Hands-on planlægning af jernbanenettet og gode muligheder for faglig udvikling

Er du logisk tænkende og har flair for matematiske modeller? Og vil du være med til at planlægge og udvikle kapaciteten på jernbanenettet?

Du bliver en del af afdelingen Kapacitetsudvikling i Trafik, hvor vi varetager opgaver inden for kapacitetsplanlægning og trafikudvikling. Det er vores ansvar at planlægge, udvikle og tildele kapacitet på det danske jernbanenet.

Du kommer til at arbejde med en blanding af langsigtede planlægningsopgaver kombineret med her-og-nu analyser. Du får derfor en vigtig rolle i at udvikle fremtidens jernbanenet samtidig med, at du er med til at sørge for, at togtrafikken i morgen afvikles så effektivt som muligt.

Du får arbejdssted i Trafiktårnet i København, men arbejdsstedet vil senere blive flyttet til Ringsted.

Trafikplanlægning gennem analyser og beregninger
Din primære opgave bliver at foretage kapacitetsanalyser og konsekvensvurderinger i forbindelse med infrastrukturprojekter og køreplaner. Du kommer til at deltage i langsigtede strategiske projekter inden for kapacitetsplanlægning og -udvikling. Ud fra teorier og viden om kapacitet bliver det din opgave at analysere, hvordan køreplaner og infrastruktur skal komme til at se ud i fremtiden. Desuden vil du løbende løse mere kortsigtede opgaver, hvor du laver beregninger og kapacitetsanalyser i forhold til f.eks. køreplansændringer ved sporarbejde mv.
Endvidere kommer du til at arbejde med datasøgning og behandling i vore IT-systemer, hvor du blandt andet skal lave lidt programmering og finde på regnearks- og databaseløsninger.

Arbejdet er ofte på tværs af faggrupper, herunder samarbejde med andre afdelinger i Banedanmark i forbindelse med projekter, hvor du inddrages og bidrager med dine analyser. Samtidig bliver du en del af et mindre team af kolleger, som sidder med lignende opgaver, men du får også selvstændigt ansvar for dine analyser og beregninger.

Logisk tænkende ingeniør med flair for IT
Du har en uddannelse som ingeniør - ideelt set inden for trafik og transport eller it, men det kan også være en anden relevant akademisk baggrund. Såfremt du har teoretisk kendskab til trafikplanlægning, trafikmodellering og operationsanalyse, betragter vi dette som en fordel. Dine matematiske evner er i top, og dine formuleringsevner er gode både mundtligt og på skrift. Du er ligeledes fortrolig med engelsk som arbejdssprog.

Du har endvidere et godt kendskab til IT og måske allerede programmeringserfaring. Du evner at arbejde både projektorienteret og selvstændigt, og du trives med at løse logiske og analytiske opgaver, samtidig med, at du er selvkritisk og sætter spørgsmålstegn ved dine egne metoder og resultater. I dit analysearbejde er du grundig, vedholdende og systematisk, og du motiveres af at løse det uløselige. Endelig har du en god forståelse for at få teorien koblet til den virkelighed, vi opererer ud fra, og du arbejder med en grundighed, som sikrer, at der altid er høj reliabilitet i de data, du præsenterer. Du er serviceorienteret, og du har gode samarbejdsevner.

Løn
Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere, så kontakt sektionschef John Theede Nielsen. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Microsoft Systems Engineer (Automation Engineer)

MAERSK LINE A/S

Are you a confident individual that are interested in the latest developments in the DevOps and automation arena? If this is you - read on... For the role of Systems Engineer we are looking for individual with a strong Microsoft based technical back...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Senior Game Engineer

SYBO ApS

Hi, We re SYBO, makers of the most downloaded mobile game in the world, Subway Surfers, with over 1.5 billion installs - that s a big chunk of the world s population! Loveable characters, vibrant environments and finely-tuned gameplay that makes you...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:28. maj 2018

Game Engineer

SYBO ApS

Hi, We re SYBO, makers of the most downloaded mobile game in the world, Subway Surfers, with over 1.5 billion installs - that s a big chunk of the world s population! Loveable characters, vibrant environments and finely-tuned gameplay that makes you...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:28. maj 2018

Standards Programming Specialist in Global Development

NOVO NORDISK A/S

Do you thrive by working in an engaged and highly professional organisation where you can use your programming skills and experience with data standards in a global environment? Then you may be our new Programming Specialist. In Global Development, ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Ingeniør til Kapacitetscenter Kommunikations- og Linksystemer

Civile stillinger

Har du lyst til at arbejde med Operative netværk med tilhørende Server-teknologier til Søværnets skibe bl.a. Fregatter, Fleksible støtteskibe og Inspektionsskibe? Så har vi en spændende og udfordrende stilling som ingeniør i et stærkt team af teknis...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018