Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper søges til mand i St. Merløse

Frisk kvinde søges til mand i St. Merløse

Om dig :

Du er flexibel og kan dække ind for dine kollegaer i ferie og ved sygdom, du er til både dagevagter og nattevagter, kan lide at kører i et fast rul. Du skal kunne kører min bil og være en erfaren bilist.

Om mig:

Jeg er 50 år, er lam fra halsen af og ned, så jeg skal ha hjælp til at. Jeg er gift og har en dejlig glad hund, og 2 døtre hvor den ene er flyttet hjemmefra. Jeg er til sjov og ballade, hygge med mine venner osv. jeg går til træning 3 gange om ugen i Karlslunde. Når solen skinner elsker jeg at sidde ude i min have. Det var så lidt om mig. håber at dette har vækket din nysgerrighed så du har lyst til at komme til en samtale.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330012303Phoenix-d40f238b12019-04-26T00:00:00Handicaphjælper søges til mand i St. Merløse

Frisk kvinde søges til mand i St. Merløse

Om dig :

Du er flexibel og kan dække ind for dine kollegaer i ferie og ved sygdom, du er til både dagevagter og nattevagter, kan lide at kører i et fast rul. Du skal kunne kører min bil og være en erfaren bilist.

Om mig:

Jeg er 50 år, er lam fra halsen af og ned, så jeg skal ha hjælp til at. Jeg er gift og har en dejlig glad hund, og 2 døtre hvor den ene er flyttet hjemmefra. Jeg er til sjov og ballade, hygge med mine venner osv. jeg går til træning 3 gange om ugen i Karlslunde. Når solen skinner elsker jeg at sidde ude i min have. Det var så lidt om mig. håber at dette har vækket din nysgerrighed så du har lyst til at komme til en samtale.

 

2019-05-22T00:50:34.990 Frisk kvinde søges til mand i St. Merløse Om dig : Du er flexibel og kan dække ind for dine kollegaer i ferie og ved sygdom, du er til både dagevagter og nattevagter, kan lide at kører i et fast rul. Du skal kunne kører min bil og være en erfaren bilist. Om mig: Jeg er 50 år, er lam fra halsen af og ned, så jeg skal ha hjælp til at. Jeg er gift og har en dejlig glad hund, og 2 døtre hvor den ene er flyttet hjemmefra. Jeg er til sjov og ballade, hygge med mine venner osv. jeg går til træning 3 gange om ugen i Karlslunde. Når solen skinner elsker jeg at sidde ude i min have. Det var så lidt om mig. håber at dette har vækket din nysgerrighed så du har lyst til at komme til en samtale.11jobnetd40f238b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-21T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønNæstved3495159NAESBORG A/S11Ringstedgade 244700NæstvedDKDanmark0
mm@naesborg.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent734816JobNet4965575496557510027-03-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d40f238bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d40f238bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d40f238b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d40f238b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/2.jpgHandicaphjælper søges til mand i St. Merløse12008011Dansk3Læse/ tale513212Handicaphjælper10Sundhed77Pleje og omsorg361182556Merete Mortensenmm@naesborg.dkDKDanmarkDKDanmark330071857Handicaphjælper/Studiejob i AgerupRobot Mangler du et studiejob er dette måske noget for dig. Frisk dreng på 11 år mangler en hjælper til personlig pleje og praktisk hjælp, og en der kan li at spille forskellige spil på computer, så i har noget at snakke om. Om dig: Stabil, tålmodig, frisk og har kørekort og bil vagterne vil primær være om eftermiddagen fx mandag fra 16-20 eller efter aftale med familien. Pt har han 11 timer den ene uge og 15 den anden fordelt over 3-4 dage. Familien har katte Straffeattest og børneattest vil blive indhentet.

Mangler du et studiejob er dette måske noget for dig.

Frisk dreng på 11 år mangler en hjælper til personlig pleje og praktisk hjælp, og en der kan li at spille forskellige spil på computer, så i har noget at snakke om.

Om dig: Stabil, tålmodig, frisk og har kørekort og bil

vagterne vil primær være om eftermiddagen fx mandag fra 16-20 eller efter aftale med familien. Pt har han 11 timer den ene uge og 15 den anden fordelt over 3-4 dage.

Familien har katte

Straffeattest og børneattest vil blive indhentet.

