Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper søges til Odense

Jeg søger assistenter til længerevarende vagter– som indebærer både dag og nattevagter (jeg skal primært vendes om natten).

Jeg er en ung og frisk pige på 19 år med cerebral parese, der sidder i el-kørestol. Lige nu bor jeg i Odense med min mor og lille hund. Jeg skal have hjælp til alt det praktiske, såsom personlig pleje, af- og påklædning, toiletbesøg, bad, måltider/madlavning, rengøring, medicin og generel støtte i hverdagen. Der er forflytninger i hverdagen, men jeg har gode hjælpemidler og god ståfunktion og god funktion i den ene arm. Jeg kan godt lide at være aktiv, såsom gåture, træning, løbevogn og især aktiviteter i vand er jeg meget glad for. Udover fysisk træning, kan jeg også godt lide rolige aktiviteter, såsom at se film, slappe af i solen og snakke om stort og småt.  Jeg kan godt lide at tage på tur i min bil med høj musik, f.eks. strandture, byture, shopping og caféture. Derudover skal jeg også have hjælp til træning hos fysioterapeuter og andre behandlere. Som oftest er jeg glad, positiv og fuld af energi, men jeg har også mine dårlige dage, hvor jeg har brug for ekstra omsorg og støtte.

Du vil opleve mig i både frustration og optimisme, vrede og glæde, opture og nedture, så du skal kunne håndtere disse facetter af min personlighed, når du er på arbejde.   

Det er meget vigtigt for mig, at der er en god kemi imellem os, men at vi samtidig bevarer et professionelt arbejdsforhold.

Krav til dig:

 • Kørekort B
 • Alder mellem 22 og 30 år – jeg søger både mandlige- og kvindelige assistenter.
 • Du skal kunne lide at være aktiv, både med gang, løb og svømning.
 • Det er vigtigt du er udadvendt, har humor og ellers godt humør.
 • Det er vigtigt du er fleksibel, ift. vagter og hverdagens struktur.
 • Du skal være engageret og initiativrig – du må gerne byde ind med har nogle projekter og aktiviteter for dagen.
 • Du skal være selvkørende, tænke selvstændigt og kunne se forefaldende arbejde.
 • Du skal være guidende og vise mig vejen, men ikke opdragende.
 • Det er vigtigt med en god situationsfornemmelse, da jeg nogle gange har brug for, at være mig selv, men det kan være en smule svært at få sagt.
 • Det er vigtigt, at du har evnen til at kunne sætte dit tempo efter mit tempo og behov.
 • Det er vigtigt, at du kan tage kritik og ikke tager det for personligt.
 • Kommunikation og sparing er en stor og vigtig del for mig, og derfor har jeg ofte brug for at mine tanker, følelser og meninger bliver talt godt igennem.
 • Du behøver ikke have erfaring med handicap eller personlige pleje, bare du har lysten til at lære det. 

Stillingen er fra hurtigst muligt til d. 1. januar. Tidsbegrænset.

Antal timer 144 timer pr. måned.

Lønnen er løntrin 11 og udgør en timeløn på 133,02kr plus tillæg.

Hvis ovenstående har interesse eller ved spørgsmål, så send en ansøgning, CV og gerne et billede af dig selv til e-mail: job@bpasupport.dk HUSK at skrive "hjælper til Sahra" i emnefeltet!

Med venlig hilsen

Sahra

BPA Support 

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på www.bpasupport.dk/opret-profil


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.