Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper søges til fast team

Det er til en  mandlig borger på 33 år bosiddende i Odense. Vores borger har en BPA ordning efter § 96 og har et ungt og friskt team ansat omkring sig. Han har muskelsvind, er i respirator og sidder i kørestol.

Arbejdsopgaverne består i overvågning af respirator, al hjælp omkring personligpleje, hjælp til spisning, ledsagelse ud af huset mm. Under arbejdsopgaverne hører også rengøring i hjemmet samt alm. husligt arbejde.

Det er en fast fuldtidsstilling.

Vores borger bor alene i lejlighed i Odense.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330092998Phoenix-e29f0d1412019-09-20T00:00:00Handicaphjælper søges til fast team

Det er til en  mandlig borger på 33 år bosiddende i Odense. Vores borger har en BPA ordning efter § 96 og har et ungt og friskt team ansat omkring sig. Han har muskelsvind, er i respirator og sidder i kørestol.

Arbejdsopgaverne består i overvågning af respirator, al hjælp omkring personligpleje, hjælp til spisning, ledsagelse ud af huset mm. Under arbejdsopgaverne hører også rengøring i hjemmet samt alm. husligt arbejde.

Det er en fast fuldtidsstilling.

Vores borger bor alene i lejlighed i Odense.

2019-10-19T00:51:46.393 Det er til en mandlig borger på 33 år bosiddende i Odense. Vores borger har en BPA ordning efter 96 og har et ungt og friskt team ansat omkring sig. Han har muskelsvind, er i respirator og sidder i kørestol. Arbejdsopgaverne består i overvågning af respirator, al hjælp omkring personligpleje, hjælp til spisning, ledsagelse ud af huset mm. Under arbejdsopgaverne hører også rengøring i hjemmet samt alm. husligt arbejde. Det er en fast fuldtidsstilling. Vores borger bor alene i lejlighed i Odense.11jobnete29f0d14100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-18T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3615413DANSKE CARE A/S11Hovedgaden 315000Odense CDKDanmark0
mbd050785@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent825398JobNet5046362504636210018-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e29f0d14https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e29f0d14https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e29f0d14&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e29f0d14&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/2.jpgHandicaphjælper søges til fast team12008011Dansk3Læse/ tale513212Handicaphjælper10Sundhed77Pleje og omsorg362789204mbd050785@gmail.commbd050785@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330099526Personlighjælper søges i Odense hos mand med ScleroseRobot Jobbet Jeg er en 57-årig mand med Sclerose. Jeg sidder i el-kørestol og benytter loftlift til forflytninger. Jeg bor alene i et lille rækkehus, og får bl.a. hjælp til toiletbesøg, praktiske opgaver og sondeernæring. Før du starter hos mig, vil du få 4 timers oplæring. Odense hjemmepleje varetager den personlige pleje. Profil Du skal være empatisk, frisk og humoristisk. Det er vigtigt, at du er fleksibel, stabil og har erfaring som handicaphjælper. Sidstnævnte er dog ikke et krav. Du skal have kørekort og være villig til at køre min handicapbil. Arbejdstid Der er tale om en stilling med 2-4 vagter af 11 timer pr. måned. Arbejdstiderne ligger fra kl. 11.00-22.00 alle ugens dage. Du skal forvente at, der af og til også er vagter lørdag, søndag samt helligdage. Opstart i november mdr. Opgaver Let personlig pleje Daglige praktiske opgaver, såsom rengøring, madlavning, indkøb osv. Ledsagelse ud af huset. Borgerens bopæl Jeg bor i Odense NV, Odense Kommune. Løn Lønnen er 129,81 kr. t. tillæg. Ansættelseskrav Ved en ansættelse skal du kunne forevise en straffeattest. Ansøgningsfrist Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at jeg ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet. Ansøgning Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil jeg meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til Focus People. Vedhæft gerne et billede, CV og udtagelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Jobbet
Jeg er en 57-årig mand med Sclerose. Jeg sidder i el-kørestol og benytter loftlift til forflytninger. Jeg bor alene i et lille rækkehus, og får bl.a. hjælp til toiletbesøg, praktiske opgaver og sondeernæring. Før du starter hos mig, vil du få 4 timers oplæring.  Odense hjemmepleje varetager den personlige pleje.

