Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du erfaring med personlig salg? Kunne du tænke dig en attraktiv løn uden loft?

Er du god til at skabe tillid? Brænder du for at sælge og samtidigt rådgive efter bedste evne? Vi leder efter dig, som kan lidt mere end de andre – og som er klar til at tage sin salgskarriere til næste niveau. Du får fx mulighed for at stige internt i graderne på sigt, for vi bakker i den grad op om din udvikling.

 Carelax Danmark er blandt Danmarks førende virksomheder indenfor branchen, hvor vi beskæftiger os med personlig pleje og velvære, med stort fokus på massagestole. Lige nu, søger vi salgskonsulenter til vores udekørende afdeling i hovedstadsområdet, med hele landet som arbejdsplads. Du kommer til at indgå i et ungt team - med speciale i rådgivning af massagestole, madrasser og indeklima systemer. Vi har rigtigt travlt for tiden og derfor søger vi vores nye konsulenter der brænder for salg og kommunikation. Vi søger både fuldtidssælgere og deltidssælgere. For fuldtidssælgerne vil der være tale om en arbejdsuge der hedder mandag-fredag og for deltidssælgerne er det primært lørdag og søndag, men man må forvente at der også bliver nogle fredage. Der er tale om udstationeringer i storcentre rundt omkring i landet, og derudover må det forventes at der også vil være en del messer og kræmmermarkeder i hele landet der deltages i. 

 

Har du erfaring med personlig salg? Kunne du tænke dig en attraktiv løn uden loft?
Vi leder efter dig, som kan lidt mere end de andre – og som er klar til at tage sin salgskarriere til næste niveau. Du får fx mulighed for at stige internt i graderne på sigt, for vi bakker i den grad op om din udvikling.

Blandt top tre største virksomheder i branchen i Danmark
Carelax Danmark blev grundlagt i 2016 med det formål at revolutionere massagestolsbranchen i Europa. Erfaringen indenfor faget strækker sig til mere end 10 år, og vores medarbejdere er nøje udvalgte, og bidrager hver især med nogle kompetencer for at styrke virksomhedens rygrad. Hos Carelax Danmark er kunden altid i fokus. Derfor har vi ikke kun salg for øje, men vi forsøger at afdække nogle allerede eksisterende behov på mest professionelle vis. Derfor sørger vi for mindst fire gange om året at vores medarbejdere får den rette uddannelse i kroppens anatomi og diverse muskel og led sygdomme. På denne måde kan vi også på forsvarligt vis vejlede og rådgive efter bedste evne og bibeholde et professionelt niveau overfor vores kunder.

Du skal have mod på at lave opsøgende salg
Vores fremgangsmåde foregår således, at din teamchef står for at booke kontaktstederne for dig. Du kan fx. risikere at skulle at have base i et storcenter mandag-fredag og herfra operere i nærområdet. Herudover får du et tæt samarbejde din salgschef, da I løbende laver planer for salgsoptimering i fællesskab for at sikre jeres fælles mål for afdelingen, herigennem opnår I en optimal sparring omkring kunderne og afdelingens udvikling.

Vi stoler på at du kan nå i mål
Hos Carelax Danmark tror vi på at du formår at komme i mål med dine målsætninger. Du får friheden til selv at koordinere og planlægge din arbejdsdag, sammen med en mødebooker. 

Desuden kan du roligt regne med dine kollegaer - Vi hjælper altid hinanden, også på tværs af afdelingerne, og vi udveksler erfaringer og viden.

 Vi tilbyder

  • Grundig oplæring
  • En virksomhed i vækst og en travl hverdag med engagerede og dygtige kollegaer
  • Attraktiv lønordning uden loft i form af grundløn kombineret med provision
  • Et udfordrende job med plads til nye initiativer og ansvar
  • Udvikling af dine salgs- og kommunikationsevner
  • Fede målsætninger og bonusordninger

 Vi forventer

  • Erfaring indenfor salg (Personligt salg er en fordel)
  • Kørekort B
  • At du ikke har noget imod at have hele landet som arbejdsplads. 
  • At du er fleksibel, da der er en del rejsetid involveret og ikke to dage er ens

Ved interesse
Har du spørgsmål, eller har brug for yderligere information, er du meget velkommen til at henvende dig til salgschef Bilal Samuel Murad på tlf 5353 5250. Send din ansøgning og CV til e-mail sam@carelaxdanmark.dk.

Ansøgere indkaldes løbende til samtaler.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.