Har du lyst til at arbejde med en international kontrakt med stor bevågenhed, så er du måske den Contract Manager vi søger


Til at sikre professionel kontrakthåndtering søger Region Hovedstadens Center for it, Medico og Telefoni (CIMT) en kompetent og engageret Contract Manager.

Der er indgået en kontrakt med en stor amerikansk softwareleverandør om en løsning, der bringer hospitalernes it op på internationalt topniveau for 44.000 ansatte og 2,5 mio. borgere. Projektet er netop indført på samtlige hospitaler og sygehuse på Sjælland.


Innovativt miljø og internationalt samarbejde
Sundhedsplatformen er en ny digital løsning, der moderniserer hospitalernes it, forenkler arbejdsgange og samler alle informationer om patienten i én elektronisk journal. Du vil derfor opleve en arbejdsplads præget af pionérånd, høj motivation og innovation.


Sundhedsplatformen er organiseret i en enhed, som drifter og udvikler Sundhedsplatformen. Du bliver ansat i sektionen Kontrakter & Licenser i CIMT’s stabsområde, hvor du arbejder tæt sammen med enheden, men også med de contract mangere og jurister, som arbejder i Kontrakter & Licenser. Se vores organisationsdiagram her.


I sektionen Kontrakter & Licenser yder vi juridisk rådgivning til kontraktstyring og leverandørsamarbejde på it-området og er i gang med at udvikle og professionalisere vores contract management koncept. Du vil også blive en del af dette arbejde.


Et arbejde med udfordringer og perspektiv
Sundhedsplatformen er uden sammenligning Danmarks største investering i sundheds-it. En investering der skal tjenes hjem i løbet af 10 år. Som Contract Manager skaber du værdi ved at:

  • sikre at leverandøren leverer til rette tid, kvalitet og aftalt pris

  • opretholde professionelle relationer til leverandørens Contract Manager

  • rådgive og sparre med ledelse, styregrupper, projekter mv.

  • udarbejde notater om kontraktretlige problemstillinger

  • opbygge og udbrede detailviden om kontraktindhold i SP-enheden

  • sikre overblik over og godkendelse af leverancer og ændringsanmodninger


Din profil
Du har en længerevarende akademisk uddannelse, gerne cand.jur eller cand.merc.jur, men andre relevante uddannelser kan også komme på tale. Du har nogle års erfaring med management af komplekse it-udviklingskontrakter. Erfaringen har du fået fra større it-projekter, et konsulenthus med den offentlige sektor som kunde eller fra den offentlige sektor, hvor du har opnået kendskab til statens standardkontrakter samt offentlige udbud og indkøb.


Du har en høj personlig drivkraft og formulerer dig kort, klart og præcist i skrift og tale både på dansk og engelsk. Med dine stærke relationelle kompetencer skaber du tillid internt og på tværs af store komplekse organisationer.


Udfordringer motiverer dig til at yde dit bedste, og det må gerne være til gavn for udviklingen af sundhedsvæsenet. Du bruger din indlevelsesevne, vedholdenhed og naturlige gennemslagskraft til at finde løsninger og skabe synlige resultater. Din analytiske og strukturerede tilgang gør, at du hurtigt skaber dig et overblik og kan prioritere i opgaverne.


Ansættelsesforhold
Du bliver ansat i Center for It, Medico og Telefoni i Region Hovedstaden med tjenestested på Borgervænget 7, 2100 København Ø.


Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.


Søg stillingen
Du er velkommen til at kontakte Sektionschef Lisbeth Andersen på tlf. 20 40 60 89 eller teamkoordinator Helle Norking 28 76 26 01 for at høre mere om stillingen.

Du ansøger inden onsdag den 30. april 2018 ved at uploade din ansøgning, CV og uddannelsesbeviser til vores e-rekrutteringssystem. Ansættelse snarest muligt.


Center for It, Medico og Telefoni har holdånd, engagement og stærk faglighed
CIMT er med cirka 900 ansatte Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler it, medico-udstyr og telefoni på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre.


Vi hjælper hospitalerne til at bruge teknologien rigtigt og effektivt, så borgerne får den bedste behandling. Samtidig vil vi bidrage til at udvikle sundhedsvæsenet, fordi effektiv og brugervenlig teknologi er en forudsætning for behandling af høj kvalitet.


Når du får job hos os, får du arbejde i et dynamisk og stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder. Arbejdsmiljøet er præget af holdånd, engagement og faglighed. Du får mulighed for at arbejde i et spændende felt.


Læs mere om CIMT her: https://www.regionh.dk/om-region-hovedstaden/denAdministrativeRegion/CIMT/Sider/default.aspxDu har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Dygtig generalist med interesse for luftfartsområdet

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor holdånd og faglighed dominerer, og hvor vi har fokus på at udvikle værdiskabende løsninger på komplekse problemstillinger med stor betydning for borgere og erhvervsliv? Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens C...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Sommerfuldmægtige til Justitsministeriets område

Justitsministeriet

Vi tilbyder dig et studierelevant job i 4-6 uger i sommeren 2018 på Justitsministeriets område. Arbejdet varierer alt efter den enkelte stilling, men kan bl.a. bestå i udarbejdelse af notater, anklageskrifter mv., konkret juridisk sagsbehandling, he...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Jurist til en fagligt udviklende stilling i Augustenborg (barselsvikariat)

Landbrugsstyrelsen

Brænder du for at yde juridisk support til kolleger og være med til at sikre korrekt og effektiv sagsbehandling? Har du erfaring med at træffe afgørelser i et politisk system, så er arbejdet som jurist i vores Team KO-sagsbehandling og Handelsgødnin...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Erfaren udbudsjurist til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (KFST). Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 280 engagerede kollegaer, der...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Juridisk chef til Enhed for Data, Infrastruktur og Cybersikkerhed i Sundheds- og Ældreministeriets departement

Sundheds- og Ældreministeriet, departementet

Vil du være med til udbygge fundamentet for at sundhedsdata anvendes sikkert til at udvikle kvalitet, effektivitet og sammenhæng i sundhedsvæsnet? Og vil du være med til at drive digitale indsatser, der styrker samarbejde, overblik og involvering fo...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018