Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper til Elisabeth i Snekkersten

Hej

Jeg hedder Elisabeth og er 39 år gammel og lider af sclerose. Jeg sidder i elektrisk kørestol, har brug for en der kan hjælpe mig med alt i min hverdag, dette indebærer personlig pleje og forflytninger.

Min krop har brug for hjælp til alt, men mit hoved fungerer fint og jeg er god til at forklare hvad der skal gøres, men man skal kunne udføre alle opgaver og forflytninger alene. Jeg har loftlift og stålift i mit hjem, som skiftevis bruges ved forskellige forflytninger. Derudover har jeg træning hjemme 2 gange om ugen og ude 1 gang, hvilket man også skal kunne hjælpe mig med.

Jeg er en glad pige med humor, der godt kan lide at komme ud på mindre ture i området og kræmmermarked om sommeren osv. Men vi kommer ikke ud hver dag.

Jeg bor i rækkehus i Snekkersten sammen med min mor.

Mine rødder er fra Jugoslavien, men jeg taler kun jugoslavisk med min mor. 

Jeg søger en tilkaldevikar der kan træde til efter behov.

Vagter er af 16 timer - fra kl.08.00-24.00.

Jeg søger kvinder.

Send din ansøgning og gerne et billede til job@bpasupport.dk, så vil jeg modtage det. HUSK at skrive "Hjælper til Elisabeth" i emnefeltet.

Lønnen er løntrin 11 og udgør en grundløn på 134,93 kr. + tillæg. 

Venlige hilsner

Elisabeth

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA. Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på www.bpasupport.dk/opret-profi

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.