Profil
Du skal være empatisk, frisk og humoristisk. Det er vigtigt, at du er fleksibel, stabil og har erfaring som handicaphjælper. Sidstnævnte er dog ikke et krav.
Du skal have kørekort og være villig til at køre min handicapbil.

Arbejdstid
Der er tale om en stilling med 2-4 vagter af 11 timer pr. måned. Arbejdstiderne ligger fra kl. 11.00-22.00 alle ugens dage. Du skal forvente at, der af og til også er vagter lørdag, søndag samt helligdage.
Opstart i november mdr.  

Opgaver

 • Let personlig pleje
 • Daglige praktiske opgaver, såsom rengøring, madlavning, indkøb osv.
 • Ledsagelse ud af huset.

Borgerens bopæl
Jeg bor i Odense NV, Odense Kommune.

Løn
Lønnen er 129,81 kr./t. + tillæg. 

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal du kunne forevise en straffeattest.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.
Bemærk venligst, at jeg ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil jeg meget gerne høre fra dig.
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til Focus People. Vedhæft gerne et billede, CV og udtagelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

FOCUS PEOPLE A/SOdense NV2019-10-02T00:00:002019-11-27T00:00:00
330097406Aflaster søges til 13 årig drengRobot Vi er en familie med 5 børn i alderen 12-16 år. Aksel på 13, er multihandicappet, og har brug for pleje og overvågning alle døgnets 24 timer. Vi søger en aflastningsperson, som er parat til både at varetage praktiske opgaver i hjemmet som f.eks. at vaske tøj, handle ind, køre til og fra fritidsaktiviteter og lave mad, men også til at passe Aksel, altså en slags morvikar I forbindelse med pasningen af Aksel vil der være en oplæringsperiode på ca. 3 mdr., hvor du grundigt vil blive oplært i de forskellige opgaver og hvor du og Aksel vil lære hinanden at kende. Vi søger en person der er moden, fleksibel, initiativrig i forhold til de opgaver der er i hjemmet (selv kan se sig til tingene), god til at have mange bolde i luften, kan håndtere en omskiftelig hverdag og ikke mindst har godt et humør og som har mod på de forskellige opgavetyper samt en lang oplæringsperiode. Du skal både kunne deltage i de ting der er sammen med familien, men også ville kunne trække dig tilbage og være fluen på væggen når der er behov for dette. For os er det vigtigt at du har gjort op med dig selv at dette kunne være et job du kunne have i min 2 år og gerne længere, da det kræver meget energi at introducere en ny hjælper i familien. Arbejdstiden er mellem kl. 9 - 15.00 eller kl. 15.00 - 21.00 Weekendvagt hver anden uge fra kl. 10-17. Jobbet er på minimum 31 timer ugen, og bliver aflønnet 133,00 timen tillæg. Vores nye aflastningsperson skal have almindeligt kørekort, da der vil indgå kørsel. Du skal også have tilgang til en bil på dine vagtdage, da busforbindelser ud til familien ikke er så fleksible. Der vil blive indhentet straffeattest og børneattest i forbindelse med ansættelsen. Der vil blive holdt samtaler løbende og der ansættes når den rette person er fundet. Ansættelse sker gennem Helhedsløsningen som også vil være præsenteret ved samtalerne.

Vi er en familie med 5 børn i alderen 12-16 år. Aksel på 13, er multihandicappet, og har brug for pleje og overvågning alle døgnets 24 timer.


Vi søger en aflastningsperson, som er parat til både at varetage praktiske opgaver i hjemmet som f.eks. at vaske tøj, handle ind, køre til og fra fritidsaktiviteter og lave mad, men også til at passe Aksel, altså en slags ”morvikar”


I forbindelse med pasningen af Aksel vil der være en oplæringsperiode på ca. 3 mdr., hvor du grundigt vil blive oplært i de forskellige opgaver og hvor du og Aksel vil lære hinanden at kende. 


