Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handy pædagogmedhjælper til Jorden Rundt

Er du handy, og har du lyst til at deltage i det pædagogiske og praktiske arbejde omkring børn? 
 
Jobbeskrivelse  
Den integrerede institution, Jorden Rundt, har brug for en handy pædagogmedhjælper, der skal deltage i arbejdet med børnene og have ansvaret/flair for at løse praktiske opgaver på institutionen med inddragelse af børnene, hvor det er muligt. 
 
Du skal kunne forene pædagogiske tanker om udvikling og inddragelse af børn i dit virke, hvor du tager ansvar for daglig og generel vedligeholdelse samt renholdelse af legepladsen og ad hoc-opgaver i institutionen såsom at sætte hylder op, dialog med håndværker m.v. Begejstringen for det håndværksmæssige og det at lære/vise børnene, hvordan verden virker, skal være dit drive, hvor alle – også dine kollegaer – vil synes, det er spændende at deltage.  
 
Hvem er vi?  
Jorden Rundt er en integreret institution bestående af fem grupper: to vuggestuegrupper, to børnehavegrupper og en familiegruppe/ integreret gruppe, som på sigt skal blive til en vuggestuegruppe. Personalegruppen er en erfaren gruppe med fokus på høj faglighed, hvor man kan tage initiativ, ansvar og arbejde selvstændigt.   
 
Vi ligger tæt på metroen mellem Islands Brygge St. og DR Byens St. Det betyder, at vi er tæt på Amager Fælled og har åbne vidder med et rigt fugleliv. Vi bor i stueetagen i en beboelsesejendom med egen legeplads (bålplads, plantekrukker og kaniner). Huset er udført i nyt design og fremstår åbent med højt til loftet og store vinduer. Det er et meget dynamisk miljø, hvor det tydeligt fremgår, at det er børnenes sted, og at der sker en masse.  
 
Jorden Rundt har i hverdagen tilknyttet en pædagogisk leder, men er i klyngefællesskab med syv andre institutioner, hvilket betyder, at der arbejdes med klyngeledelse, ledelsesteam og fælles klynge værdier og beslutninger, som sætter forventninger og har indvirkning på alle ansattes virke og ansættelsesvilkår.  
 
Vi forventer, at du

  • har lyst til at deltage i det pædagogiske og praktiske arbejde omkring børnene  
  • har en håndværksmæssig baggrund eller er praktisk anlagt  
  • har lyst til at inddrage børnene i dit daglige arbejde og lære fra dig  
  • taler og forstår dansk og kan formidle til børn  
  • gerne må være handlekraftig og have gode kommunikations- og samarbejdsevner, og til gengæld vil du mødes af et godt sammenhold og masser af grin   
Der arbejdes tæt og på tværs af grupper og årgange. Det giver et trygt miljø for børnene og forældrene, som kender de voksne og andre børn.  
 
Ansættelsesforhold
Stillingen er en projektansættelse på 20 timer ugentligt. Det er en ny form for stilling, som vi ønsker at prøve af i en ni måneders periode. Herefter vil vi vurdere, om det skal være en fast stilling. Tiltrædelse den 1. marts 2018 eller snarest mulig.  

 
Stillingen er pt. i børnehaven, men ansættelsen er til en integreret institution, hvor det forventes, at man kan arbejde både i børnehaven og i vuggestuen.  
   
Der indhentes børne- og straffeattester i forbindelse med ansættelsen.  

 
Mere information
Har du spørgsmål, kan du kontakte pædagogisk leder Kirsten Gabelgaard på 3264 0200.   
 
Der vil være mulighed for en rundvisning – ring på 3264 0205.   

 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 19. februar 2018   
Vi forventer at afholde samtale torsdag eller fredag i uge 8.         
 
                                                                            
 
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her