Har du en ambition om at fortsætte din karriere som storvognskørelærer hos DEKRA i Brabrand?

Vi har forrygende travlt og søger derfor dygtige storvognskørelærere til teamet på vores uddannelsescenter i Brabrand. Vi har ledige stillinger som storvognskørelærer inden for personbefordring til bus og godstransport med lastbil. 
 
Undervisningen foregår primært i dagtimerne, men da vi er "kundedrevne" har vi også brug for, at du lejlighedsvis kan tage et nøk med, når vi afholder aften- og weekendhold. 
 
Hos DEKRA får du en spændende og alsidig stilling med rig mulighed for videreuddannelse, personlig udvikling og udfordringer efter evner og ønsker. Vi arbejder efter nyeste undervisningsprincipper og støtter medarbejderne i deres ambition om at forbedre kompetencerne som underviser samt ønsker om at favne nye undervisningsfag.  
 
Jobbet
Du kommer til at indgå i undervisningen i overensstemmelse med EU-direktivet. Du skal have lyst til at undervise og dele din viden med kursisterne. Derudover ser vi gerne, at du er i stand til at opretholde den høje kvalitet, som vi er kendt for. I dagligdagen vil du indgå i et undervisningsteam, som prioriterer samarbejde højt. 
 
Jobbet indebærer både undervisning som kørelærer "i vognen" og klasseundervisning inden for de fag, du kan undervise i forhold til dine undervisningskompetencer. 
 
Personlige egenskaber 
Du er positiv af natur, er i stand til at arbejde selvstændigt og fyldt med initiativ. Du motiveres af udvikling, nye udfordringer og sparring med dine kollegaer. 
 
Vi lægger stor vægt på, at du har en positiv tilgang til tingene, og at du tør komme med idéer og tage ansvaret for at føre dem ud i livet. 
 
Faglige krav 
Denne annonce henvender sig udelukkende til allerede uddannede storvognskørelærere. For øvrige kategorier af ansøgere henviser vil til muligheden for at søge uopfordret via de relevante job-links på DEKRAs danske hjemmeside. 
 
Vi tilbyder 
Du bliver en del af et stærkt team i en engageret og ekspanderende virksomhed, hvor din egen indstilling samt lyst til ansvar i høj grad påvirker dit job. Som virksomhed er vi kendt for at være gode til at tage imod nye kollegaer og for at sikre vores ansatte et spændende, livligt og udfordrende arbejdsmiljø. 
 
Vi tilbyder velordnede ansættelsesforhold inklusiv pensionsordning, sundhedsordning og en række øvrige personalegoder. 
 
Tiltrædelse snarest. 
 
Har du spørgsmål vedrørende de ledige stillinger, er du velkommen til at kontakte os: 
 
  • Driftsdirektør Mette Brigler på telefon 40 58 35 26 eller e-mail: mette.brigler@dekra.dk.
  •  eller Uddannelseschef Hans Iversen på telefon 31 63 20 78 eller e-mail: hans.iversen@dekra.dk. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Barselsvikar søges til Egebakkeskolen

EGEBAKKESKOLEN

Vi søger en lærer til et barselsvikariat med start den 19. marts 2018. Frem til sommerferien skal flg. fag dækkes: Dansk, kristendom, idræt og natur- og teknologi 4. kl. Natur- og teknologi 3. kl. Støttetimer i 4. og 5. kl. Egebakkeskolen er en fri ...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Tilkaldevikar til undervisning

RATHLOUSKOLEN

Som alle andre steder, oplever vi med mellemrum sygdom eller andet (planlagt) fravær hos vores ansatte, der gør det nødvendigt med vikarer til at undervise vores elever. Vi mangler i øjeblikket ansvarsfulde og engagerede tilkaldevikarer til undervis...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Barselsvikariat som lærer i billedkunst

Skanderborg Kommune

Brænder du for at undervise børn og unge hvor glæde, inspiration, kvalitet og fællesskab er i højsæde?Du forventes at have relevant kunstfaglig uddannelse fra kunstakademi el lignende samt erfaring med undervisning af børn og unge. Er du tillige eng...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

2 klasselærere søges

RUDOLF STEINER-SKOLEN

2 KLASSEL RERE til Rudolf Steiner Skolen i Århus Vi søger pr.1 8 2018 2 klasselærere til vores kommende to 1.klasser. Du skal have kendskab til Rudolf Steiners pædagogik og ansøgere med antroposofisk pædagogisk uddannelse vil blive foretrukket. Vi f...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Underviser til tømreruddannelsen i Skolen for byggeri og metal søges

AARHUS TECH

Udnyt din erfaring og dine kundskaber - bliv underviser på AARHUS TECH. Vi søger nye medarbejdere, der har lyst til at formidle faget og indgå i et spændende pædagogisk miljø, hvor elevens uddannelse og udvikling er i fokus. Personprofil Du er visio...