??Har du hård hud på fingrene? eller vil du gerne have det???

Så er det måske dig vi søger for vores kunde i Hørning, syd for Aarhus.

Arbejdsopgaver:
Diverse pladebearbejdning til ventilationsskærme

 • Plader skal presses, bukkes og fuges samt stables
 • Mulighed for andre arbejdsopgaver på fabrikken omhandlende pladebearbejdning

Krav:
At du kan tage fat
Klar til fysisk arbejde
At du har, eller gerne vil have, hård hud på fingrene
Mødestabil og morgenfrisk
God arbejdsmoral
Erfaring med tyndplader, eller stål er et plus, men ikke et krav

Arbejdstid og løn: 
Fra kl. 08-16.20, fre. til kl. 14.00
Ugerne hvor du skal arbejde er varierende men med hensigt på fastansættelse efter 3 måneders arbejde.
Løn: 144 kr/t

Start:
Hurtigst muligt

Send dit CV til job@tempu.dk mærket “Produktionsarbejder, hørning” 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330029963Phoenix-4b0a33c512019-05-23T00:00:00??Har du hård hud på fingrene? eller vil du gerne have det???

Så er det måske dig vi søger for vores kunde i Hørning, syd for Aarhus.

Arbejdsopgaver:
Diverse pladebearbejdning til ventilationsskærme

 • Plader skal presses, bukkes og fuges samt stables
 • Mulighed for andre arbejdsopgaver på fabrikken omhandlende pladebearbejdning

Krav:
At du kan tage fat
Klar til fysisk arbejde
At du har, eller gerne vil have, hård hud på fingrene
Mødestabil og morgenfrisk
God arbejdsmoral
Erfaring med tyndplader, eller stål er et plus, men ikke et krav

Arbejdstid og løn: 
Fra kl. 08-16.20, fre. til kl. 14.00
Ugerne hvor du skal arbejde er varierende men med hensigt på fastansættelse efter 3 måneders arbejde.
Løn: 144 kr/t

Start:
Hurtigst muligt

Send dit CV til job@tempu.dk mærket “Produktionsarbejder, hørning” 

 

Så er det måske dig vi søger for vores kunde i Hørning, syd for Aarhus. Arbejdsopgaver:Diverse pladebearbejdning til ventilationsskærme Plader skal presses, bukkes og fuges samt stables Mulighed for andre arbejdsopgaver på fabrikken omhandlende pladebearbejdning Krav:At du kan tage fatKlar til fysisk arbejdeAt du har, eller gerne vil have, hård hud på fingreneMødestabil og morgenfriskGod arbejdsmoralErfaring med tyndplader, eller stål er et plus, men ikke et krav Arbejdstid og løn: Fra kl. 08-16.20, fre. til kl. 14.00Ugerne hvor du skal arbejde er varierende men med hensigt på fastansættelse efter 3 måneders arbejde.Løn: 144 kr t Start:Hurtigst muligt Send dit CV til job@tempu.dk mærket Produktionsarbejder, hørning11jobnet4b0a33c5100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-18T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3532858Tempu IVS11Helsingforsgade 27C8362HørningDKDanmark0job@tempu.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent766141JobNet4994324499432410023-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4b0a33c5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4b0a33c5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4b0a33c5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4b0a33c5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale934567Fabriksarbejder28Industri361854592Robin Kvist Moisenjob@tempu.dkDKDanmarkDKDanmark330032784Vi søger en produktionsmedarbejder for kunde i Hedensted - god løn tilbydesRobot Vi søger for en kunde n produktionsmedarbejder til aftenhold i Hedensted. Aftenhold med start hurtigst muligt. Man-Tirs-Ons-Tors. Daglig arbejdstid 15.00-23.00. (32 timers uge) - Der vil være oplæring de første 2-4 uger på daghold inden man starter på aftenhold. Stillingen har en varighed på 7 måneder, men med mulighed for forlængelse fastansættelse efterfølgende. Arbejdsopgaver:- Pasning af anlæg til varmebehandling af korn.- Påfylde korn i anlæg- Opsækning i big-bags og mindre sække- Læsning losning af biler- Kørsel med 7t gummihjulslæsser samt gaffeltruck- Daglig rengøring af anlæg Krav: - Mødestabil ?- God fysik ?? Virksomheden tilbyder frokostordning. Løn:155 kr. i timen. - på aftenhold vil der komme et tillæg på 15 kr. i timen oveni. Send dit cv med teksten: produktion i Hedensted til mailen: job@tempu.dk. *Bemærk venligst at det er et krav at man har truckcertifikat.

