Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælper/Afløser - Haderslev

Jeg søger nye vikarer til mit team af hjælpere. Arbejdstimerne ligger fordelt over hele døgnet, men særligt aften, nat og weekend. Uddannelse og erfaring er ikke et krav. Jeg har haft god erfaring med unge, der har det som studiejob.

Jeg er en kvinde på 60 år, som bor i Haderslev. Jeg har haft Parkinson i snart 20 år. Jeg ønsker at leve et aktivt liv, hvor jeg så vidt muligt er selvhjulpen. Jeg er en meget selvstændig person, og det vil jeg gerne forblive, så mit hjælpebehov varierer.

Stillingen som min handicaphjælper, kræver en der har omtanke for at de træder ind på mit private område. Mit privatliv er meget vigtigt for mig, hvorfor diskretion er et must. Som handicaphjælper vil du være en del af et team, hvor I selv ønsker jeres vagter til vagtplanlægningen.

Jobbet består af hjælp til personlig pleje og alt forefaldende arbejde i et alm. hjem. Dagene er meget varierede, men indeholder samtidig faste opgaver, såsom oprydning og rengøring. Arbejdet består også af hjælp til pakning af medicin. Du skal have kørekort, da stillingen til tider indebærer kørsel.

Jobbet er generelt learning-by-doing, men stadig vil man opleve dage, hvor jeg har samlet en opgaveliste, hvis der er særlige ting der skal nås.

Jeg søger kvindelige hjælpere, som bor i Haderslev. Personen skal være frisk, umiddelbar, ærlig og loyal. Vi skal kunne snakke om tingene. Det er vigtigt du er empatisk, samarbejdsvillig og har en sund humor.

Du vil blive ansat gennem LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE og FOA. Overenskomsten kan ses på www.lobpa.dk

Send en ansøgning, hvor du fortæller om dig selv, hvad du tidligere har lavet, hvad du pt. laver og hvem du er som person. Skriv endvidere, hvorfor du mener det lige er dig der passer til jobbet som min hjælper.

Ansøgningen sendes til nina100993@live.dk.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.

Samtaler vil blive afholdt løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.