Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at arbejde med hele nefrologien?

Vores speciale yder medicinsk behandling til patienter med nyresygdomme og tilbyder både korte og accelererede såvel som lange og kroniske patientforløb, der i hverdagen krydres med akut sygepleje, dialyse, transplantationer og terminal pleje.

Er du sygeplejerske og har du lyst til spændende udfordringer på det højtspecialiserede nefrologiske sengeafsnit på Rigshospitalet? Så søger vi to nye kollegaer snarest.

Stillingen er tilknyttet nefrologisk og endokrinologisk sengeafsnit 3.13.1-4, fast og berammet til 37 timer ugentligt med skiftende vagter (med mulighed for individuel aftale om 32 timer), samt weekendvagt hver 3. weekend. Sygeplejersken vil være tilknyttet hele sengeafdelingen og oplæres således både i pleje af patienter med medicinske nyresygdomme såvel som nyretransplantationer. Du vil skifte mellem afsnittene hver 14. dag, således at du har to uger på 3131/2 og to uger på 3133/4.

På Nefrologisk Sengeafsnit 313 1/2 varetager vi pleje og behandling af patienter med medicinske nyresygdomme herunder peritonealdialyse. Afsnittet modtager både kroniske, planlagte og akutsyge patienter i alle aldre. Vi har 24 sengepladser, hvoraf 7 pladser er reserveret til endokrinologiske patienter.

På Nefrologisk Sengeafsnit 313 3/4 vil du få en stor viden indenfor nyresygdomme og nyretransplantation og du vil møde både den medicinske og kirurgiske patient. Vi plejer og behandler kroniske og akutte patienter med komplicerede nyresygdomme. Vi transplanterer ca. 90 patienter om året, både voksne og børn og hver fredag transplanterer vi fra levende donorer. Vi kalder det familietransplantationer. Du vil blive grundigt oplært i at modtage til transplantation, så du kan tage imod både familietransplantationer og akutte transplantationer. Afsnittet er normeret til 18 sengepladser.

Som vores nye kollega vil vi tilbyde dig:

 • 6 ugers introduktion til specialet ved erfaren sygeplejerske og sygeplejerske med særligt ansvar for udvikling
 • Nefrologisk grundkursus indenfor det første år
 • Specialerelateret medicinkursus indenfor det første år
 • Sygeplejekonferencer og undervisning for sygeplejerskerne i afsnittet hver uge
 • Specialuddannelse i peritonealdialyse
 • Supervision i faste intervaller og en mentorordning
 • Et medicinsk tillæg på 8280kr. årligt til sygeplejersker på medicinsk afsnit
Vi ønsker, at du:

 • Har et fagligt engagement og er nysgerrig
 • Har lyst til at arbejde med patienter i alle stadier af sygdom – og lære et spændende og afvekslende speciale at kende
 • Har gode sociale kompetencer og en imødekommende væremåde
Hos os vil du:

 • Møde engagerede og erfarne kolleger i et velfungerende sengeafsnit med lavt sygefravær og højt humør
 • Lære at bevare overblikket i pressede og akutte situationer
 • Udvikle og/eller videreudvikle alle former for sygeplejefaglige kompetencer
 • Få kendskab til det endokrinologiske speciale

  Har vi fænget din interesse? Og har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Rikke Skov Kanding tlf. 35457807 afsnit 3133/4 og afdelingssygeplejerske Maren Linnet Møller tlf. 35458052 afsnit 3131/2.

  Ansøgningsfrist: d. 2/7-20 kl. 12.00


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.