passer jeg mine børnebørn på 3 og 11 år, som er hhv. ADD-diagnosticeret og hørebarn.

OM DIG:

Jeg ser gerne, du udviser fleksibilitet ved ekstravagter, i ferietid og i forbindelse med bytte mm, ligesom du forventes at deltage på personalemøder.

Det forventes, at du deltager i aktiviteter både med familien herhjemme og ude, og at du kan lide hund og børn. Derudover forventes det, at du er fleksibel og samarbejdsvillig, ligesom jeg selv er. Det er en fordel, hvis du kender lidt til spasticitet og på forhånd kan bruge gulvlift. Dette er ikke et krav, for det er selvfølgelig noget, du bliver oplært i. Du skal være over 30 år og have tålmodighed med børn med specielle behov. Du skal have let til smil og grin samt have humor, for jeg er selv en meget humoristisk person. Du skal være ikke-ryger. Du skal have kørekort og gerne have erfaring med at køre handicapbus med lift.

Er du interesseret i jobbet er du velkommen til at kontakte mig via mail: speedy14@live.dk

Angående løn kan du gå ind og tjekke takstblad på www.lobpa.dk

Pga. Covid-19 situationen foregår samtaler telefonisk med video. Der indkaldes til samtaler løbende. Sidste ansøgningsfrist 14. januar 2020.

Med Venlig Hilsen

 Ulla Larsen

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.