Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at prøve noget nyt - så kig med her. Vi søger flere vikarer til fastvagtkorps på medicinsk afdeling på Amager hospital.

søger flere vikarer til fastvagtkorps på medicinsk afdeling på Amager hospital.

Har du flere års erfaring fra enten primær eller sekundær sektor, måske har du erfaring fra skærmet enhed eller tilsvarende, men endnu mere vigtigt så har du erfaring med at undre dig og være nysgerrig på de borgere/patienter, som du har hjulpet. Hvis det er tilfældet, så skal du kigge videre.

Vi har startet et projekt op, der skal sikre en bedre kvalitet og større kontinuitet i den pleje og omsorg vi tilbyde vores patienter, der har behov for fast vagt. Vi tror på, at jeres sundhedsfaglige erfaring kan være med til at opnå den kvalitet, vi søger. Efter første rekrutteringsrunde er vores erfaringer er positive.

Er du vild med at blive taget alvorlig som menneske og kollega, og kan du lide et arbejde i et arbejdsklima, hvor vi har det godt med hinanden og vores patienter?

Du skal med på vognen. Som kollega hos os bliver du en del af Medicinsk Afdeling på Amager hospital, hvor vi altid hilser på hinanden og har tætte bånd til lokalområdet. Planen er, at korpset først implementeres i Geriatrisk afdelingen – men senere udvides til også at dække Lungeafdeling og Akutklinik. Amager Hospitalet er kendetegnet ved et tæt samarbejde på tværs af alle afdelinger, professionel adfærd og stort fokus på den tværfaglige kvalitet.

I vores afdeling griner vi af os selv og med hinanden, og vi griner også sammen med vores patienter. Vi tror på, at det understøtter relationen og er med til at sikre, at patienterne har en god oplevelse her hos os.

Vi forsøger hele tiden at blive klogere
Vores faglighed er høj, og vi arbejder godt og tæt sammen, både mono- og tværfagligt og på tværs af afsnittene på hospitalet. Vi dyrker vores nysgerrighed og undrer os sammen, så vi hele tiden understøtter den faglige udvikling og kvalitet. Derfor arbejder vi løbende med at sikre, at ny viden bliver en del af vores faglige referenceramme og daglige praksis. Vi arbejder året rundt med de grundlæggende elementer i en professionel pleje, der er funderet i respekt for og accept af patienternes ønsker.

Vores patienter er komplekse og har ofte flere diagnoser. Vi har både akutte patienter, og patienter med accelererende forløb. Vi har mange patienter, der er svært syge og derfor udvikler Delir, hvor de har brug for støtte og omsorg til at få et stabilt forløb. Vi tor på, at vi med din hjælp kan tilbyde disse patienter et bedre forløb, end vi formår i dag.

Hos os føler man sig aldrig alene som personale
På Amager Hospital tager vi godt hånd om dig. Vi passer på dig og hjælpe dig i dagligdagen. Vi har alle været nye i området og tror på, at en god introduktion baner vejen for et langt og godt samarbejde.

Vores forventninger til dig er, at du:

  • er nysgerrig, reflekterende og sætter din faglighed i højsæde
  • har lyst til at understøtte de gode patientforløb
  • har stor interesse for den komplekse delirøse patient
  • besidder stor tålmodighed
  • bidrager med faglige perspektiver og en god holdånd i vores personalegruppe.
Vi tilbyder til gengæld intern tilrettelagt oplæring med fokus på specialiseret viden om den delirøse patient samt relationelle og kommunikative kompetencer.

Vi kan både tilbyde vagter på alle timer af døgnet. Du kan også vælge kun at tage en bestemt type vagter f.eks. aften eller nat. Antallet vil variere, da vi nogle gange har et stort behov, mens vi andre gange har et mindre behov.

Besøg os og få et indtryk af os inden du søger
Vi er meget stolte af vores afsnit, og du er velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe, inden du søger. Ring eller skriv til afdelingssygeplejerske Lars Ravn for at høre mere om jobbet eller aftale et besøg. Telefon: 2464 0318 eller mail: Lars.ravn@regionh.dk

Selvom du ikke er færdiguddannet, må du gerne kontakte os eller sende en ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 30. oktober kl. 24

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.