Handlekraftig ledelsessekretær til Voksen og Sundhed

Når vi siger: ”Bag enhver dygtig leder står en dygtig sekretær”, så smiler du måske og tænker; Nemlig! Når vi så siger: ”Det kræver, at du både kan arbejde selvstændigt, struktureret og være initiativrig” og du tænker: Det har jeg god erfaring med … så skal du søge denne stilling.
 
I Voksen og Sundhed i Haderslev Kommune sætter strategien ”Værdifund Hverdag – hver dag” retningen. I dette job er du med til at understøtte chefer og afdelingslederne i, at vi sammen hjælper de mennesker, der har brug for det, med det, der er mest værdifuldt i deres hverdag.
 
Vi tilbyder:
Et job, hvor du bliver en del af et hold, der i al beskedenhed ønsker at sætte nye standarder for måden, vi skaber velfærd på. Voksen og Sundhed står – som andre store velfærdsområder – overfor udfordringer, hvor kendte løsninger ikke rækker. At skabe fremtidens velfærd kræver mod, fælles løsninger og en re-tænkning af samarbejdet med borgerne, virksomheder og det omkringliggende samfund.
 
Du får en hverdag i tæt samarbejde med chefer, ledere og dine kollegaer. Dine opgaver er mangeartede, og du bliver en del af en arbejdsplads i konstant udvikling. Vi kender retningen for vores arbejde, men er stadig i gang med at finde løsninger og nye stier. Stier, som du også skal være med til at træde.
 
Dine tætteste kollegaer bliver et administrativt team, der fra ca. 1. april 2021 samles fysisk på Haderslev Kommunes nye rådhus ved Haderslev Fjord. Med på dit hold er også ledere og konsulenter. Fælles for os er, at vi spiller hinanden gode. Vi ved, at vi kun skaber de bedste resultater via samarbejde. Vi synes selv, vi er ret sjove, og er gode til at arbejde sammen. 

Vi forventer, at du med glæde kaster dig over opgaver som:

 • At understøtte chefer og afdelingsledere med f.eks.
  • Mødeforberedelse; præsentationer, kalenderstyring, dagsordner og referater
  • Økonomistyring og betaling af regninger
  • Ad hoc administrative opgaver f.eks. i forbindelse med ansættelser m.v.
    
 • At være projektkoordinator på større strategiske projekter. Du skal hjælpe projektledere og projektejere med at holde projekter på ret kurs ved fx:
  • Lette kommunikationsopgaver
  • Booke møder og forplejning
  • Holde styr på deltagere
  • Hjælpe med evalueringsdata
  • Betale regninger og skabe struktur ift. regnskab.
Opgaven kan kort sagt beskrives som at være i midten af en travl og ambitiøs ledergruppe, og hjælpe dem med at holde snor i - og gerne være to skrift foran - deres opgaver og planer.  
 
Med i din faglige rygsæk har du:
 • En administrativ uddannelse, fx bachelor i offentlig administration eller kontorassistent
 • Min. 3 års erfaring med ledelsesunderstøttelse eller lignende funktion – og du ved derfor, hvad det kræver at være tæt på en ledelse
 • Solid erfaring med Office 365 og måske erfaring med offentlige administrationssystemer (eller har let ved at sætte dig ind i nye systemer)
 • Oplever en faglig stolthed i at have styr på stumperne, men formår samtidig at få øje på sammenhænge og synergieffekter 
 • Gerne gode kommunikative evner og måske erfaring med kommunikation og SoMe.
Som person:
 • Ser du en ære i at hjælpe til, og du besidder gerne et stort ”service – og fixer-gen”
 • Er du struktureret og kan arbejde selvstændigt
 • Trives du med at blive trukket i fra mange sider med alle mulige (og nogle gange umulige) opgaver
 • Er du god til at skabe relationer i hele organisationen
 • Kan du være i, at en plan ofte holder til det første møde med virkeligheden, og at ting kan laves om i sidste øjeblik.
Hvem er vi?
Voksen og Sundhed er opdelt i chefområderne Senior og Rehabilitering, Handicap, Socialpsykiatri og Myndighed samt Sundhed og Forebyggelse. De tre områder understøttes af Sekretariatet for Kvalitet og Udvikling, som du bliver en del af.

Vi er en relativ ny afdeling, som har samlet medarbejdere på tværs af Voksen og Sundhed: administration, konsulenter, NEXUS-team, elev-praktikvejledere og en leder. Vores opgave er at udvikle, implementere og sikre en stabil drift, som skaber værdi for borgerne ved at understøtte politikere, ledere og medarbejdere på tværs i Voksen og Sundhed.

Du kan finde Haderslev Kommunes organisationsdiagram her.

Fra ca. 1. april 2021 flytter vi ind på 3. sal i det nye Haderslev Rådhus.

Læs mere om Haderslev Kommune her på vores hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er som udgangspunkt 37 timer/uge.

Ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst mellem KL og relevant faglig
organisation.

Forventet tiltrædelse er 1. maj 2021.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte sekretariatsleder Malene Kjær-Jepsen på telefon 21 55 92 50.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV samt bilag senest den 25. februar 2021 kl. 12.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 10. marts 2021.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.