Har du en Gastronaut i maven?

OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse.

JOBBET

  • Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse.
  • Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen.
  • Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang.

DIN PROFIL

  • Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen.
  • Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket.
  • Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson – så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra.
  • Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får – det er noget man søger.
  • Kørekort B

VI KAN TILBYDE:

  • Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør.
  • Din arbejdstid vil være attraktiv – som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum.
  • Vi sørger for uniform og fodtøj til dig.
  • Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring.
  • Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330011821Phoenix-934efe3012019-04-26T00:00:00Har du en Gastronaut i maven?

OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse.

JOBBET

  • Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse.
  • Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen.
  • Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang.

DIN PROFIL

  • Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen.
  • Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket.
  • Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson – så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra.
  • Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får – det er noget man søger.
  • Kørekort B

VI KAN TILBYDE:

  • Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør.
  • Din arbejdstid vil være attraktiv – som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum.
  • Vi sørger for uniform og fodtøj til dig.
  • Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring.
  • Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer.

Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk

OM OS Gastro Catering er Viborgs næsten nye leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events. Vi har fået en fantastisk start, og søger nu endnu en Gastronaut der kan hjælpe os videre mod endnu flere måltider i særklasse til vores mange kunder. Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver, sæson, variation og særligt økologi samt dyrevelfærd spiller en væsentlig rolle og således har vi, som den eneste privatejede cateringvirksomhed, Det Økologiske Spisemærke i bronze. Vi vil være Viborgs foretrukne madleverandør, med smagsoplevelser i særklasse. JOBBET Som en central del af et lille team, vil du først og fremmest skulle producere smagsoplevelser uden sidestykke i form af frokostleverancer til vores kunder. Produktion til arrangementer, events og take away indgår også i jobbet, det samme gør afviklingen af disse. Gennem din kreativitet og forståelse for råvarer, deltager du i planlægning af ugemenuer til leverancerne, ligesom du er sparringspartner på udviklingen af arrangement- og eventdelen. Egenkontrol og varebestilling hører med til jobbet i mindre omfang. DIN PROFIL Du er kok og kommer med erfaring fra restaurations- og evt. kantinebranchen. Dit hjerte banker for at arbejde med gode råvarer, som fortrinsvis er økologiske samt kød, der er dyrevelfærdsmærket. Du ved, at råvarer skal bruges, når de er i sæson så er de billigst og smager bedst. Er de ovenikøbet lokale, så belaster de også vores miljø mindre end hvis de kommer langvejs fra. Du ved, at inspiration ikke bare er noget man får det er noget man søger. Kørekort B VI KAN TILBYDE: Du ansættes på fuld tid i en spændende stilling med fokus på mad, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge fremtiden for Viborgs næsten nye madleverandør. Din arbejdstid vil være attraktiv som udgangspunkt mandag til fredag i dagtimerne, men der vil forekomme arrangementer og events udenfor dette tidsrum. Vi sørger for uniform og fodtøj til dig. Vi betaler dig en attraktiv løn, som afspejler dine kompetencer og erfaring. Du får en arbejdsplads, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer, din kreativitet og få mange faglige udfordringer. Tiltrædelse: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. For mere info: Kontakt Gastronaut Jakob Brønd på 4246 3623 eller kontakt@gastro-catering.dk11jobnet934efe30100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-21T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3513968Gastro Catering I/S11Vævervej 10B8800ViborgDKDanmark0
kontakt@gastro-catering.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent749722JobNet4979105497910510026-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=934efe30https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=934efe30https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=934efe30&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=934efe30&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos Gastro Catering I/S tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008211Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361575315Jakob Brøndkontakt@gastro-catering.dkDKDanmarkDKDanmark330012531Kok søgesBasic Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad. Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæsterne en god oplevelse. Vi forventer at du er kan bevare overblikket når der er travlt at du sætter en ære i at sende godt og flot mad ud til kunderne at du har ordenssans at du er mødestabil at du har en god tone over for dine kollegaerVi glæder os til at modtage din ansøgning og venter gerne på den rette. Ansøgning sendes via knappen send ansøgning Se mere på vores ansøgersite: https: dyrbys.brandero.com
Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken

Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad.

Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæsterne en god oplevelse.

Vi forventer

  • at du er kan bevare overblikket når der er travlt
  • at du sætter en ære i at sende godt og flot mad ud til kunderne
  • at du har ordenssans
  • at du er mødestabil
  • at du har en god tone over for dine kollegaer
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og venter gerne på den rette.

Ansøgning sendes via knappen "send ansøgning"

Se mere på vores ansøgersite: https://dyrbys.brandero.com

ORS/Small/47e1912e_logo.pngDyrbysHerning2019-04-26T17:00:32.3832019-05-30T00:00:00
330013537KokBasic Jobbeskrivelse: Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel. Dine personlige og faglige kompetencer: Faglært kok, gerne med god erfaring og et godt humør Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hoved koldt i situationer hvor der er travlt. Du leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i Restauranten med sans for smag og detaljer Iderig, kreativ og bidrager til vores sammensætning af menu Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver: Grundtilberedninger Kontrol af råvarer Præsentation af menuer i restauranten Oplæring af nye elever og kolleger Varetage og køre et a la carte service Vi tilbyder: At du bliver en del af et super team, med fantastiske omgivelser og udsigt til Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg.Gode kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores værdier.Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alleKan du sige ja tak til overstående så kan du tage kontakt til Køkkenchefen Morten De Fries på tlf. 91851531 Send din ansøgning via knappen Send ansøgning Yderligere oplysninger: Ansøgningsfrist: løbende Opstart: Hurtigst mulig 37 timer Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst Udviklingsmuligheder i et ambitiøst team i køkkenet Se mere på vores ansøgersite: https: srgolf.brandero.com
Jobbeskrivelse:
Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel.

Dine personlige og faglige kompetencer:
  • Faglært kok, gerne med god erfaring og et godt humør
  • Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen
  • Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset
  • Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hoved koldt i situationer hvor der er travlt.
  • Du leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i Restauranten med sans for smag og detaljer
  • Iderig, kreativ og bidrager til vores sammensætning af menu
Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver:
  • Grundtilberedninger
  • Kontrol af råvarer
  • Præsentation af menuer i restauranten
  • Oplæring af nye elever og kolleger
  • Varetage og køre et a la carte service
Vi tilbyder:
  • At du bliver en del af et super team, med fantastiske omgivelser og udsigt til Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg.
  • Gode kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores værdier.
  • Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle
Kan du sige ”ja tak” til overstående – så kan du tage kontakt til Køkkenchefen Morten De Fries på tlf. 91851531

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Yderligere oplysninger:
Ansøgningsfrist: løbende 
Opstart: Hurtigst mulig
37 timer 
Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst 
Udviklingsmuligheder i et ambitiøst team i køkkenet

Se mere på vores ansøgersite: https://srgolf.brandero.com

ORS/Small/6f5babe0_logo.pngSilkeborg Ry GolfklubSilkeborg2019-04-30T10:27:39.5032019-06-02T00:00:00
330018924Kok eller erfaren køkkenassistentBasic La Dolce Vita på Torvet i Hadsund søger en frokostkok, til at klare vores middagstimer og derudover kan træde til når vi holder selskaber og ellers har brug for en ekstra hånd i køkken og evt. ved borde. Køkkenet er primært italiensk, men vi har også danske frokostretter, så vi ønsker en der både kan lave en god carbonara, stege en bøf perfekt og anrette smørrebrød, når det er det vi skal. Du skal ligeledes have mod på at lære at lave pizza, så de smager af Italien. Vi har en italiensk kok på deltid, samt en dygtig kroatisk pizzabager - som ligesom dig også kan klare det meste andet på vores menukort. Du skal være erfaren indenfor fødevarehåndtering, have hygiejnebevis og have en høj standard og arbejdsmoral. Du skal kunne kommunikere på dansk og helst også engelsk. Din ansættelse er på timebasis indtil videre, vi er nystartede og håber på stor succes og dermed flere timer eller flere ansatte. Du må gerne være førtidspensionist eller fleksjobber, du skal bare være klar over hvad du kan klare og være mødestabil. Send din ansøgning via knappen Send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: ldv.brandero.com
La Dolce Vita på Torvet i Hadsund søger en frokostkok, til at klare vores middagstimer og derudover kan træde til når vi holder selskaber og ellers har brug for en ekstra hånd i køkken og evt. ved borde.