Vi søger for en kunde én produktionsmedarbejder til aftenhold i Hedensted.

Aftenhold med start hurtigst muligt. Man-Tirs-Ons-Tors. Daglig arbejdstid 15.00-23.00. (32 timers uge) - Der vil være oplæring de første 2-4 uger på daghold inden man starter på aftenhold.

Stillingen har en varighed på 7 måneder, men med mulighed for forlængelse / fastansættelse efterfølgende.

Arbejdsopgaver:
- Pasning af anlæg til varmebehandling af korn.
- Påfylde korn i anlæg
- Opsækning i big-bags og mindre sække
- Læsning/losning af biler
- Kørsel med 7t gummihjulslæsser samt gaffeltruck
- Daglig rengøring af anlæg

Krav:
- Mødestabil ?
- God fysik ??

Virksomheden tilbyder frokostordning.

Løn:
155 kr. i timen. - på aftenhold vil der komme et tillæg på 15 kr. i timen oveni.

 

Send dit cv med teksten: produktion i Hedensted til mailen: job@tempu.dk. 

 

*Bemærk venligst at det er et krav at man har truckcertifikat. 

Tempu IVSHedensted2019-05-27T00:00:002019-07-22T00:00:00
330039778HMF Group A/S søger vedligeholdelsesmedarbejderRobot Har du gode evner inden for fejlfinding og problemløsning, mekanisk som elektrisk? Og har du lyst til at være en bærende kraft, når det handler om at sikre stabiliteten i et produktionssystem i udvikling? Så er du måske den, vi leder efter. Du bliver en del af et moderne produktionsapparat, der er opbygget af produktionslinjer bestående af robotceller, et fuldautomatisk maleranlæg samt LEAN-baserede montagelinjer, der producerer lastbilmonterede kraner. Som reparatør i Vedligeholdelsesafdelingen bliver du en del af et team, der sikrer, at driften kan køre kontinuerligt på natholdet. Følgende hovedopgaver knytter sig til jobbet:Løbende sikring af driften af de tekniske installationer såsom kantbukkere, robotceller og vores fuldautomatiske maleranlægFejlfinding og reparation af produktionsudstyrDerudover vil der i stille perioder være opgaver såsom eftersyn og kalibrering af værktøjer Faglig profil:Uddannet automatiktekniker, mekaniker eller lignende med bred teknisk forståelseErfaring med fejlfinding på fuldautomatisk produktionsudstyrErfaring med vedligehold og reparation, både mekanisk og elektriskBeherskelse af dansk i skrift og taleForståelse for robotteknik vil være en fordel, men ikke et kravMødestabilGerne erfaring med at arbejde om natten Personlig profil:Du er nysgerrig og interesseret i at sikre en optimal drift af de tekniske anlægDu kan planlægge dit arbejde selv og formår at få tingene afsluttetDu arbejder systematisk og målrettet og kan tage problemerne i opløbet samt kunne holde hovedet koldt i pressede situationer HMF Group A S tilbyder:Mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer i en udviklingsorienteret virksomhedEt arbejde i en uformel atmosfære, hvor vi sammen skaber et godt arbejdsmiljøEt selvstændigt og varieret job med en bred kontaktflade og med mulighed for selv at præge din hverdagEn lækker frokostordningEn spændende og udfordrende arbejdsplads i en international virksomhedVi følger Industriens OverenskomstHar du gode evner inden for fejlfinding og problemløsning, mekanisk som elektrisk? Og har du lyst til at være en bærende kraft, når det handler om at sikre stabiliteten i et produktionssystem i udvikling? Så er du måske den, vi leder efter.

