Handicaphjælpere søges til kvinde på Nørrebro til snarlig ansættelse

Leder du efter en deltidsstilling eller et fuldtidsjob, så se her.

Jeg hedder Cecilie Magnussen – er 48 år, har læst på RUC og er næsten færdig som Cand. mag. i kultur og kommunikation (mangler dog at skrive specialet).

Jeg har haft sclerose i 25 år – har i de sidste 3 år grundet kraftig spasticitet levet det meste af tiden siddende i min seng. Spasmerne er under bedring, ved hjælp af vedvarende fysioterapeutisk træning samt brug af cannabis-medicin (Sativex). For 5 år siden kom jeg hjem fra en rejse til Sri Lanka, hvor jeg havde blærebetændelse, som udviklede sig til spasticiteten. 

Jeg glæder mig til langsomt at ’komme tilbage til livet’, dvs kunstudstillinger, koncerter, ture i byen, besøg hos familie i Danmark og Sverige. Måske en rejse.

Jeg søger ca. 3 hjælpere som kan indgå i et etableret team og assistere mig både dag og aften i mandage, tirsdage, nogle fredag eftermiddage samt lørdage, i tidsrummet ml. kl. 07.-22.00 .Timefordelingen lader jeg stå lidt åben, da timerne kan fordeles alt efter dit og de andre hjælperes ønsker. Det umiddelbare behov er som følger: en stilling på 93 timer om måneden samt en stilling på 108 timer om måneden og en løsere tilknyttet stilling til at dække sygdom og ændringer i vagtplanen, hvilket ofte sker.

Det vigtigste for mig er, at der er en god kemi i mellem os. Jeg ønsker et samarbejde med en person som har situationsfornemmelse og et godt humør.

Jeg har brug personlig pleje til toiletbesøg og bad samt indkøb og rengøring. Som min personlige hjælper skal du hjælpe mig med de ting som min sygdom forhindrer mig i. Jeg sidder i kørestol, kan hverken gå eller stå på mine ben. Mine arme er også ramt, hvilket gør det svært for mig at løfte ting. Jeg bruger lift til alle forflytninger og har desuden en række hjælpemidler.

Det er en grænseoverskridende situation, at skulle bede om hjælp og være afhængig af den, det skal du have forståelse for. Jeg kæmper dagligt for at holde fast i det liv jeg gerne vil leve og har et stort behov for privatliv. Derfor er det vigtigt at du også kan underholde dig selv i løbet af din vagt. Desuden vil det være absolut positivt, hvis du har kørekort, da jeg er i udsigt til at få bil.

Du vil blive ansat under LOBPA, og du vil dermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere indgået mellem DE & 3F/FOA. Overenskomsten kan ses på http://www.lobpa.dk

Send ansøgning med CV til sillema@gmail.com

Jeg holder ansættelsessamtaler løbende. Hvis du ikke har hørt fra mig inden udgangen af april 2018 er stillingerne besat til anden side.

Cecilie Thaning Magnussen

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kvindelige handicaphjælpere søges til fast deltidsstilling og fuldtidsbarselsvikariat, af 24 timers vagter.

LOBPA

Jeg hedder Amalie Riis og er en kvinde på 26 år, som bor i Brønshøj i en 2-værelses lejlighed. Jeg har diagnosen cerebral parese (spastiker) og sidder i el-kørestol. Jeg har brug for hjælp 24 timer i døgnet. Jeg er i den situation, at jeg både har e...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Handicaphjælper/afløser - Hvidovre

LOBPA

Jeg søger afløsere til min hjælperpulje i forbindelse med sygdom og ferie. ARBEJDET KR VER MERE HJERNE END MUSKLER. Du skal være god til at lære nye ting og kunne blive ved med at lære. Du er ikke-ryger. Du er en kvinde ca. 30 - 60 år. Du kan handle...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Kvinde med sclerose søger en kvindelig handicaphjælper til 19 timer om måneden.

LOBPA

Jeg er en udadvendt og omgængelig kvinde, der søger en kvindelig handicaphjælper. Jeg bor sammen med min fuldtidsarbejdende kæreste. Vi bor i en treværelses lejlighed på Frederiksberg, tæt ved Lindevang metrostation. Jeg er ikke på arbejdsmarkedet l...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Handicaphjælper Nykøbing F

LOBPA

Hjælper søges! (I første omgang til et vikariat, som på sigt kan blive en fast stilling) Jeg søger en hjælper til mit hjælperteam, som kan indgå i 12-timers dag- og nattevagter fra henholdsvis kl. 07 - 19 og kl. 19 - 07 (vågne nattevagter). Der vil ...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Handicaphjælper søges hurtigst muligt - Sønderborg

LOBPA

Høje-Taastrup
Stillingen er på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Jeg hedder Michael Hansen og er en ung mand (47 år), som er lam fra brystet og ned. Jeg bor i rækkehus i Sønderborg og har 2 katte (du skal derfor kunne tåle katte). Jeg har brug for assistance til e...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018