Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du en Gastronaut i maven?

OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse.

JOBBET

  • Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse.
  • Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen.
  • Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang.

DIN PROFIL

  • Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen.
  • Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket.
  • Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson – så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra.
  • Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får – det er noget man søger.
  • Kørekort B

VI KAN TILBYDE:

  • Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør.
  • Din arbejdstid vil være attraktiv – som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum.
  • Vi sørger for uniform og fodtøj til dig.
  • Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring.
  • Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330011821Phoenix-934efe3012019-06-04T00:00:00Har du en Gastronaut i maven?

OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse.

JOBBET

  • Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse.
  • Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen.
  • Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang.

DIN PROFIL

  • Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen.
  • Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket.
  • Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson – så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra.
  • Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får – det er noget man søger.
  • Kørekort B

VI KAN TILBYDE:

  • Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør.
  • Din arbejdstid vil være attraktiv – som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum.
  • Vi sørger for uniform og fodtøj til dig.
  • Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring.
  • Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

2019-06-22T02:00:43.727 OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse. JOBBET Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse. Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen. Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang. DIN PROFIL Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen. Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket. Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra. Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får det er noget man søger. Kørekort B VI KAN TILBYDE: Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør. Din arbejdstid vil være attraktiv som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum. Vi sørger for uniform og fodtøj til dig. Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring. Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer. Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk11jobnet934efe30100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-21T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3513968Gastro Catering I/S11Vævervej 10B8800ViborgDKDanmark0kontakt@gastro-catering.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent749722JobNet4979105497910510026-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=934efe30https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=934efe30https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=934efe30&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=934efe30&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/11.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos Gastro Catering I/S tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361575315Jakob Brøndkontakt@gastro-catering.dkDKDanmarkDKDanmark330075061Pilebakken søger en KOKBasic Pilebakken søger kreativ kok med hjertet på rette sted Kok til specialområde Socialpsykiatri Voksne Pilebakken Brænder du for at lave lækker mad? Vil du gerne opleve, hvad dine evner i et køkken betyder for livskvaliteten, for dem du serverer for? Ønsker du at kombinere din faglighed med socialt arbejde?Så er køkkenet på Pilebakken måske noget for dig.Vi søger lige nu en kok til en fast stilling 30-37 timer uge. Pilebakken er en afdeling under Specialområde Socialpsykiatri Voksne som er Region Midtjyllands tilbud om recoveryorienteret psykosocial rehabiliterende indsats til mennesker med betydelig nedsat funktionsevne pga. kompleks psykisk sygdom. I køkkenet har vi fokus på at servere lækker mad, som tager højde for de fysiske og psykiske udfordringer beboerne har. Vi er et køkkenteam bestående af økonoma, køkkenassistenter og husassistenterVores opgave består i at lave mad til beboere og personale på Pilebakken samt mødeforplejning til specialområdets sekretariat. På Pilebakken laves der mad til ca. 40 personer dagligt, og til et varierende antal arrangementer. Vi arbejder ud fra Pilebakkens kostpolitik, med hensyntagen til beboernes individuelle sundhedsmæssige behov. Køkkenet er bemandet fra klokken 7 til 19 på hverdage og fra klokken 6 til 14 i weekenden. Arbejdstiderne på påregnes indenfor dette tidsrum.Vi arbejder lige nu hver 3. weekend. Vi søger en kok med: kærlighed til god, velsmagende mad ønske om at lave maden fra bunden flair for at få tingene til at lykkes en positiv indstilling til sine medmennesker evne til at rumme mennesker med kompleks psykisk sygdom lyst og vilje til nytænkning og kreativitet serviceminded gode samarbejdsevner Vi sætter barren højt - vil være gode til det vi gør, og det forventer vi også at du vil. Vi tilbyder: et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens stor indflydelse på opgaveløsningen en stor berøringsflade med beboere, køkkenteam og de øvrige kolleger på Pilebakken en høj faglig tilgang til opgaven en arbejdsplads, hvor du er med til at planlægge og producere varm og kold mad, bagning, bestilling af vare, egenkontrol og alle de andre arbejdsopgaver, der er i et køkken. en fleksibel arbejdsplads løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse hurtigst muligt. Der vil blive indhentet udvidet straffeattest. Ansøgning med bilag sendes digitalt senest den 05.09..2019 Ansættelsessamtaler den 11.09..2019 Spørgsmål kan rettes til økonoma Jette D. Kristensen, telefon 2962 0804eller konstitueret afdelingsleder Jette Klejs Petersen, Telefon 29120421 Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.
Pilebakken søger kreativ kok med hjertet på rette sted
 