 

NAESBORG A/SNæstved2019-08-13T00:00:002019-10-04T00:00:00
330087065Handicaphjælper søges til vikarstilling i FensmarkRobot Har du lyst til et nyt spændende vikarjob med mange udfordringer ? Jeg er en frisk, ung og aktiv mand på 36 år, der har brug for en ny vikar ( gerne aldersmæssigt mellem 35 - 40 år og gerne robust og har en super god tålmodighed.) Jeg har cerebral parese ( er spastiker ) kørestolsbruger og kommunikerer via små ord, lyde, mimik, øjenretning, tegn, fagter og benytter talemaskine. Jeg forventer, at du ligesom jeg, har et godt humør og en god humor. Jeg er altid glad og imødekommende og har altid gang i projekter, der kræver stor aktivitet fra din side. Du er altid hjælpsom og er fleksibel med hensyn til arbejdstider, da mit team dækker hinanden ind ved ferier og sygdom. Jeg har intet fast rullevagtskema pga. mine mange aktiviteter. Dine primære arbejdsopgaver vil være alt indenfor personlig pleje, give mig mad og drikke, tolke ( ved telefonopkald, socialt samvær, familiebesøg og på min arbejdsplads ) hjælpe mig til og under fritidsaktiviteter ( boccia, løb ( racerunning ), rideterapi - du kan søge oplysninger på nettet omkring aktiviteterne ) biograf, koncerter, festival, tivoli, madlavning ( øv dig gerne i opbagt sovs :) ), indkøb eller bare en hjemmedag eller lign. Derudover kan dine arbejdsområder f.eks. være praktiske opgaver i hjemmet, rengøring af mit hjem og hjælpemidler, tøjvask, hjælpe til i haven, rengøring af bil, sørge for at hjælpe til med kontakt til kommunen ( hvor du fungerer som tolk ), hjælpe med min computer o.m.a. Du skal kunne hjælpe mig med 1 - 2 vagter om måneden og akut kunne afløse ved sygdom. Vagterne kan også indbefatte helligdage,og du skal være indstillet på at tage en ekstra tørn, når dine kollegaer afholder deres ferier. Vagterne er 24 timers vagter. Vi indhenter straffeattest og har et godt brugt kørekort ( jeg har en stor kassebil, som du godt må køre med alm. kørekort ). Jeg håber du er god til at skrive og læse, da jeg har brug for hjælp til brevskrivning, mail m.v., oplæsning af breve og undertekster og du må gerne være ikke - ryger. Har du mod på at blive min nye hjælper, kan sætte egne behov på standby i et døgn, så skriv en ansøgning, hvori du fortæller, hvem du er, uddannelse, hvad du har arbejdet med fra ungdomstiden og frem til nu, hvad du bruger din fritid til og skriv lidt om dine fremtidsplaner. Jeg holder løbende samtalerunder, hvoraf første samtale er på 1 times varighed. Kun seriøse henvendelser ( skriv en lille note, hvis du har brug for et afslag ) ellers kan jeg oplyse, at hvis du intet har hørt inden 30. september, er stillingen blevet besat. Ansøgningsfrist : Nu med det samme :) Ansøgning sendes til jobnaestved@gmail.com Glæder mig til at høre fra dig.

Har du lyst til et nyt spændende vikarjob med mange udfordringer ?

Jeg er en frisk, ung og aktiv mand på 36 år, der har brug for en ny vikar ( gerne aldersmæssigt mellem 35 - 40 år og gerne robust og har en super god tålmodighed.)

Jeg har cerebral parese ( er spastiker ) kørestolsbruger og kommunikerer via små ord, lyde, mimik, øjenretning, tegn, fagter og benytter talemaskine.

Jeg forventer, at du ligesom jeg, har et godt humør og en god humor. Jeg er altid glad og imødekommende og har altid gang i projekter, der kræver stor aktivitet fra din side.

Du er altid hjælpsom og er fleksibel med hensyn til arbejdstider, da mit team dækker hinanden ind ved ferier og sygdom. Jeg har intet fast rullevagtskema pga. mine mange aktiviteter. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være alt indenfor personlig pleje, give mig mad og drikke, tolke ( ved telefonopkald, socialt samvær, familiebesøg og på min arbejdsplads ) hjælpe mig til og under fritidsaktiviteter ( boccia, løb ( racerunning ), rideterapi - du kan søge oplysninger på nettet omkring aktiviteterne ) biograf, koncerter, festival, tivoli, madlavning ( øv dig gerne i opbagt sovs :) ), indkøb eller bare en hjemmedag eller lign.

Derudover kan dine arbejdsområder f.eks. være praktiske opgaver i hjemmet, rengøring af mit hjem og hjælpemidler, tøjvask, hjælpe til i haven, rengøring af bil, sørge for at hjælpe til med kontakt til kommunen ( hvor du fungerer som tolk ), hjælpe med min computer o.m.a.

