Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper til fuldtid søges - Hvidovre

Jeg er en rygmarvsskadet mand på 42 år, der er kørestolsbruger med nedsat arm og håndfunktion. 
Jeg skal have hjælp til daglige gøremål, plejeopgaver, samt ledsagelse til arbejde og fritidsaktiviteter. Jeg kører selv bil, men har brug for hjælp til forflytning ind og ud af bilen. I nogle situationer vil det være nødvendigt, at du kører bilen, så det er vigtigt, at du har et kørekort. 

Jeg bor i eget hus med min kæreste og vores barn på 3 år. Vi prøver at opretholde et så “normalt” familieliv som muligt på trods af, at jeg har en hjælperordning. Det er derfor vigtigt, at du har evnen til at være til stede på en afslappet og rolig måde. 

Jeg søger en hjælper til en fuldtidsstilling eller alternativt kan vi aftale en deltidsstilling, hvis du ønsker det. Vagternes varighed vil primært være fra 8 til 24 timer, og de starter ca kl. 9.00. 

Jobbet kræver, at du har et godt overblik og er i stand til at arbejde selvstændigt efter en arbejdsplan. Dette er i forhold til de huslige gøremål såsom rengøring, indkøb og lignende. 

Erfaring som handicaphjælper er ikke et krav, da der vil være en grundig oplæring. 

LOBPA varetager arbejdsgiverbeføjelserne for denne ordning. Det er alene LOBPA, der er bemyndiget til at ansætte og opsige handicaphjælpere. Du ansættes derfor gennem LOBPA, der er omfattet af overenskomst for handicaphjælpere, se mere på www.lobpa.dk.

Send en ansøgning hvor du skriver lidt om dig selv, dine kompetencer og forventninger til jobbet. Derefter vil jeg kontakte dig, hvis du er kommet i betragning til en samtale. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.