Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at fordybe dig i den mere komplekse sygepleje, så søger vi en ny kollega på Intermediært Afsnit på Hvidovre Intensiv afdeling

Du har lyst til at arbejde med kortere forløb og kan her fordybe dig i få patienter og deres familier.

Du får mulighed for at yde den gode sygepleje til en patientgruppe, som indimellem falder ned mellem to senge. Patienter der er for dårlige til at være på en sengeafdeling, men som ikke har et behov for behandling eller observation i en regelret intensiv seng.

De 4 Intermediære pladser er integreret i vores intensivafsnit og samlet på 2 stuer. Normeringen er 1 sygeplejerske til 2 patienter. Døgnet rundt er der altid mulighed for supervision og sparring fra erfarne, specialuddannede intensivsygeplejersker eller sygeplejersker, som er påbegyndt specialuddannelsen.

Vi sørger for et struktureret oplæringsprogram med fokus på fagligheden, hvor du vil blive tildelt en kontaktperson under oplæringen.

Om afdelingen kan vi fortælle:

Vi er et alment intensivt afsnit med aktuelt 12 senge og 4 intermediære pladser. Afsnittet er selvstændigt og selvvisiterende. Vi behandler patienter inden for følgende områder: Kardiologi, infektionsmedicin, lungemedicin, endokrinologi, gastromedicin- og kirurgi, ortopædkirurgi samt obstetrik. Vi er en engageret personalegruppe på 80 sygeplejersker, 1 sygehjælper samt 1 sosuassistent. Afsnittet har tilknyttet 3 specialeansvarlige overlæger og 2 faste lægesekretærer.

Til at varetage afsnittets ledelses-, uddannelses- og udviklingsmæssige funktioner er der ansat 1 afdelingssygeplejerske, 2 ass. afdelingssygeplejersker, 1 klinisk sygeplejespecialist/klinisk underviser, 1 klinisk udviklingssygeplejerske, 1 uddannelsesansvarlig sygeplejerske. Derudover har vi 5 mentorer til at supervisere sygeplejersker under specialuddannelse og 2 kliniske vejledere til vores sygeplejestuderende.

Vi sætter en ære i at drage omsorg for vores pårørende, som ofte er i en særlig vanskelig situation.

Vi har et døgnbemandet Mobilt Akut Team (MAT) der består af intensivsygeplejersker, som udsendes til akut dårlige patienter på hospitalet ved tilkald fra afdelingerne.

Vi tager arbejdsmiljø alvorligt og arbejder målrettet med dette.

Vi arbejder med dokumentation i Sundhedsplatformen.

På AHH arbejdes der målrettet med at udvikle sygeplejens identitet. Du kan læse mere om det på hjemmesiden.

Om dig:

 • Du synes det er spændende at forene basal sygepleje og højteknologi
 • Du har 2 års erfaring fra medicinsk eller kirurgisk speciale
 • Du sætter sygeplejen i fokus og vil bidrage til, at vi skaber en kultur, hvor vi er bevidste om, at sygeplejen gør en forskel hos vores patienter
 • Du synes det er spændende at arbejde med kortere patientforløb
 • Du er interesseret i at udvikle dig både fagligt og personligt
 • Du er studieminded og er bevidst om selv at have medansvar i forhold til din læring
 • Du er engageret og tager medansvar for afsnittets og dine kollegaers trivsel
 • Du synes, at en tæt patient- og pårørendekontakt er inspirerende og ser en udfordring i at hjælpe dem igennem en krisesituation, samt lægger stor vægt på støtte og information til de pårørende.
Vi kan tilbyde:

 • Grundig oplæring med udgangspunkt i dine kompetencer og ønsker for fremtiden
 • Sideløbende faglig relevant undervisning
 • En spændende og udfordrende afdeling med komplekse patientforløb
 • En afdeling hvor respekt og forståelse for kollegaernes forskelligheder prioriteres højt
 • Vagtbelastningen er 8-10 vagter på 4 uger. Weekendvagt 8 timers hver 2. weekend
Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Charlotte Carl Larsen på telefon 38 62 04 79 eller assisterende afdelingssygeplejerske Christian Worm på telefon 38 62 53 18.

Sidste frist for ansøgning er 19. april 2021, men vi forbeholder os muligheden for at indkalde ansøgere inden ansøgningsfristens udløb.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.