Du skal kunne hjælpe mig med 1 - 2 vagter om måneden og akut kunne afløse ved sygdom. Vagterne kan også indbefatte helligdage,og du skal være indstillet på at tage en ekstra tørn, når dine kollegaer afholder deres ferier. Vagterne er 24 timers vagter.

Vi indhenter straffeattest og har et godt brugt kørekort ( jeg har en stor kassebil, som du godt må køre med alm. kørekort ). Jeg håber du er god til at skrive og læse, da jeg har brug for hjælp til brevskrivning, mail m.v., oplæsning af breve og undertekster og du må gerne være ikke - ryger.

Har du mod på at blive min nye hjælper, kan sætte egne behov på standby i et døgn, så skriv en ansøgning, hvori du fortæller, hvem du er, uddannelse, hvad du har arbejdet med fra ungdomstiden og frem til nu, hvad du bruger din fritid til og skriv lidt om dine fremtidsplaner.

Jeg holder løbende samtalerunder, hvoraf første samtale er på 1 times varighed.

Kun seriøse henvendelser ( skriv en lille note, hvis du har brug for et afslag ) ellers kan jeg oplyse, at hvis du intet har hørt inden 30. september, er stillingen blevet besat.

Ansøgningsfrist : Nu med det samme :) Ansøgning sendes til jobnaestved@gmail.com

Glæder mig til at høre fra dig.  

NAESBORG A/SNæstved2019-09-10T00:00:002019-09-26T00:00:00
330088592Er du min nye fleksible handicaphjælper/VikarRobot Livskraft, gåpåmod og fleksibilitet er tre egenskaber, jeg søger hos min nye handicaphjælper. Du skal være villig til at arbejde både i dag- og nattetimerne og være klar på at dine kolleger ved sygdom og i ferieperiode. Jeg er en mand på 50 år, som bor i St.Merløse sammen med min kone, min yngste datter og vores glade hund. jeg træner tre gange om ugen i Karlslunde, og bruger en del tid sammen med mine venner. Det er et krav at du kan kører min handicapbil og er en erfaren billist. Lyder det som noger for dig??

Livskraft, gåpåmod og fleksibilitet er tre egenskaber, jeg søger hos min nye handicaphjælper. Du skal være villig til at arbejde både i dag- og nattetimerne og være klar på at dine kolleger ved sygdom og i ferieperiode.

Jeg er en mand på 50 år, som bor i St.Merløse sammen med min kone, min yngste datter og vores glade hund. jeg træner tre gange om ugen i Karlslunde, og bruger en del tid sammen med mine venner.

Det er et krav at du kan kører min handicapbil og er en erfaren billist.

Lyder det som noger for dig??

 

NAESBORG A/SNæstved2019-09-12T00:00:002019-11-05T00:00:00
330073652Har du lyst til at blive handicaphjælper i Aarhus og omegn?Robot Inden du søger dette job, skal du undersøge om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcenters samarbejdspartnere, er det dem du skal spørge. Din arbejdsgiver skal have jobbet godkendt skriftligt af Jobcenter inden du påbegynder en ansættelse med løntilskud Ansættelse med løntilskud God indgangsvinkel til job som handicaphjælper Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA (borgerstyret personlig assistance) Bureau og den største private udbyder på markedet. Vi har ca. 175 handicappede borgere med BPA Vi har over 1000 fastansatte handicaphjælpere Vi har ca. 3200 tilknyttede vikarer Vi har borgere i hele landet og vi samarbejder med over 50 forskellige kommuner Vi har god erfaring med at køre løntilskud med stor succes og efterfølgende fastansættelse som hjælper Vi kan tilbyde et 3 - 6 måneders forløb (løntilskudslængde alt efter kandidatens erfaring m.m.), hvor kandidaten kommer ud til mange forskellige borgere, som har forskellige hjælperbehov og der modtager man den nødvendige jobtræning. Fortrinsvis er der tale om døgndækning eller længere vagter, 12 - 24 timer af gangen. Man vil være vidne til, hvordan de får hverdagen til at hænge sammen med deres personlige hjælper. Dette vil give både kandidaten, og især borgeren mulighed for at se, om et eventuelt ansættelsesforløb kunne være tilstede i Handicapformidlingen. Vi har gode erfaringer med denne ordning, hvor største delen af de borgere, som har været i løntilskud har fået ordinært fuldtidsarbejde efterfølgende. Det kræver dog engagement, motivation og at man får det ud af det, som man ligger i det. Der lægges meget vægt på de menneskelige kvaliteter, da Handicapformidlingen kun vil have branchens bedste hjælpere. Det er også en fordel, hvis man har uddannelse som sosu-hjælper assistent eller erfaring fra lignende stillinger, hvis det er tilfældet vil man kunne starte i forløbet fra dag 1. Nøgleordene er: Troværdighed Pålidelighed Fleksibilitet Empati Motivation Andre krav: Straffeattest skal fremvises Minimum B-kørekort Gerne erfaring med personlig pleje Gerne erfaring med liftning ved forflytninger af den handicappede borger Yderligere information kan du finde på vores hjemmeside: handicapformidlingen.dk Henvendelse: Ansøgninger og CV skal sendes til Rasmus Snedker Sørensen pr. mail: rasmus@handicapformidlingen.dk Obs! Mærk venligst ansøgningen med Løntilskud . Har du spørgsmål i øvrigt er du også velkommen til at sende en mail til Rasmus.

