Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at tjene ekstra-primært i weekenden?

Har du lyst til at tjene ekstra—primært i weekenden?

 

NOVASOL – dansommer Hejlsminde søger personale til rengøringsopgaver i hele vores område fra Kolding til Åbenrå.

 

Hvad skal jeg lave?

For at vi kan yde den bedst mulige service til både feriehusejere og feriehusgæster, har vi brug for selvstændige, ordensbevidste og servicemindede medarbejdere til at rengøre vores mange feriehuse.

 

Kan jeg det?

Selvfølgelig kan du det! Vi sørger nemlig for grundig oplæring i form af kursus inden opstart. Jobbet kræver at man har en Smartphone idet vi kører med et system der hedder POC som beskriver arbejdsgangen.

 

Skal jeg have kørekort og bil?

Det må du gerne, men det er ikke et krav. Vi vil gå langt for at koordinere samkørsel.

 

Hvad med arbejdstiden?

Arbejdsopgaverne ligger primært i weekenderne fra maj til oktober i tidsrummet kl. 9-16.

 

Hvad hvis jeg ikke ønsker at arbejde hver weekend?

Arbejdstiderne aftaler vi sammen, og vi hører meget gerne fra dig, selvom du kun ønsker arbejdet for en periode eller måske kun ønsker at arbejde én af dagene i weekenden.

 

Hvad med lønnen?

Vi tilbyder attraktiv løn og feriepenge. Derudover gives andre medarbejderfordele i form af gode rabatter på leje af feriehuse via NOVASOL-dansommer i hele Europa.

 

Det lyder interessant, hvad gør jeg nu?

 

Er du interesseret og opfylder du ovenstående kvalifikationer, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV gerne medsendt anbefaling.

Sendes på mail til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på LFRA@kolding.dk mærket rengøringsmedhjælper – gerne hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes, når rette kandidat er fundet.

Rekrutteringsprocessen formidles via Jobcenter Kolding, og al henvendelse og evt. spørgsmål skal ske via mail: LFRA@kolding.dk – eller til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på tlf. 23725066.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her