Vi søger en person der er moden, fleksibel, initiativrig i forhold til de opgaver der er i hjemmet (selv kan se sig til tingene), god til at have mange bolde i luften, kan håndtere en omskiftelig hverdag og ikke mindst har godt et humør og som har mod på de forskellige opgavetyper samt en lang oplæringsperiode.

Du skal både kunne deltage i de ting der er sammen med familien, men også ville kunne trække dig tilbage og være fluen på væggen når der er behov for dette.

For os er det vigtigt at du har gjort op med dig selv at dette kunne være et job du kunne have i min 2 år og gerne længere, da det kræver meget energi at introducere en ny hjælper i familien.


Arbejdstiden er mellem kl. 9 - 15.00 eller kl. 15.00 - 21.00
Weekendvagt hver anden uge fra kl. 10-17.

Jobbet er på minimum 31 timer/ugen, og bliver aflønnet 133,00/timen + tillæg.


Vores nye aflastningsperson skal have almindeligt kørekort, da der vil indgå kørsel. Du skal også have tilgang til en bil på dine vagtdage, da busforbindelser ud til familien ikke er så fleksible. 


Der vil blive indhentet straffeattest og børneattest i forbindelse med ansættelsen.
Der vil blive holdt samtaler løbende og der ansættes når den rette person er fundet.


Ansættelse sker gennem Helhedsløsningen som også vil være præsenteret ved samtalerne.

Helhedsløsningen ApSTommerup2019-09-30T00:00:002019-11-20T00:00:00
330104240Vikararbejde i borgerens eget hjem - Vester SkerningeRobot Jeg en 61 årig mor hustru, der i 2013 blev lam fra halsen og ned. Derfor har jeg hjælpere (efter lov om Borgerstyret Personlig Assistance, BPA) i alle døgnets timer i familiens og mit hjem, 10 km fra Svendborg i en landsby uden offentlige transportmuligheder. Jeg mangler vikarer ferieafløsere for mit team af 5 hjælpere nogle har kun dag- eller nattevagter, nogle har en blanding i hverdage såvel som i weekender. Når du er vikar for en dagvagt, samarbejder du med hjemmeplejen om min personlige pleje og forflytninger med lift. Med mig samarbejder du om opgaver i og omkring hjemmet samt kørsel med mig i min bus til diverse formål - kort sagt professionel hjælp til at være mine arme og ben hovedet fejler ikke noget. Hver dagvagt er på 14 timer. Når du er vikar for en nattevagt, er du vågen hele natten og hjælper bl.a. med mit behov for at bruge Bi-pap pga. min stærkt nedsatte lungekapacitet. Du giver mig masken på og af - og støtter mig i at få en god søvn, bl.a. ved at du yder årvågent tilsyn. Hver nattevagt er på 10,5 time, så der er 15 min. til overlevering mellem dag- og nattevagten. Jeg er daglig arbejdsleder, og LOBPA er arbejdsgiver. Uddannelse inden for branchen er ikke nødvendig. Tjek timeløn og overenskomst på www.lobpa.dk. Der indhentes børne- og straffeattest. Via sidemandsoplæring fra mine hjælpere og gennem min vejledning erhverver du relevante færdigheder og udvikler nødvendige kompetencer. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er: - Kvinde, ikke-ryger (og bor i et røgfrit miljø) udviser høj hygiejnisk standard - Loyal: viser forståelse for mit og min families privatliv overholder tavshedspligten - Pålidelig: forstår din rolle som medarbejder viser stabilitet i at dække dine vagter - Fleksibel: er indstillet på at være vikar, hvis dine kollegaer er syge eller har ferie - Empatisk: er betænksom lydhør over for den situation, der hersker i hjemmet - Rolig: hviler i dig selv viser omtanke og nænsomhed i arbejdet - Diskret: viser forståelse for, at arbejdet udføres i et hjem - ikke en sædvanlig arbejdsplads. - Tolerant over for hunde (vores kærlige cocker spaniel). Skriv en ansøgning med FOTO og beskrivelse af relevante forhold og dit CV til mailadressen bedstmuligt@gmail.com snarest.