Inden du søger dette job, skal du undersøge om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcenters samarbejdspartnere, er det dem du skal spørge. Din arbejdsgiver skal have jobbet godkendt skriftligt af Jobcenter inden du påbegynder en ansættelse med løntilskud

Ansættelse med løntilskud

God indgangsvinkel til job som handicaphjælper

 

Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA (borgerstyret personlig assistance) Bureau og den største private udbyder på markedet.

 

  • Vi har ca. 175 handicappede borgere med BPA
  • Vi har over 1000 fastansatte handicaphjælpere
  • Vi har ca. 3200 tilknyttede vikarer
  • Vi har borgere i hele landet og vi samarbejder med over 50 forskellige kommuner
  • Vi har god erfaring med at køre løntilskud med stor succes og efterfølgende fastansættelse som hjælper

Vi kan tilbyde et 3 - 6 måneders forløb (løntilskudslængde alt efter kandidatens erfaring m.m.), hvor kandidaten kommer ud til mange forskellige borgere, som har forskellige hjælperbehov og der modtager man den nødvendige jobtræning.

Fortrinsvis er der tale om døgndækning eller længere vagter, 12 - 24 timer af gangen. Man vil være vidne til, hvordan de får hverdagen til at hænge sammen med deres personlige hjælper. Dette vil give både kandidaten, og især borgeren mulighed for at se, om et eventuelt ansættelsesforløb kunne være tilstede i Handicapformidlingen. Vi har gode erfaringer med denne ordning, hvor største delen af de borgere, som har været i løntilskud har fået ordinært fuldtidsarbejde efterfølgende. Det kræver dog engagement, motivation og at man får det ud af det, som man ligger i det.

Der lægges meget vægt på de menneskelige kvaliteter, da Handicapformidlingen kun vil have branchens bedste hjælpere. Det er også en fordel, hvis man har uddannelse som sosu-hjælper/assistent eller erfaring fra lignende stillinger, hvis det er tilfældet vil man kunne starte i forløbet fra dag 1.  

Nøgleordene er:

Troværdighed

Pålidelighed

Fleksibilitet

Empati

Motivation

 

Andre krav:

Straffeattest skal fremvises

Minimum B-kørekort

Gerne erfaring med personlig pleje

Gerne erfaring med liftning ved forflytninger af den handicappede borger

 

Yderligere information kan du finde på vores hjemmeside:

handicapformidlingen.dk

 

Henvendelse:

Ansøgninger og CV skal sendes til Rasmus Snedker Sørensen pr. mail: rasmus@handicapformidlingen.dk

Obs! Mærk venligst ansøgningen med "Løntilskud".

 

Har du spørgsmål i øvrigt er du også velkommen til at sende en mail til Rasmus.

 

HANDICAPFORMIDLINGEN ApSHvalsø2019-08-15T00:00:002019-10-10T00:00:00
330079232Handicaphjælper Nykøbing FRobot Der er tale om to stillinger: En fast stilling på 35 t pr uge og én som vikar, som på sigt kan blive en fast stilling. Jeg søger en fast hjælper til mit hjælperteam, som kan indgå i 12-timers dag- og nattevagter fra henholdsvis kl. 07 - 19.30 og kl. 19 - 07.30 (vågne nattevagter). Desuden søges en vikar, hvor der vil primært være tale om vagter, der skal dækkes ved sygdom, ferie og hvis de andre hjælpere har brug for at tage fri. Jeg er en 35-årig mand, der bor i egen lejlighed i Nykøbing F. Jeg har muskelsvind (Duchennes Muskeldystrofi), sidder i el-kørestol og har respirator (Philips Trilogy 100). Det betyder, at jeg skal have hjælp til alt fysisk, inklusiv personlig pleje. Madlavning og rengøring er også en del af jobbet. Jeg er musik- og filminteresseret, og jeg går meget til koncerter og i biografen. Da jeg skal en del rundt i egen bil, for bl.a. at handle, kræver det, at du har kørekort. Du vil blive oplært i 5 følgevagter på hver 12 timer. Der er tale om 3 dagvagter og 2 nattevagter (60 timer i alt). Oplæringen foregår i mit hjem, og du skal efterfølgende på et 1-dags respiratorkursus på Respirationscenter Øst på Glostrup hospital. Du kommer ikke til at tage selvstændige vagter, før du og jeg synes, du er klar til det. Du bliver ansat i LOBPA, der administrerer min hjælperordning. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til Overenskomsten for handicaphjælpere mellem FOA 3F og DE. Ansøgningen bedes sendt til teamleders mail: annettesteen@outlook.dk

