Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handy-man/montage medarbejder søges til JONAS A/S

Vi søger en handy-man medarbejder til div. montage opgaver i forb. med flytninger primært i Stor København. 

Du er mødestabil, service minded og har en god omgangstone overfor kunder og kollegaer.

Evt. selvstændig med momsnummer, egen bil og værktøj.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329779785Phoenix-602259f912018-03-19T00:00:00Handy-man/montage medarbejder søges til JONAS A/S

Vi søger en handy-man medarbejder til div. montage opgaver i forb. med flytninger primært i Stor København. 

Du er mødestabil, service minded og har en god omgangstone overfor kunder og kollegaer.

Evt. selvstændig med momsnummer, egen bil og værktøj.

 

2018-05-15T00:51:14.680 Vi søger en handy-man medarbejder til div. montage opgaver i forb. med flytninger primært i Stor København. Du er mødestabil, service minded og har en god omgangstone overfor kunder og kollegaer. Evt. selvstændig med momsnummer, egen bil og værktøj.11Jobnet602259f9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-14T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGlostrupEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslundEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndby3141735JONAS & CO. A/S11Fabriksparken 32600GlostrupDKDanmark0
martin@jonas.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent542498JobNet47981801000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=602259f9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=602259f9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=602259f9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=602259f9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Transport_og_logistik/10.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos JONAS & CO. A/S er dette netop hvad du bliver mødt af.12007991Dansk3Læse/ tale933007Flyttearbejder12Transport og logistik353799481Martin Olesenmartin@jonas.dkDKDanmarkDKDanmark329955264Flyttemedarbejder søges snarest til flyttefirma i GlostrupRobot Flyttemedarbejder søges til flyttefirma i Glostrup med tiltrædelse snarest. Da vi har meget travlt søger vi derfor nye medarbejdere til at indgå i vores dynamiske team. Er du en frisk fyr med hoved og arme skruet ordenligt på og kan sætte flueben ud for følgende ting så giv os et kald eller send en mail. Kunne fremvise en straffeattest. kørekort som er gyldigt. Mødestabil og godt humør. Minimum 1 års erfaring i flyttebranchen. Har du 4 rigtige så kontakt os gerne hurtigt da vi står og mangler dig :-) Skulle du have mere end kørekort B så er det bare et plus.

               Flyttemedarbejder søges til flyttefirma i Glostrup med tiltrædelse snarest.

Da vi har meget travlt søger vi derfor nye medarbejdere til at indgå i vores dynamiske team.

Er du en frisk fyr med hoved og arme skruet ordenligt på og kan sætte flueben ud for følgende ting så giv os et kald eller send en mail.

Kunne fremvise en straffeattest.

kørekort som er gyldigt.

Mødestabil og godt humør.

Minimum 1 års erfaring i flyttebranchen.

Har du 4 rigtige så kontakt os gerne hurtigt da vi står og mangler dig :-)

Skulle du have mere end kørekort B så er det bare et plus. 