Køkkenet er primært italiensk, men vi har også danske frokostretter, så vi ønsker en der både kan lave en god carbonara, stege en bøf perfekt og anrette smørrebrød, når det er det vi skal. Du skal ligeledes have mod på at lære at lave pizza, så de smager af Italien.

Vi har en italiensk kok på deltid, samt en dygtig kroatisk pizzabager - som ligesom dig også kan klare det meste andet på vores menukort. Du skal være erfaren indenfor fødevarehåndtering, have hygiejnebevis og have en høj standard og arbejdsmoral. Du skal kunne kommunikere på dansk og helst også engelsk.

Din ansættelse er på timebasis indtil videre, vi er nystartede og håber på stor succes og dermed flere timer eller flere ansatte.

Du må gerne være førtidspensionist eller fleksjobber, du skal bare være klar over hvad du kan klare og være mødestabil.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Se mere på vores ansøgersite: https://ldv.brandero.com

ORS/Small/67bf4c5c_logo.pngIl Brigantes IVSHadsund2019-05-07T17:04:13.9972019-06-10T00:00:00
330002296Svostrup Kro søger en kreativ kokRobot Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok? Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg. Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader restauranten med en god oplevelse. Vi tilbyder dig: Gode arbejdsforhold og attraktive arbejdsvilkår. Et spændende miljø og skønne omgivelser, samt gode kollegaer. Du skal kunne lave mad, efter gamle stolte traditioner, med masser af kærlighed til gode råvarer gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost, til mere elegante kreative retter. Vi sætter en ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte- sager til drikke, som øl snaps. Vi bruger, hvor det er muligt, lokale og gerne økologiske vare. På Svostrup Kro bruges meget tid ressourcer på elevarbejde sociale eksperimenter. Vi forlanger meget af vores elever ansatte, samtidig med at vi gør dem dygtige godt rustet til den vilde verden....Vores mission er glade gæster, så vi håber at De vil få en uforglemmelig oplevelse i historiske vingesus kærlig opmærksomhed i form af god service et godt måltid mad. Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto. drs@svostrup-kro.dk MVH. Dragan Svostrup Kro 21930709

Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok?

Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg.

Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader restauranten med en god oplevelse.

Vi tilbyder dig: Gode arbejdsforhold og attraktive arbejdsvilkår. Et spændende miljø og skønne omgivelser, samt gode kollegaer.

Du skal kunne lave mad, efter gamle stolte traditioner, med masser af kærlighed til gode råvarer & gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost, til mere elegante & kreative retter. Vi sætter en ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte- sager til drikke, som øl & snaps. Vi bruger, hvor det er muligt, lokale og gerne økologiske vare.

På Svostrup Kro bruges meget tid & ressourcer på elevarbejde & sociale eksperimenter. Vi forlanger meget af vores elever & ansatte, samtidig med at vi gør dem dygtige & godt rustet til den "vilde" verden....Vores mission er glade gæster, så vi håber at De vil få en uforglemmelig oplevelse i historiske vingesus & kærlig opmærksomhed i form af god service & et godt måltid mad.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto.

drs@svostrup-kro.dk

 