Kok til specialområde Socialpsykiatri Voksne – Pilebakken
 
Brænder du for at lave lækker mad? Vil du gerne opleve, hvad dine evner i et køkken betyder for livskvaliteten, for dem du serverer for? Ønsker du at kombinere din faglighed med socialt arbejde?
Så er køkkenet på Pilebakken måske noget for dig.
Vi søger lige nu en kok til en fast stilling 30-37 timer/uge.
 
Pilebakken er en afdeling under Specialområde Socialpsykiatri Voksne som er Region Midtjyllands tilbud om recoveryorienteret psykosocial rehabiliterende indsats til mennesker med betydelig nedsat funktionsevne pga. kompleks psykisk sygdom.
 
I køkkenet har vi fokus på at servere lækker mad, som tager højde for de fysiske og psykiske udfordringer beboerne har.
 
Vi er et køkkenteam bestående af økonoma, køkkenassistenter og husassistenter
Vores opgave består i at lave mad til beboere og personale på Pilebakken samt mødeforplejning til specialområdets sekretariat.
 
På Pilebakken laves der mad til ca. 40 personer dagligt, og til et varierende antal arrangementer. Vi arbejder ud fra Pilebakkens kostpolitik, med hensyntagen til beboernes individuelle sundhedsmæssige behov. Køkkenet er bemandet fra klokken 7 til 19 på hverdage og fra klokken 6 til 14 i weekenden. Arbejdstiderne på påregnes indenfor dette tidsrum.
Vi arbejder lige nu hver 3. weekend.
 
Vi søger en kok med:
  • kærlighed til god, velsmagende mad
  • ønske om at lave maden fra bunden
  • flair for at få tingene til at lykkes
  • en positiv indstilling til sine medmennesker
  • evne til at rumme mennesker med kompleks psykisk sygdom
  • lyst og vilje til nytænkning og kreativitet
  • serviceminded
  • gode samarbejdsevner
     
     
    Vi sætter barren højt - vil være gode til det vi gør, og det forventer vi også at du vil.
     
    Vi tilbyder:
  • et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens
  • stor indflydelse på opgaveløsningen
  • en stor berøringsflade med beboere, køkkenteam og de øvrige kolleger på Pilebakken
  • en høj faglig tilgang til opgaven
  • en arbejdsplads, hvor du er med til at planlægge og producere varm og kold mad, bagning, bestilling af vare, egenkontrol og alle de andre arbejdsopgaver, der er i et køkken.
  • en fleksibel arbejdsplads
  • løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
     
    Tiltrædelse hurtigst muligt. Der vil blive indhentet udvidet straffeattest.
  • Ansøgning med bilag sendes digitalt senest den 05.09..2019
  • Ansættelsessamtaler den 11.09..2019
  • Spørgsmål kan rettes til økonoma Jette D. Kristensen, telefon 2962 0804
    eller konstitueret afdelingsleder Jette Klejs Petersen, Telefon 29120421
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

