Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handicaphjælpere søges til ny BPA ordning hos ung kvinde i Halsnæs

Jeg søger en kvindelig handicaphjælper til 1 stilling i min BPA ordning på 6 vagter pr. måned. Vagterne er på 24 timer og man møder kl 7-7. Det er vigtigt at du har egen bil, da det er svært at komme hertil med offentligt transport.

Jeg forventer at du er stabil, har situationsfornemmelse, er rolig og har god tålmodighed. Det er ikke nødvendigt at du har erfaring som handicaphjælper da oplæring vil finde sted. Dog kan det være en fordel hvis du har lidt erfaring med at forstå et sprog hvor udtalen ikke altid er lige god. 

Jeg har brug for hjælp til: 

- Personlig pleje

- Køre min bil (kørekort derfor nødvendigt) 

- Hjælp til at lave mad

- Hjælp til at læse og skrive

- Tage med i svømmehallen

- Rengøring og lettere havearbejde

Om mig kan jeg sige at jeg er en rolig pige, en smule genert i starten til jeg lærer dig at kende. Jeg er spastisk lammet og derfor kan jeg være en smule svær at forstå, men med tålmodighed og fælles hjælp går det altid. 

Jeg har en servicehund, og det er derfor vigtigt at du kan lide hunde, da mange af mine venner og familie også har hund. Jeg kan godt lide at være sammen med min familie og venner.

Jeg er til mange arrangementer med servicehunde. Derudover kan jeg godt lide at være i naturen. 

Jeg går til koncerter, er ofte i Tivoli eller dyrehaven og i zoologisk have, og kan godt lide at tage på shoppingtur.

Samtaler vil finde sted enten onsdag den 14-2-2018 eller onsdag den 21-2-2018. Skriv i ansøgningen hvilken dag der ville passe dig bedst, hvis du skulle komme til samtale. Hvis ikke du har hørt fra mig senest den 13-2-2018 må du betragte stillingen som besat til anden side. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her