Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at prøve kræfter med ambulant gastroenterologi

Har du lyst til at blive en del af et velfungerende ambulatoriet med en super engageret og ambitiøs personalegruppe. Så har du mulighed for det nu. Medicinsk Ambulatorium K på Bispebjerg hospital, søger en sygeplejerske i et års barselsvikariat pr 1/4-2018. Stillingen er på 35 timer/ugen . 
 
Kort om afdelingen  
Abdominalcenter K er en stor afdeling, der rummer både medicinsk og kirurgisk gastroenterologi. Den består af flere sengeafsnit, ambulatorier, endoskopiafsnit og egen operationsgang.  
Vi er en afdeling, der emmer af stærke traditioner og synlige værdier. Vi arbejder dagligt for at skabe de bedst mulige patientforløb inden for de rammer, der er til rådighed. Vi vil gøre tingene ordentligt og vi har høje standarder. Dette gælder både i forhold til den sundhedsfaglige kvalitet, de pædagogiske og kommunikative aspekter ved et patientforløb.  
Hos os er der højt til loftet, godt humør og vi arbejder målrettet med at sikre et godt arbejdsmiljø på trods af travlhed.  
 
Kort om stillingen i Medicinsk Ambulatorium K  
En af vores bærende værdier er vores kontaktlæge/sygeplejerske system, som vi har udviklet over mange år. Vi lægger stor vægt på kontinuitet i patientforløbene, hvilket kræver et godt og tæt tværfagligt samarbejde – og det har vi!  
 
I ambulatoriet varetager vi undersøgelser, behandling og kontrol relateret til mave-, tarm- og leversygdomme som: Morbus Crohn, Colitits Ulcerosa, pancreatitis, levercirrose, gastritis, anæmi og diarre.  
Som sygeplejerske i Medicinsk Ambulatorium K er hverdagen meget alsidig og opgaverne forskelligartede. Du vil primært opleve at skulle:  
 
Samarbejde og koordinere med kontaktlægen om patientens forløb  
Give infusioner med biologisk behandling  
Udlevere forskellige former for medicin, bl.a. biologisk behandling til injektion i hjemmet  
At skulle assistere ved diverse undersøgelser, f.eks. sigmoideoskopier, venesectio og knoglemarvsundersøgelser  
Pasning af sygepleje reception og telefon  
Vaccination – profylaktisk og efter stikskader  
Alt dette i fællesskab med dine nye kolleger.  
 
Kort om profilen vi søger  
For at komme i betragtning til stillingen kræver det, at du har erfaring. Vi forestiller os, at du har erfaring med gastroenterologisk sygepleje, derudover gerne ambulatorie erfaring. Endvidere skal du have erfaring med de svære samtaler og sygepleje til patienter i krise.  
 
I Medicinsk Ambulatorium K vil du dagligt møde mennesker, der  for altid har fået ændret deres liv på grund af sygdom. For nogle betyder det invalidering, for andre fundamentalt forandrede livsvilkår. Derfor kræver jobbet erfaring, viden og en sikker personlig og sygeplejefaglig identitet.  
 
Vi søger en sygeplejerske, der med empati og rummelighed kan prioritere og navigere i den travle hverdag. Du skal derfor trives med en hverdag præget af mange og skiftende kontakter og opgaver.  
 
Vi tilbyder til gengæld gode, kompetente, engagerede og erfarne kolleger, som er dybt optaget af, at yde sygepleje af høj kvalitet. Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med fokus på gode samarbejdsrelationer, såvel mono- som tværfagligt og hvor der eksisterer et godt og rummeligt arbejdsmiljø. Vi sørger for individuelt introduktionsprogram.  
 
Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen eller har lyst til at besøge os, kontakt venligst afdelingssygeplejerske Maria Holm Frank på telefonnummer 3091 4148   
 
Ansættelsesvilkår   
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.   
 
Ansøgningsprocedure  
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her