ORS/Small/817473d9_logo.gifPilebakken, TværgåendeThem2019-08-19T16:03:45.9832019-09-05T00:00:00
330061515KOK - Vi vil gerne have dig med på holdetRobot Vi søger en ny kollega til holdet, en som med sin viden, engagement og drive, kan være med til at gå ud på nye græsmarker. Så har du et svendebrev i hånden eller et godt cv med bevist arbejdshistorik, så læs videre. Vi er placeret i hjerte af Silkeborg, med Remstup Å lige ved hovedindgangen. Hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel i Silkeborg holder vi mange bolde i luften. På hotellet har vi stor fokus på konference og vores a la carte restaurant Michael D. Vi afvikler også større arrangementer ude af huset i forskellige set up. Det er netop her vi mangler dig. Holdet er godt blandet og man skal være fleksibel og indstillet på at hjælpe til i de forskellige afdelinger alt efter behov. Vi søger dig, som gerne må have erfaring med selskaber ud af huset, både hvor vi pakker alt og kunden selv henter det ved os, eller at vi tager med maden ud og sørger for det hele. Hvad skal du så besidde, jo vi tænker: Kreativ med ideer, udvikling og følger dem til dørs Har stor fokus på egenkontrol og hygiejne Kan selvstændigt stå for varebestilling Kan sige fra og til i forhold til at arbejde selvstændigt Hvad kan vi ellers tilbyde dig. Gode kollegaer som sammen ønsker at udvikle sig selv og hinanden Gode arbejdsvilkår Mulighed for karriere og personlig udvikling Personalegoder via Radisson Hotel Group Stillingen ønskes besat gerne fra 1 oktober, men vi venter også gerne på den rette. Jeg ser frem til at modtage en ansøgning fra dig, grundet GDPR vil vi gerne den sendes elektronisk til os via mail på. morten.vindelbo@radissonblu.com Har du yderlig spørgsmål i forhold til stillingen, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 4126 2666 Med venlig hilsen Morten Vindelbo

Vi søger en ny kollega til holdet, en som med sin viden, engagement og drive, kan være med til at gå ud på nye græsmarker. Så har du et svendebrev i hånden eller et godt cv med bevist arbejdshistorik, så læs videre.

Vi er placeret i hjerte af Silkeborg, med Remstup Å lige ved hovedindgangen. Hos Radisson Blu Papirfabrikken Hotel i Silkeborg holder vi mange bolde i luften. På hotellet har vi stor fokus på konference og vores a la carte restaurant Michael D. Vi afvikler også større arrangementer ude af huset i forskellige set up. Det er netop her vi mangler dig.

Holdet er godt blandet og man skal være fleksibel og indstillet på at hjælpe til i de forskellige afdelinger alt efter behov.

Vi søger dig, som gerne må have erfaring med selskaber ud af huset, både hvor vi pakker alt og kunden selv henter det ved os, eller at vi tager med maden ud og sørger for det hele.

Hvad skal du så besidde, jo vi tænker:

  • Kreativ med ideer, udvikling og følger dem til dørs
  • Har stor fokus på egenkontrol og hygiejne
  • Kan selvstændigt stå for varebestilling
  • Kan sige fra og til i forhold til at arbejde selvstændigt

Hvad kan vi ellers tilbyde dig.

  • Gode kollegaer som sammen ønsker at udvikle sig selv og hinanden
  • Gode arbejdsvilkår
  • Mulighed for karriere og personlig udvikling
  • Personalegoder via Radisson Hotel Group

Stillingen ønskes besat gerne fra 1 oktober, men vi venter også gerne på den rette.

Jeg ser frem til at modtage en ansøgning fra dig, grundet GDPR vil vi gerne den sendes elektronisk til os via mail på. morten.vindelbo@radissonblu.com

Har du yderlig spørgsmål i forhold til stillingen, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 4126 2666

 

Med venlig hilsen

Morten Vindelbo

Hotel Papirfabrikken A/SSilkeborg2019-08-08T00:00:002019-08-31T00:00:00
330073074Kok/cater/ufaglært med erfaring - SkiveRobot BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SKIVE Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden snart er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Så er du måske vores kommende kollega i køkkenet. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster. Hvad tilbyder vi? Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at I som kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt, at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver: Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Ad Hoc opgaver Hvad forventer vi af dig? At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Stillingen er på ca. 25 timer om ugen. Samtaler vil blive afholdt løbende med udvalgte kandidater. Tiltrædelse efter aftale. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

BOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SKIVE

Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden snart er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill? Så er du måske vores kommende kollega i køkkenet.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at I som kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt, at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Stillingen er på ca. 25 timer om ugen.

Samtaler vil blive afholdt løbende med udvalgte kandidater.