JONAS & CO. A/SGlostrup2019-02-06T00:00:002019-04-03T00:00:00
329962566Flyttearbejder søges til omgående tiltrædelse.Robot Er du vores nye flyttearbejder? Kan du arbejde selvstændig samt i hold? Vil du være med til at sætte dit eget præg på dagligdagen? Vi du medvirke til at opbygge en sjov og attraktiv arbejdsplads? Så læs mere her. Lidt om os: Vi er et mindre firma som arbejder inden for såvel flytning som møbelmontage. Firmaet har eksisteret i 12 år og er beliggende i Søborg. Vi er pt. 8 ansatte, men søger nye kollegaer. Vores primære arbejdsopgaver ligger inden for Storkøbenhavn. Vi tilbyder en alsidig hverdag hvor du afhængig af dine kompetencer samt ønsker, vil blive involveret i forskellige typer af flytteopgaver, lige fra traditionelle flytninger til levering af møbler for møbelbutikker. Rækker evnerne og lysten til det har vi også opgaver med montage af møbler og andet inventar. Lidt om det vi forventer af dig: Du skal være pålidelig og mødestabil. Du skal gerne have erfaring indenfor enten flyttebranchen eller som møbelmontør. Du skal kunne arbejde selvstændigt samt have lyst til at levere et godt stykke arbejde. Du har lyst til at medvirke til at opbygge og udvikle et rigtig godt kammeratskab i vores virksomhed. Til gengæld kan vi tilbyde: En spændende arbejdsplads med muligheder for at sætte dit præg på vores udvikling og service overfor vores kunder. En dagligdag, hvor dine gode ideer og forslag til personalepolitik og aktiviteter vil blive taget seriøst. Lønnen sættes efter kvalifikationer med mulighed for regulering, når du er kommet godt på plads i virksomheden. Der er mulighed for en 4 dages arbejdsuge. Kørekort B er et krav medens C vil være en fordel. Send din ansøgning til Booking@privatogerhverv.dk hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Er du vores nye flyttearbejder?

Kan du arbejde selvstændig samt i hold? Vil du være med til at sætte dit eget præg på dagligdagen? Vi du medvirke til at opbygge en sjov og attraktiv arbejdsplads?

Så læs mere her.

Lidt om os:

Vi er et mindre firma som arbejder inden for såvel flytning som møbelmontage. Firmaet har eksisteret i 12 år og er beliggende i Søborg. Vi er pt. 8 ansatte, men søger nye kollegaer.

Vores primære arbejdsopgaver ligger inden for Storkøbenhavn. Vi tilbyder en alsidig hverdag hvor du afhængig af dine kompetencer samt ønsker, vil blive involveret i forskellige typer af flytteopgaver, lige fra traditionelle flytninger til levering af møbler for møbelbutikker.

Rækker evnerne og lysten til det har vi også opgaver med montage af møbler og andet inventar.

Lidt om det vi forventer af dig:

Du skal være pålidelig og mødestabil. Du skal gerne have erfaring indenfor enten flyttebranchen eller som møbelmontør. Du skal kunne arbejde selvstændigt samt have lyst til at levere et godt stykke arbejde. Du har lyst til at medvirke til at opbygge og udvikle et rigtig godt kammeratskab i vores virksomhed.

Til gengæld kan vi tilbyde:

En spændende arbejdsplads med muligheder for at sætte dit præg på vores udvikling og service overfor vores kunder. En dagligdag, hvor dine gode ideer og forslag til personalepolitik og aktiviteter vil blive taget seriøst.

Lønnen sættes efter kvalifikationer med mulighed for regulering, når du er kommet godt på plads i virksomheden.

Der er mulighed for en 4 dages arbejdsuge.

Kørekort B er et krav medens C vil være en fordel.

Send din ansøgning til Booking@privatogerhverv.dk hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Somers ApSSøborg2019-02-18T00:00:002019-03-15T00:00:00
329962565Møbelmontør søges til omgående tiltrædelseRobot Da vi har travlt søger vi 1 møbelmontør til at indgå i vores team. Vi håber, at du er en af dem. Arbejdet består primært i at levere og montere forskellige typer møbler for vores kunder. Du behøver således ikke være uddannet møbelsnedker dog skal du have hænderne skruet rigtigt på samt have erfaring med brug af værktøj fra tidligere ansættelser. Lidt om os: Vi er et mindre firma som arbejder inden for såvel flytning som møbelmontage. Firmaet har eksisteret i 12 år og er beliggende i Søborg. Vi er pt. 8 ansatte. Vores primære arbejdsopgaver ligger inden for Storkøbenhavn. Vi tilbyder en alsidig hverdag hvor du afhængig af dine kompetencer samt ønsker vil blive involveret i forskellige typer af opgaver. Lidt om det vi forventer af dig: Du skal være pålidelig og mødestabil. Du skal gerne have erfaring indenfor enten flyttebranchen, som møbelmontør eller lignende. Du skal kunne arbejde selvstændigt samt have lyst til at levere et godt stykke arbejde. Du har lyst til at medvirke til at opbygge og udvikle et rigtig godt kammeratskab i vores virksomhed. Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads med gode muligheder for at sætte dit præg på vores udvikling og service overfor vores kunder. En dagligdag, hvor dine gode ideer og forslag til personalepolitik og aktiviteter vil blive taget seriøst. Lønnen sættes efter kvalifikationer med mulighed for regulering, når du er kommet godt på plads i virksomheden. Der er mulighed for en 4 dages arbejdsuge. Kørekort B er et krav medens C vil være en fordel. Send din ansøgning til Booking@privatogerhverv.dk hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Da vi har travlt søger vi 1 møbelmontør til at indgå i vores team.