MVH. Dragan

Svostrup Kro

21930709

SVOSTRUP KRO A/SSilkeborg2019-04-07T00:00:002019-06-02T00:00:00
330005237KOK/køkkenuddannet søges til Restaurant PavillonenRobot Vil du arbejde på Handbjerg Marinas restaurant, hvor gæsterne oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en fleksibel og engageret KOK køkkenuddannet til områdets bedste fiskerestaurant i højsæsonen, som er fra 01.04.19 til 20.10.19. Jobbet Arbejdstiden er mellem 08.00-21.00 med to ugentlige fridage, og du skal være indstillet på at arbejde aften og i weekenden. Vi er både a-la-carte samt buffet restaurant og laver veltillavet mad af friske råvarer til frokost samt til aften. Dine personlige og faglige kompetencer: KOK køkkenuddannet Fleksibel og klar på en travl hverdag Har glimt i øjet og et godt humør God til at bevare overblikket Arbejdsom, ansvarsfuld og glad for dit fag En god teamplayer Vi tilbyder til gengæld: Løn efter kvalifikationer ifølge gældende overenskomst En røgfri arbejdsplads Et fast team på fem medarbejdere samt en del unge medhjælpere En glad, engageret og livlig arbejdsplads Fantastiske omgivelser midt på Handbjerg Marina Ansøgning og kontakt: Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette medarbejder. Send derfor din ansøgning med billede og CV hurtigst muligt til: ph@restaurantpavillonen.dk Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Philip Harpøth på tlf.: 45 20 15 73 88, email: ph@restaurantpavillonen.dk

Vil du arbejde på Handbjerg Marinas restaurant, hvor gæsterne oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen?

Vi søger en fleksibel og engageret KOK/køkkenuddannet til områdets bedste fiskerestaurant i højsæsonen, som er fra 01.04.19 til 20.10.19.

Jobbet

Arbejdstiden er mellem 08.00-21.00 med to ugentlige fridage, og du skal være indstillet på at arbejde aften og i weekenden.

Vi er både a-la-carte samt buffet restaurant og laver veltillavet mad af friske råvarer til frokost samt til aften.

Dine personlige og faglige kompetencer:

  • KOK/køkkenuddannet
  • Fleksibel og klar på en travl hverdag
  • Har glimt i øjet og et godt humør
  • God til at bevare overblikket
  • Arbejdsom, ansvarsfuld og glad for dit fag
  • En god teamplayer

Vi tilbyder til gengæld:

  • Løn efter kvalifikationer ifølge gældende overenskomst
  • En røgfri arbejdsplads
  • Et fast team på fem medarbejdere samt en del unge medhjælpere
  • En glad, engageret og livlig arbejdsplads
  • Fantastiske omgivelser midt på Handbjerg Marina

Ansøgning og kontakt:

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette medarbejder. Send derfor din ansøgning med billede og CV hurtigst muligt til: ph@restaurantpavillonen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Philip Harpøth

på tlf.: + 45 20 15 73 88, email: ph@restaurantpavillonen.dk

Restaurant PavillonenVinderup2019-04-11T00:00:002019-06-05T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges

Dyrbys

Herning
Vi søger ny kok der er vant til at arbejde i travl køkken Vi er en travl cafe hvor der ikke er 2 dage der er ens, vores menu består af traditionel cafe mad. Vi har et godt team både i køkkenet og restauranten som arbejder tæt sammen for at give gæst...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:30. maj 2019

Kok

Silkeborg Ry Golfklub

Silkeborg
Jobbeskrivelse: Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel. Dine personlige og faglige kompetencer: Faglært ko...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

Kok eller erfaren køkkenassistent

Il Brigantes IVS

Hadsund
La Dolce Vita på Torvet i Hadsund søger en frokostkok, til at klare vores middagstimer og derudover kan træde til når vi holder selskaber og ellers har brug for en ekstra hånd i køkken og evt. ved borde. Køkkenet er primært italiensk, men vi har ogs...
Indrykket:7. maj 2019
Udløbsdato:10. juni 2019

Svostrup Kro søger en kreativ kok

SVOSTRUP KRO A/S

Silkeborg
Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok? Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg. Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader ...
Indrykket:7. april 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

KOK/køkkenuddannet søges til Restaurant Pavillonen

Restaurant Pavillonen

Vinderup
Vil du arbejde på Handbjerg Marinas restaurant, hvor gæsterne oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en fleksibel og engageret KOK køkkenuddannet til områdets bedste fiskerestaurant i højsæsonen, som er fra 01.04.19 til 20.10.19...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:5. juni 2019