Du bliver en del af et moderne produktionsapparat, der er opbygget af produktionslinjer bestående af robotceller, et fuldautomatisk maleranlæg samt LEAN-baserede montagelinjer, der producerer lastbilmonterede kraner.

Som reparatør i Vedligeholdelsesafdelingen bliver du en del af et team, der sikrer, at driften kan køre kontinuerligt på natholdet.

Følgende hovedopgaver knytter sig til jobbet:
 • Løbende sikring af driften af de tekniske installationer såsom kantbukkere, robotceller og vores fuldautomatiske maleranlæg
 • Fejlfinding og reparation af produktionsudstyr
 • Derudover vil der i stille perioder være opgaver såsom eftersyn og kalibrering af værktøjer
   
Faglig profil:
 • Uddannet automatiktekniker, mekaniker eller lignende med bred teknisk forståelse
 • Erfaring med fejlfinding på fuldautomatisk produktionsudstyr
 • Erfaring med vedligehold og reparation, både mekanisk og elektrisk
 • Beherskelse af dansk i skrift og tale
 • Forståelse for robotteknik vil være en fordel, men ikke et krav
 • Mødestabil
 • Gerne erfaring med at arbejde om natten
   
Personlig profil:
 • Du er nysgerrig og interesseret i at sikre en optimal drift af de tekniske anlæg
 • Du kan planlægge dit arbejde selv og formår at få tingene afsluttet
 • Du arbejder systematisk og målrettet og kan tage problemerne i opløbet samt kunne holde hovedet koldt i pressede situationer
   
HMF Group A/S tilbyder:
 • Mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer i en udviklingsorienteret virksomhed
 • Et arbejde i en uformel atmosfære, hvor vi sammen skaber et godt arbejdsmiljø
 • Et selvstændigt og varieret job med en bred kontaktflade og med mulighed for selv at præge din hverdag
 • En lækker frokostordning
 • En spændende og udfordrende arbejdsplads i en international virksomhed
 • Vi følger Industriens Overenskomst


HMF Group A/SHøjbjerg2019-06-07T00:00:002019-08-02T00:00:00
330014064Pakkerimedarbejder til fødevarerRobot Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Nørre Snede, 5 dygtige medarbejdere. Branche: Fødevarer Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Kendskab til hygiejneregler Gode samarbejdsevner Kunne tale og læse dansk God attitude og kan arbejde i teams Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående Venligst udfyld skemaet på vores hjemmeside: http: www.jvs.dk

Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Nørre Snede, 5 dygtige medarbejdere.  

Branche: Fødevarer

Personlige kompetencer:

 • Er mødestabil
 • Kvalitetsbevidst
 • Kendskab til hygiejneregler
 • Gode samarbejdsevner
 • Kunne tale og læse dansk
 • God attitude og kan arbejde i teams

Der er tale om et vikariat af kortere varighed med mulighed for forlængelse

Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgående

Venligst udfyld skemaet på vores hjemmeside: http://www.jvs.dk

Jysk Vikarservice A/S, SilkeborgSilkeborg2019-05-21T00:00:002019-06-25T00:00:00
330022279Medarbejder til let montage/isoleringsarbejde søgesRobot HR-Industries søger for virksomhed i Randers dygtig medarbejder til lettere montageopgaver på fabrik. Herudover, vil isoleringsarbejde på maskiner også komme på tale. Der vil være tale om et længerevarende projekt, som forløber sig mindst 3 mdr. med mulighed for fast stilling. Vi søger:Medarbejder, som har erfaring med produktionsarbejde, og gerne erfaring indenfor jern- og metalområdet eller lignende. Du er fix på fingrene, og kan anvende alment håndværktøj.Du er ansvarsbevidst og kvalitetsbevidstJobbet foregår meget i teams, så det er vigtigt, du har gode samarbejdsevnerLøn niveau omkring de 165-170 kr. pr. time KontaktHar du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina eller Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks. SØG STILLINGEN Ansøgning med CV kan oprettes på http: www.hr-industries.axp.dk - job nr. 47293 HR-Industries arbejder for dig HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste stillinger samt arbejder med projektansættelser for vores kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere. Vores speciale er indenfor metal og el, service- og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, kontor og administration samt ledelse. Læs mere på www.hr-industries.dk

HR-Industries søger for virksomhed i Randers dygtig medarbejder til lettere montageopgaver på fabrik. Herudover, vil isoleringsarbejde på maskiner også komme på tale. Der vil være tale om et længerevarende projekt, som forløber sig mindst 3 mdr. med mulighed for fast stilling.