Jeg en 61 årig mor & hustru, der i 2013 blev lam fra halsen og ned. Derfor har jeg hjælpere (efter lov om Borgerstyret Personlig Assistance, BPA) i alle døgnets timer i familiens og mit hjem, 10 km fra Svendborg i en landsby uden offentlige transportmuligheder. Jeg mangler vikarer/ferieafløsere for mit team af 5 hjælpere; nogle har kun dag- eller nattevagter, nogle har en blanding i hverdage såvel som i weekender. 

Når du er vikar for en dagvagt, samarbejder du med hjemmeplejen om min personlige pleje og forflytninger med lift. Med mig samarbejder du om opgaver i og omkring hjemmet samt kørsel med mig i min bus til diverse formål - kort sagt professionel hjælp til at være mine arme og ben; hovedet fejler ikke noget. Hver dagvagt er på 14 timer. 

Når du er vikar for en nattevagt, er du vågen hele natten og hjælper bl.a. med mit behov for at bruge Bi-pap pga. min stærkt nedsatte lungekapacitet. Du giver mig masken på og af - og støtter mig i at få en god søvn, bl.a. ved at du yder årvågent tilsyn. Hver nattevagt er på 10,5 time, så der er 15 min. til overlevering mellem dag- og nattevagten.

Jeg er daglig arbejdsleder, og LOBPA er arbejdsgiver. Uddannelse inden for branchen er ikke nødvendig. Tjek timeløn og overenskomst på www.lobpa.dk. Der indhentes børne- og straffeattest. Via sidemandsoplæring fra mine hjælpere og gennem min vejledning erhverver du relevante færdigheder og udvikler nødvendige kompetencer.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er:

- Kvinde, ikke-ryger (og bor i et røgfrit miljø) & udviser høj hygiejnisk standard

- Loyal: viser forståelse for mit og min families privatliv & overholder tavshedspligten

- Pålidelig: forstår din rolle som medarbejder & viser stabilitet i at dække dine vagter

- Fleksibel: er indstillet på at være vikar, hvis dine kollegaer er syge eller har ferie

- Empatisk: er betænksom & lydhør over for den situation, der hersker i hjemmet

- Rolig: hviler i dig selv & viser omtanke og nænsomhed i arbejdet

- Diskret: viser forståelse for, at arbejdet udføres i et hjem - ikke en sædvanlig arbejdsplads.

- Tolerant over for hunde (vores kærlige cocker spaniel).

Skriv en ansøgning med FOTO og beskrivelse af relevante forhold og dit CV til mailadressen bedstmuligt@gmail.com snarest.

LOBPAVester Skerninge2019-10-09T00:00:002019-12-01T00:00:00
330104946Kvindelig handicaphjælper søges til 36 timer pr. uge i RingeRobot LIDT OM MIG: Jeg er en ung kvinde først i tyverne, der bor på Midtfyn. Jeg har Spinal muskelatrofi type 2 (muskelsvind) og sidder derfor i kørestol. Grundet min muskelsvind har jeg brug for hjælp til alt fra personlig pleje, ledsagelse ud af huset og praktiske opgaver i mit hjem herunder rengøring samt madlavning. JOBBESKRIVELSE: Jeg søger en super god kvindelig hjælper, som kan hjælpe mig i hverdagen og fungere som mine arme og ben. Stillingen er på 36 timer og vagterne vil ligge i hverdagen, weekender, helligdage og ferier. Der vil være både dag, aften og nattevagter. Varigheden af vagterne vil variere, men udgangspunktet for en vagt er 12 timer. Man skal være vågen på hele vagten, uanset om det er dag eller nat. Du skal kunne være fluen på væggen, og finde det naturligt at trække dig i baggrunden, kunne underholde dig selv i perioder samt fungere med, at der ikke er tæt kontakt med kollegaer. Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i. Såfremt vores samarbejde fungerer, så ønsker jeg, at du kan se dig selv i stillingen langvarigt. KVALIFIKATIONER: Være stabil og fleksibel Kørekort til almindelig bil Have en god fysik Komme fra et røgfrit hjem og selv være ikke-ryger Ikke have allergi for parfume eller hund PRAKTISKE INFORMATIONER: Startdato: 02.01.2020 Deltid 36 timer pr. uge Sidste frist for ansøgning: 15.11.2019 Afholdelse af samtaler: Løbende Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet Hvis ikke du har hørt noget inden den 24.11.2019, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side LØN: Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 126,86 kr. eller 129,03 kr. ved minimum tre års anciennitet.* Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information. *Fra 01.01.2009 KONTAKT: Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200457@handicapformidlingen.dk gerne med et billede af dig selv. Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Gitte Jensen på mail: gitte@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997376 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00. Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200457 HANDICAPFORMIDLINGEN: Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør og specialist på området. Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.