Tiltrædelse efter aftale.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun SkiveSkive2019-08-16T00:00:002019-09-01T00:00:00
330073811KokRobot Du får en dagligdag med stor frihed under ansvar, og du bliver en del af et stærkt hold, der både arbejder med selskaber og a la carte. FLADBRO KRO ligger i historiske bygninger 8 km. udenfor Randers og er kendt for et højt gastronomisk niveau. Der tilbydes en god løn efter kvalifikationer, tøjordning samt sammenhængende fridage. der må påregnes aften- og weekendarbejde.

Du får en dagligdag med stor frihed under ansvar, og du bliver en del af et stærkt hold, der både arbejder med selskaber og a la carte.

FLADBRO KRO ligger i historiske bygninger 8 km. udenfor Randers og er kendt for et højt gastronomisk niveau.

Der tilbydes en god løn efter kvalifikationer, tøjordning samt sammenhængende fridage. der må påregnes aften- og weekendarbejde.

FLADBRO KRO ApSRanders NV2019-08-16T00:00:002019-09-14T00:00:00
330069535KokBasic Kok Fuldtidsstilling Vi søger en dygtig, kvalificeret kok til vores restaurant på Torvet i Herning. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, samt at du kan bevare overblikket, når der er travlt. Vi tilbyder ordnede forhold, et godt arbejdsmiljø og løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt - eller efter nærmere aftale. Send en kort ansøgning bilagt CV til Else Strandby pr. e-mail: herning@bryggeriet.dk Yderligere oplysninger på tlf.: 42 14 00 24Kok
Fuldtidsstilling

Vi søger en dygtig, kvalificeret kok til vores restaurant på Torvet i Herning. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, samt at du kan bevare overblikket, når der er travlt.

Vi tilbyder ordnede forhold, et godt arbejdsmiljø og løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse snarest muligt - eller efter nærmere aftale. Send en kort ansøgning bilagt CV til Else Strandby pr. e-mail: herning@bryggeriet.dk

Yderligere oplysninger på tlf.: 42 14 00 24
ORS/Small/24dad51f_logo.jpegBryggeriet HerningHerning2019-08-07T15:00:31.5902019-09-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Pilebakken søger en KOK

Pilebakken, Tværgående

Them
Pilebakken søger kreativ kok med hjertet på rette sted Kok til specialområde Socialpsykiatri Voksne Pilebakken Brænder du for at lave lækker mad? Vil du gerne opleve, hvad dine evner i et køkken betyder for livskvaliteten, for dem du serverer for? Ø...
Indrykket:19. august 2019
Udløbsdato:5. september 2019

KOK - Vi vil gerne have dig med på holdet

Hotel Papirfabrikken A/S

Silkeborg
Vi søger en ny kollega til holdet, en som med sin viden, engagement og drive, kan være med til at gå ud på nye græsmarker. Så har du et svendebrev i hånden eller et godt cv med bevist arbejdshistorik, så læs videre. Vi er placeret i hjerte af Silkeb...
Indrykket:8. august 2019
Udløbsdato:31. august 2019

Kok/cater/ufaglært med erfaring - Skive

Bowl'n'Fun Skive

Skive
BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SKIVE Da vores restaurant er i stor vækst, og travlheden snart er over os, søger vi netop nu en ny medarbejder til vores køkken. Vi søger en engager...
Indrykket:16. august 2019
Udløbsdato:1. september 2019

Kok

FLADBRO KRO ApS

Randers NV
Du får en dagligdag med stor frihed under ansvar, og du bliver en del af et stærkt hold, der både arbejder med selskaber og a la carte. FLADBRO KRO ligger i historiske bygninger 8 km. udenfor Randers og er kendt for et højt gastronomisk niveau. Der ...
Indrykket:16. august 2019
Udløbsdato:14. september 2019

Kok

Bryggeriet Herning

Herning
Kok Fuldtidsstilling Vi søger en dygtig, kvalificeret kok til vores restaurant på Torvet i Herning. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, samt at du kan bevare overblikket, når der er travlt. Vi tilbyder ordnede forhold, et godt arbejdsmiljø...
Indrykket:7. august 2019
Udløbsdato:10. september 2019