Vi søger:
Medarbejder, som har erfaring med produktionsarbejde, og gerne erfaring indenfor jern- og metalområdet eller lignende. Du er fix på fingrene, og kan anvende alment håndværktøj.
Du er ansvarsbevidst og kvalitetsbevidst
Jobbet foregår meget i teams, så det er vigtigt, du har gode samarbejdsevner
Løn niveau omkring de 165-170 kr. pr. time

Kontakt
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina eller Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 47293

HR-Industries arbejder for dig…
HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste stillinger samt arbejder med projektansættelser for vores kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.

Vores speciale er indenfor metal og el, service- og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, kontor og administration samt ledelse.

Læs mere på www.hr-industries.dk

HR-INDUSTRIES A/SRanders SV2019-05-10T00:00:002019-06-26T00:00:00
330038916Montører/teknikereRobot Montører teknikere Hydratech Industries, Vrå Vi imødegår betragtelig vækst i vore markeder, og om kort tid udvides vores funktionsområde i montagen. Derfor har vi brug for yderligere 2 montører teknikere hos Hydratech Industries. Arbejdsopgaver og ansvar: Produktion og samling af servicekomponenter Test og reparation af servicekomponenter Dokumentation rapportering af visse arbejdsopgaver Mulighed for varierende arbejdsopgaver i værksted. Personprofil og kompetencer: Du har en stærk teknisk baggrund som mekaniker, maskinarbejder eller lignende Du er målrettet, løsningsorienteret og selvstændigt arbejdende Du er struktureret og serviceminded Du har et højt kvalitetsniveau og sætter en ære i at følge dine opgaver helt i mål Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med hydraulikcylindere og hydrauliksystemer. Vi tilbyder: En alsidig hverdag i en spændende global koncern Uformelt arbejdsmiljø med godt humør og korte beslutningsprocesser Fantastiske kolleger som alle besidder et højt fagligt niveau Gage efter kvalifikationer og en god lønpakke Flere oplysninger: Du er velkommen til at kontakte montagechef, Johnny Rasmussen på tlf. 28 79 76 19 for yderligere oplysninger om stillingen. Ansøgning: Din ansøgning med CV bedes sendt til jnr@hydratech-industries.com. Der vil blive indkaldt til samtaler løbende. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Arbejdstid: 34 timer fordelt på 4 dage på aftenhold. Virksomheden: Hydratech Industries er en mellemstor global industrikoncern, der producerer kundetilpassede teknologisk komplekse hydrauliske løsninger og cylindre til industri, maritime virksomheder, offshore- og vindmølle-industrien. Koncernen beskæftiger 500 dygtige og engagerede medarbejdere i Danmark, Kina, USA og Indien. Hydratech Industries har et dybdegående vidensgrundlag til at designe og producere hydrauliske cylindre, som lever op til selv de mest restriktive industristandarder i verden. Virksomheden er stolt af at være markedsleder og have en position på markedet, der gør at Hydratech er det naturlige valg i de situationer, hvor unikt design, høj kvalitet samt kundetilpassede løsninger er væsentlige købsparametre. Hydratech Industries tilbyder et globalt miljø, professionelle og dybt engagerede kollegaer, et uformelt arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder.

Montører/teknikere

Hydratech Industries, Vrå

Vi imødegår betragtelig vækst i vore markeder, og om kort tid udvides vores funktionsområde i montagen. Derfor har vi brug for yderligere 2 montører/teknikere hos Hydratech Industries.

Arbejdsopgaver og ansvar:

 • Produktion og samling af servicekomponenter
 • Test og reparation af servicekomponenter
 • Dokumentation/rapportering af visse arbejdsopgaver
 • Mulighed for varierende arbejdsopgaver i værksted.