LIDT OM MIG:
Jeg er en ung kvinde først i tyverne, der bor på Midtfyn. Jeg har Spinal muskelatrofi type 2 (muskelsvind) og sidder derfor i kørestol. Grundet min muskelsvind har jeg brug for hjælp til alt fra personlig pleje, ledsagelse ud af huset og praktiske opgaver i mit hjem herunder rengøring samt madlavning. 

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger en super god kvindelig hjælper, som kan hjælpe mig i hverdagen og fungere som mine arme og ben. Stillingen er på 36 timer og vagterne vil ligge i hverdagen, weekender, helligdage og ferier.
Der vil være både dag, aften og nattevagter. Varigheden af vagterne vil variere, men udgangspunktet for en vagt er 12 timer. Man skal være vågen på hele vagten, uanset om det er dag eller nat.

Du skal kunne være fluen på væggen, og finde det naturligt at trække dig i baggrunden, kunne underholde dig selv i perioder samt fungere med, at der ikke er tæt kontakt med kollegaer.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

Såfremt vores samarbejde fungerer, så ønsker jeg, at du kan se dig selv i stillingen langvarigt. 

KVALIFIKATIONER:

 • Være stabil og fleksibel
 • Kørekort til almindelig bil
 • Have en god fysik
 • Komme fra et røgfrit hjem og selv være ikke-ryger
 • Ikke have allergi for parfume eller hund

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: 02.01.2020
 • Deltid 36 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 15.11.2019
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden den 24.11.2019, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 126,86 kr. eller 129,03 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200457@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Gitte Jensen på mail: gitte@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997376 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200457

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.

HANDICAPFORMIDLINGEN ApSRinge2019-10-10T00:00:002019-11-15T00:00:00
330110526Handicaphjælper afløser søges til ung kvinde i Årslev.Robot Jobbet Yngre spastisk lammet kvinde på 37 år søger en handicaphjælper med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren sidder i kørestol og har begrænset funktion i den ene arm. Hun bor alene i lille rækkehus i Årslev. Profil Hjælperen, vi søger, skal være af det kvindelige køn. Man skal kunne lide at arbejde med mennesker og have det ekstra overskud, som det kræves i denne type jobs. Det er en fordel, hvis ansøgeren har erfaring fra tidligere hjælperjob, men det er ikke et krav. Ansøgeren skal være loyal, empatisk, stabil, fleksibel og ikke mindst kunne møde med kort varsel. Arbejdstid Der er tale om et afløserjob uden faste timer. Ansøgeren skal kunne hjælpe med vagter ved ferie og sygdom. Arbejdstiderne ligger fra kl. 10.00 10.00 (døgnvagter), hvor der er mulighed for at sove i hjælperværelse om natten, dog med afbrud, når borgeren har behov for hjælp. Det er vigtigt, at man kan arbejde hverdage, samt weekender. Opgaver Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver: Personlig pleje Ledsagelse ud af huset Daglige praktiske opgaver Borgerens bopæl Borgeren bor i Årslev, Fåborg—Midtfyn kommune Løn Lønnen er på 126,06 kr. t. tillæg Ansættelseskrav Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest og gyldigt kørekort. Ansøgningsfrist Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet. Ansøgning Borgeren har en BPA ordning. Det betyder Focus People er arbejdsgiver, og borgeren er arbejdsleder. Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det. Vi ser frem til at høre fra dig!

