Har du flair for indsamling af informationer via open source og kan du tale arabisk, farsi, urdu eller somali?

Udlændingestyrelsen søger medarbejdere til en nyoprettet enhed i Kontoret for Landedokumentation.  
 
Om stillingen 
Oplysninger på sociale medier og data på mobiltelefoner indgår i stigende grad i asylsagsbehandlingen. Derfor oprettes der en ny enhed i Kontoret for Landedokumentation, hvis formål er hurtigt og effektivt at indsamle relevant information via sociale medier og mobiltelefoner samt forestå løbende uddannelse af asylsagsbehandlerne i open source-søgninger.  
 
Som open sourcemedarbejder i Kontoret for Landedokumentation får du et spændende og alsidigt arbejde, hvor du vil få mulighed for at være med til at udvikle de metodiske værktøjer for indhentning og bearbejdning af informationer, og hvor du vil have et tæt samarbejde med andre dele af styrelsen og forskellige eksterne samarbejdspartnere.  
 
Du vil i samarbejde med dine kollegaer komme til at arbejde målrettet med informationssøgning, der ofte vil skulle foregå på bl.a. arabisk, farsi, urdu eller somali. Du vil ligeledes skulle gennemgå større datamængder på mobiltelefoner og kunne organisere, vurdere samt præsentere de indsamlede informationer ud fra deres relevans. 
 
Om dig 
Du har en relevant akademisk uddannelsesmæssig baggrund. Du er dog også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet. 
 
Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du: 

  • har erfaring med og interesse for avanceret informationssøgning og research, og du mestrer at præsentere de fundne informationer overskueligt og systematisk.  
  • har gode samarbejdsevner og lyst til fagligudvikling 
  • er i stand til at arbejde selvstændigt med korte tidsfrister 
  • er systematisk og kreativ i opgaveløsningen 
Vi forventer, at du er velformuleret mundtligt og skriftligt i minimum dansk og engelsk. Du skal være ansvarsfuld og fleksibel i forhold til din opgavevaretagelse. Vi forventer også, at du er positiv og har en engageret tilgang til arbejdet. 
 
Det er samtidig en forudsætning, at du er i stand til at læse og skrive enten arabisk, farsi, somali eller urdu flydende og har et indgående kendskab til kultur og sprogbrug i de områder, hvor sproget anvendes. 
 
Din nye hverdag  
Du skal arbejde i en nyoprettet enhed i Kontoret for Landedokumentation, som er placeret i Sandholm, Birkerød. 
 
I kontoret er vi i øjeblikket 19 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og vores omgangstone er uformel. 
 
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. 
 
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kontorchef Kenneth Schmidt Hansen på telefonnummer 35 30 80 56 eller på e-mail ksh@us.dk. 
 
Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse. 
 
Søg stillingen  
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 26. februar 2018, kl. 12.00. 
 
Vi forventer at holde samtaler i uge 10.  
 
Der vil være sprogtest forud for samtalerne. 
 
Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker. 
 
Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Østerbro i København, men flyttes til Næstved, forventeligt den 1. marts 2020. Center for Asyl er placeret i Allerød og flyttes ikke. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

IT udbudskonsulenter til Forsvarets Strategiske Indkøbsafdeling

Civile stillinger

Vil du være med til at styrke det danske forsvar gennem gode aftaler på både civilt og militært materiel til vores soldater? Så er du måske vores nye kollega i en af Danmarks største og nok mest spændende offentlige indkøbsorganisation.Om os Forsvar...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Udbudskonsulenter til Forsvarets Strategiske Indkøbsafdeling

Civile stillinger

Vil du være med til at styrke det danske forsvar gennem gode aftaler på både civilt og militært materiel til vores soldater? Så er du måske vores nye kollega i en af Danmarks største og nok mest spændende offentlige indkøbsorganisation.Om os Forsvar...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Akademisk sagsbehandler til koordination, planlægning og opfølgning i Forsvaret

Civile stillinger

Kunne du tænke dig at arbejde med komplekse forretningsprocesser og brænder du for at arbejde med opfølgning og koordinering, er du måske vores nye sagsbehandler i Datasektionen ved Kapacitetsansvarlig Luftsystemer, Værnsfælles Forretningsområde i F...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Vil du være byggesagsbehandler i Hørsholm Kommune?

Hørsholm Kommune

Hørsholm
Vi søger en byggesagsbehandler til Team Byg Hvad får du? Vores kollega har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny kollega til en fast stilling som byggesagsbehandler i Hørsholm Kommune. Dine sager vil indeholde større eller mindre faglig ud...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:11. april 2018

Business Coordinator til WIA i Nærum

Willis Towers Watson

Rudersdal
Som Business Coordinator i Willis Insurance Agency (WIA), kan du blive del af et stærkt team af fagligt kompetente kollegaer med speciale i Affinity forsikringsløsninger. WIA Affinity beskæftiger sig med udvikling, konceptuering, salg og drift af fo...