Vi håber, at du er en af dem.

Arbejdet består primært i at levere og montere forskellige typer møbler for vores kunder.

Du behøver således ikke være uddannet møbelsnedker dog skal du have hænderne skruet rigtigt på samt have erfaring med brug af værktøj fra tidligere ansættelser.

Lidt om os:

Vi er et mindre firma som arbejder inden for såvel flytning som møbelmontage. Firmaet har eksisteret i 12 år og er beliggende i Søborg. Vi er pt. 8 ansatte.

Vores primære arbejdsopgaver ligger inden for Storkøbenhavn. Vi tilbyder en alsidig hverdag hvor du afhængig af dine kompetencer samt ønsker vil blive involveret i forskellige typer af opgaver.

Lidt om det vi forventer af dig:

Du skal være pålidelig og mødestabil. Du skal gerne have erfaring indenfor enten flyttebranchen, som møbelmontør eller lignende. Du skal kunne arbejde selvstændigt samt have lyst til at levere et godt stykke arbejde. Du har lyst til at medvirke til at opbygge og udvikle et rigtig godt kammeratskab i vores virksomhed.

Vi tilbyder:

En spændende arbejdsplads med gode muligheder for at sætte dit præg på vores udvikling og service overfor vores kunder. En dagligdag, hvor dine gode ideer og forslag til personalepolitik og aktiviteter vil blive taget seriøst.

Lønnen sættes efter kvalifikationer med mulighed for regulering, når du er kommet godt på plads i virksomheden.

Der er mulighed for en 4 dages arbejdsuge.

Kørekort B er et krav medens C vil være en fordel.

Send din ansøgning til Booking@privatogerhverv.dk hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Somers ApSSøborg2019-02-18T00:00:002019-04-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Flyttemedarbejder søges snarest til flyttefirma i Glostrup

JONAS & CO. A/S

Glostrup
Flyttemedarbejder søges til flyttefirma i Glostrup med tiltrædelse snarest. Da vi har meget travlt søger vi derfor nye medarbejdere til at indgå i vores dynamiske team. Er du en frisk fyr med hoved og arme skruet ordenligt på og kan sætte flueben ud...
Indrykket:6. februar 2019
Udløbsdato:3. april 2019

Flyttearbejder søges til omgående tiltrædelse.

Somers ApS

Søborg
Er du vores nye flyttearbejder? Kan du arbejde selvstændig samt i hold? Vil du være med til at sætte dit eget præg på dagligdagen? Vi du medvirke til at opbygge en sjov og attraktiv arbejdsplads? Så læs mere her. Lidt om os: Vi er et mindre firma so...
Indrykket:18. februar 2019
Udløbsdato:15. marts 2019

Møbelmontør søges til omgående tiltrædelse

Somers ApS

Søborg
Da vi har travlt søger vi 1 møbelmontør til at indgå i vores team. Vi håber, at du er en af dem. Arbejdet består primært i at levere og montere forskellige typer møbler for vores kunder. Du behøver således ikke være uddannet møbelsnedker dog skal du...
Indrykket:18. februar 2019
Udløbsdato:15. april 2019