Jobbet
Yngre spastisk lammet kvinde på 37 år søger en handicaphjælper med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren sidder i kørestol og har begrænset funktion i den ene arm. Hun bor alene i lille rækkehus i Årslev.

Profil
Hjælperen, vi søger, skal være af det kvindelige køn. Man skal kunne lide at arbejde med mennesker og have det ekstra overskud, som det kræves i denne type jobs. Det er en fordel, hvis ansøgeren har erfaring fra tidligere hjælperjob, men det er ikke et krav. Ansøgeren skal være loyal, empatisk, stabil, fleksibel og ikke mindst kunne møde med kort varsel.

Arbejdstid
Der er tale om et afløserjob uden faste timer. Ansøgeren skal kunne hjælpe med vagter ved ferie og sygdom. Arbejdstiderne ligger fra kl. 10.00 – 10.00 (døgnvagter), hvor der er mulighed for at sove i hjælperværelse om natten, dog med afbrud, når borgeren har behov for hjælp. Det er vigtigt, at man kan arbejde hverdage, samt weekender.  

Opgaver
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver: 

 • Personlig pleje
 • Ledsagelse ud af huset
 • Daglige praktiske opgaver


Borgerens bopæl
Borgeren bor i Årslev, Fåborg—Midtfyn kommune

Løn
Lønnen er på 126,06 kr./t. + tillæg

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest og gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning
Borgeren har en BPA ordning. Det betyder Focus People er arbejdsgiver, og borgeren er arbejdsleder.
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

FOCUS PEOPLE A/SÅrslev2019-10-22T00:00:002019-12-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Personlighjælper søges i Odense hos mand med Sclerose

FOCUS PEOPLE A/S

Odense NV
Jobbet Jeg er en 57-årig mand med Sclerose. Jeg sidder i el-kørestol og benytter loftlift til forflytninger. Jeg bor alene i et lille rækkehus, og får bl.a. hjælp til toiletbesøg, praktiske opgaver og sondeernæring. Før du starter hos mig, vil du få...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:27. november 2019

Aflaster søges til 13 årig dreng

Helhedsløsningen ApS

Tommerup
Vi er en familie med 5 børn i alderen 12-16 år. Aksel på 13, er multihandicappet, og har brug for pleje og overvågning alle døgnets 24 timer. Vi søger en aflastningsperson, som er parat til både at varetage praktiske opgaver i hjemmet som f.eks. at ...
Indrykket:30. september 2019
Udløbsdato:20. november 2019

Vikararbejde i borgerens eget hjem - Vester Skerninge

LOBPA

Vester Skerninge
Jeg en 61 årig mor hustru, der i 2013 blev lam fra halsen og ned. Derfor har jeg hjælpere (efter lov om Borgerstyret Personlig Assistance, BPA) i alle døgnets timer i familiens og mit hjem, 10 km fra Svendborg i en landsby uden offentlige transportm...
Indrykket:9. oktober 2019
Udløbsdato:1. december 2019

Kvindelig handicaphjælper søges til 36 timer pr. uge i Ringe

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

Ringe
LIDT OM MIG: Jeg er en ung kvinde først i tyverne, der bor på Midtfyn. Jeg har Spinal muskelatrofi type 2 (muskelsvind) og sidder derfor i kørestol. Grundet min muskelsvind har jeg brug for hjælp til alt fra personlig pleje, ledsagelse ud af huset o...
Indrykket:10. oktober 2019
Udløbsdato:15. november 2019

Handicaphjælper afløser søges til ung kvinde i Årslev.

FOCUS PEOPLE A/S

Årslev
Jobbet Yngre spastisk lammet kvinde på 37 år søger en handicaphjælper med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren sidder i kørestol og har begrænset funktion i den ene arm. Hun bor alene i lille rækkehus i Årslev. Profil Hjælperen, vi søger, skal være...
Indrykket:22. oktober 2019
Udløbsdato:17. december 2019