 

Personprofil og kompetencer:

 • Du har en stærk teknisk baggrund som mekaniker, maskinarbejder eller lignende
 • Du er målrettet, løsningsorienteret og selvstændigt arbejdende
 • Du er struktureret og serviceminded
 • Du har et højt kvalitetsniveau og sætter en ære i at følge dine opgaver helt i mål

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med hydraulikcylindere og hydrauliksystemer.

Vi tilbyder:

 • En alsidig hverdag i en spændende global koncern
 • Uformelt arbejdsmiljø med godt humør og korte beslutningsprocesser
 • Fantastiske kolleger som alle besidder et højt fagligt niveau
 • Gage efter kvalifikationer og en god lønpakke

Flere oplysninger:

Du er velkommen til at kontakte montagechef, Johnny Rasmussen på tlf. 28 79 76 19 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgning:

Din ansøgning med CV bedes sendt til jnr@hydratech-industries.com. Der vil blive indkaldt til samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Arbejdstid: 34 timer fordelt på 4 dage på aftenhold.

Virksomheden: Hydratech Industries er en mellemstor global industrikoncern, der producerer kundetilpassede teknologisk komplekse hydrauliske løsninger og cylindre til industri, maritime virksomheder, offshore- og vindmølle-industrien. Koncernen beskæftiger 500 dygtige og engagerede medarbejdere i Danmark, Kina, USA og Indien. Hydratech Industries har et dybdegående vidensgrundlag til at designe og producere hydrauliske cylindre, som lever op til selv de mest restriktive industristandarder i verden. Virksomheden er stolt af at være markedsleder og have en position på markedet, der gør at Hydratech er det naturlige valg i de situationer, hvor unikt design, høj kvalitet samt kundetilpassede løsninger er væsentlige købsparametre.

Hydratech Industries tilbyder et globalt miljø, professionelle og dybt engagerede kollegaer, et uformelt arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder.

HYDRATECH INDUSTRIES A/SVrå2019-06-06T00:00:002019-08-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vi søger en produktionsmedarbejder for kunde i Hedensted - god løn tilbydes

Tempu IVS

Hedensted
Vi søger for en kunde n produktionsmedarbejder til aftenhold i Hedensted. Aftenhold med start hurtigst muligt. Man-Tirs-Ons-Tors. Daglig arbejdstid 15.00-23.00. (32 timers uge) - Der vil være oplæring de første 2-4 uger på daghold inden man starter ...
Indrykket:27. maj 2019
Udløbsdato:22. juli 2019

HMF Group A/S søger vedligeholdelsesmedarbejder

HMF Group A/S

Højbjerg
Har du gode evner inden for fejlfinding og problemløsning, mekanisk som elektrisk? Og har du lyst til at være en bærende kraft, når det handler om at sikre stabiliteten i et produktionssystem i udvikling? Så er du måske den, vi leder efter. Du blive...
Indrykket:7. juni 2019
Udløbsdato:2. august 2019

Pakkerimedarbejder til fødevarer

Jysk Vikarservice A/S, Silkeborg

Silkeborg
Jysk Vikarservice søger på vegne af kunde i Nørre Snede, 5 dygtige medarbejdere. Branche: Fødevarer Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Kendskab til hygiejneregler Gode samarbejdsevner Kunne tale og læse dansk God attitude og kan ...
Indrykket:21. maj 2019
Udløbsdato:25. juni 2019

Medarbejder til let montage/isoleringsarbejde søges

HR-INDUSTRIES A/S

Randers SV
HR-Industries søger for virksomhed i Randers dygtig medarbejder til lettere montageopgaver på fabrik. Herudover, vil isoleringsarbejde på maskiner også komme på tale. Der vil være tale om et længerevarende projekt, som forløber sig mindst 3 mdr. med...
Indrykket:10. maj 2019
Udløbsdato:26. juni 2019

Montører/teknikere

HYDRATECH INDUSTRIES A/S

Vrå
Montører teknikere Hydratech Industries, Vrå Vi imødegår betragtelig vækst i vore markeder, og om kort tid udvides vores funktionsområde i montagen. Derfor har vi brug for yderligere 2 montører teknikere hos Hydratech Industries. Arbejdsopgaver og a...
Indrykket:6. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019