Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Handyman søges til København S og omegn

Vi søger en dygtig og allround handyman til arbejde i København S og omegn. Du skal arbejde med at servicere kunder i det private og i erhvervslivet med alle mulige forefaldende opgaver. Det kan være opsætning af lamper, fejning af gårdspladsen, klipning af hækken, rengøring, opbæring og samling af møbler, maling af vægge, ophængning af billeder, skift af fodlister og kontakter, udluftning af radiatorer og alt muligt andet. 

Din profil

  • God fysisk form.
  • Kan lide fysisk arbejde.
  • Effektiv og har overblik.
  • Venlig og imødekommende.
  • Kvalitetsbevidst og serviceminded.
  • Du har gode håndværksmæssige og praktiske evner.
  • Erfaring med praktisk og håndværksmæssigt arbejde er en fordel.
  • Du skal kunne forevise din straffeattest.
  • Du skal kunne tale, læse og forstå dansk eller engelsk. 

Du kan være studerende, pensionist, tømrer, lærer, pedel, have anden deltidsbeskæftigelse eller være ledig. Vi er interesserede i henvendelse fra alle, som selv synes, at de har en sådan profil.

Det er en fordel, hvis du har en bil, som du vil bruge i virksomhedens tjeneste til evt. transport af værktøj og materialer til arbejdsbrug. Du får kørselsgodtgørelse for kørte km i henhold til Statens takster.

Vilkår

Der er tale om overenskomstmæssig ansættelse med en timeløn på 143,56 kr. pr. time. Feriepenge, feriefridage, SH-betaling, arbejdsmarkedspension og satser betales i henhold til overenskomsten. 

Der er tale om deltidsansættelse. Vi anstrenger os dog for at give så mange timer som muligt pr. medarbejder, såfremt medarbejder selv ønsker flere timer. Timetallet kan derfor være alt fra 3 timer til 29 timer om ugen. Man kan eventuelt overgå til fuldtidsansættelse (30 til 37 timer pr. uge) på et tidspunkt, hvis man er interesseret heri.

Opstart skal ske snarest muligt eller efter aftale. 

Ansøgning

Send din ansøgning med en kort præsentation af dig selv og et vellignende foto samt dit CV samt eventuelt en kopi af relevante kursus- og uddannelsesbeviser indenfor håndværk, service, rengøring og hygiejne til: job@pricelesspeople.net.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.