Der er tale om to stillinger:

En fast stilling på 35 t pr uge og én som vikar, som på sigt kan blive en fast stilling. Jeg søger en fast hjælper til mit hjælperteam, som kan indgå i 12-timers dag- og nattevagter fra henholdsvis kl. 07 - 19.30 og kl. 19 - 07.30 (vågne nattevagter). Desuden søges en vikar, hvor der vil primært være tale om vagter, der skal dækkes ved sygdom, ferie og hvis de andre hjælpere har brug for at tage fri.

Jeg er en 35-årig mand, der bor i egen lejlighed i Nykøbing F. Jeg har muskelsvind (Duchennes Muskeldystrofi), sidder i el-kørestol og har respirator (Philips Trilogy 100). Det betyder, at jeg skal have hjælp til alt fysisk, inklusiv personlig pleje. Madlavning og rengøring er også en del af jobbet.

Jeg er musik- og filminteresseret, og jeg går meget til koncerter og i biografen. Da jeg skal en del rundt i egen bil, for bl.a. at handle, kræver det, at du har kørekort.

Du vil blive oplært i 5 følgevagter på hver 12 timer. Der er tale om 3 dagvagter og 2 nattevagter (60 timer i alt). Oplæringen foregår i mit hjem, og du skal efterfølgende på et 1-dags respiratorkursus på Respirationscenter Øst på Glostrup hospital.

Du kommer ikke til at tage selvstændige vagter, før du og jeg synes, du er klar til det. Du bliver ansat i LOBPA, der administrerer min hjælperordning. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til Overenskomsten for handicaphjælpere mellem FOA/3F og DE. Ansøgningen bedes sendt til teamleders mail: annettesteen@outlook.dk

LOBPANykøbing F2019-09-02T00:00:002019-09-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Handicaphjælper/Studiejob i Agerup

NAESBORG A/S

Næstved
Mangler du et studiejob er dette måske noget for dig. Frisk dreng på 11 år mangler en hjælper til personlig pleje og praktisk hjælp, og en der kan li at spille forskellige spil på computer, så i har noget at snakke om. Om dig: Stabil, tålmodig, fris...
Indrykket:13. august 2019
Udløbsdato:4. oktober 2019

Handicaphjælper søges til vikarstilling i Fensmark

NAESBORG A/S

Næstved
Har du lyst til et nyt spændende vikarjob med mange udfordringer ? Jeg er en frisk, ung og aktiv mand på 36 år, der har brug for en ny vikar ( gerne aldersmæssigt mellem 35 - 40 år og gerne robust og har en super god tålmodighed.) Jeg har cerebral p...
Indrykket:10. september 2019
Udløbsdato:26. september 2019

Er du min nye fleksible handicaphjælper/Vikar

NAESBORG A/S

Næstved
Livskraft, gåpåmod og fleksibilitet er tre egenskaber, jeg søger hos min nye handicaphjælper. Du skal være villig til at arbejde både i dag- og nattetimerne og være klar på at dine kolleger ved sygdom og i ferieperiode. Jeg er en mand på 50 år, som ...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019

Har du lyst til at blive handicaphjælper i Aarhus og omegn?

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

Hvalsø
Inden du søger dette job, skal du undersøge om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcenters samarbejdspartnere, er det dem du skal spørge....
Indrykket:15. august 2019
Udløbsdato:10. oktober 2019

Handicaphjælper Nykøbing F

LOBPA

Nykøbing F
Der er tale om to stillinger: En fast stilling på 35 t pr uge og én som vikar, som på sigt kan blive en fast stilling. Jeg søger en fast hjælper til mit hjælperteam, som kan indgå i 12-timers dag- og nattevagter fra henholdsvis kl. 07 - 19.30 og kl....
Indrykket:2. september 2019
Udløbsdato:17. september 2019