Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper - Varde

Handicaphjælper søges på 36 timer om ugen

Jeg er en ung gut på 24 år. Jeg har muskelsvind og er el-kørestolsbruger. Jeg bruger også Bi-pap, men det er hovedsageligt om natten. Jeg har også svær knogleskørhed, så man skal være forsigtig, når man arbejder med mig. Jeg er bosat i Varde kommune, hvor jeg bor i eget hus med min far.

Jeg søger en hjælper til dag og aften, arbejdstiden vil ligge mellem kl. 10:00 – 22:00 med et gennemsnit på 36 timer om ugen, der lige nu er fordelt i et 4-ugers rul, med to uger med arbejde mandag-onsdag og to uger med arbejde torsdag-lørdag. 4-ugers rullet starter efter endt oplæring.

Jeg skal bruge hjælp til det fysiske og praktiske omkring mig og min hverdag, såsom toiletbesøg, rengøring, madlavning, indkøb, lægebesøg, aktiviteter ud af huset, osv. 

Krav til dig
Det vil være en fordel, at du har kendskab til og erfaring i brug af loftlift, sejl og Bi-pap. Da der vil være en del aktiviteter/ture af huset, er det vigtigt, at du har kørekort og er tryg ved at køre en minibus. Du skal have et godt humør, være udadvendt, glad og positiv. Det er vigtigt, at du er tålmodig som person og har empati for andre mennesker. Du skal være god til at lytte og snakke med.

Da jeg er meget afhængig af din hjælp er det vigtigt, at du er stabil, fleksibel og pligtopfyldende, samt at der er en god kemi mellem os.

Du vil blive ansat under LOBPA og vil være omfattet af BPA-handicaphjælper-overenskomsten indgået mellem DE og FOA. Jeg er selv arbejdsleder, mens LOBPA administrerer det praktiske omkring løn, pension mv. Information om løn og overenskomst kan du finde på https://lobpa.dk/arbejdsleder/overenskomst/

Har ovenstående fanget din interesse, hører jeg meget gerne fra dig.

Begrundet ansøgning og cv sendes til swampert75@hotmail.com

Samtaler vil blive afholdt løbende. Hvis du ikke har hørt fra mig inden den 20. oktober 2020, er stillingen besat til anden side.

Glæder mig til at høre fra dig.

Chris Skytte


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.