Har du lyst til at undervise og formidle til gymnasieelever 972408

Det rullende Universitet søger studerende fra Aarhus BSS, som har lyst til at undervise og formidle fra d. 1. august 2018.

Hvad er Det rullende Universitet?
Det rullende Universitet er et tilbud fra Aarhus Universitet til gymnasier. Formålet er at formilde viden om universitetet, dets faglighed og studielivet på AU til gymnasieelever, samt give studerende et indblik i livet som underviser på et gymnasium. På en typisk undervisningsdag er gymnasiets lærere ude af huset på fx en pædagogisk dag, mens studerende fra Det rullende Universitet underviser og vejleder skolens elever.

Hvad får jeg ud af det?
På Det rullende Universitet får du mulighed for at afprøve dine evner som formidler, når du sammen med andre studerende fra Aarhus Universitet overtager undervisningen på en række gymnasier. Du vil desuden prøve kræfter med vejledning af gymnasieelever med udgangspunkt i din egen vej fra gymnasium til universitet. Du får selv indflydelse på hvilket emne, du vil undervise i. Vigtigst af alt er, at det er et emne du brænder for at formidle videre. Uanset hvilket studium du kommer fra, er du meget velkommen til at ansøge, for det er ikke et krav, at dit undervisningsprogram tager afsæt i et kendt gymnasiefag. I ansøgerfeltet vægtes studerende, som minimum befinder sig på 3. studieår og således har opnået 120 ECTS-point. Skulle du have andre relevante kvalifikationer for jobbet, må du meget gerne anføre disse i ansøgningen. Vi forventer, at dit undervisningsemne vil kunne bruges på alle typer gymnasiale uddannelser. Også elever med en faglig baggrund, der ligger langt væk fra dit eget faglige udgangspunkt.

Formidlings- og vejledningskursus
Inden du begynder at undervise, skal du deltage i et formidlingskursus, så du er rustet til at undervise gymnasieelever. Det er et krav for ansættelsen, at du deltager i kurset. Deltagelse på kurset er lønnet. Kurset forløber over tre kursusgange og finder sted d. 21. og 24. august samt d. 14. november 2018.
Der tages forbehold for, at der kan ske ændringer i datoerne.

Hvor meget tid skal jeg afsætte?
Ud over formidlingskurset forventes du at melde ind på undervisningsopgaver på gymnasier i hele skoleåret 2018/2019. Du skal være indstillet på nogle lange dage - typisk afgang med bus fra Aarhus meget tidligt om morgenen og retur sidst på eftermiddagen.

Får jeg løn?
Jobbet er lønnet. Det er en betingelse for at varetage undervisningsopgaverne, at du aktivt har deltaget i hele formidlings- og vejledningskurset. Er du ph.d.–studerende, kan jobbet eventuelt indgå som en del af formidlings-/undervisningsforpligtelsen efter forudgående aftale med hovedvejlederen.

Hvem kan ansøge, og hvad skal min ansøgning indeholde?
Alle studerende fra Aarhus BSS på AU kan søge stillingen. Din ansøgning skal indeholde:

  • nogle foreløbige tanker om det emne, du gerne vil undervise i samt mulige forslag til en titel på din undervisning
  • en beskrivelse af dit studieforløb
  • en tydelig angivelse af hvor mange ECTS, du har opnået
  • hvornår du forventer at afslutte din uddannelse
  • begrundelse for at ansøge
  • udskrift af dine eksamensresultater
  • øvrige relevante oplysninger

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til overenskomsten for studenterundervisere ved universiteter m.v. indgået mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund samt Foreningen af Danske Lægestuderende.

Arbejdssted
Tåsingegade 3, 8000 Aarhus

Har du spørgsmål?
Læs mere om Det rullende Universitet på dru.au.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Det rullende Universitet, kan du henvende dig til konsulent Stinne Faldborg Jørgensen (sfj@au.dk / 9350 8285) eller Fakultetskoordinator for Aarhus BSS Dennis Karlsen (dennisk@au.dk / 93508250)

Hvis du har behov for hjælp til at uploade din ansøgning eller har spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen, bedes du kontakte kontorelev Mia Sørensen, tlf. 87165964, email: mias@au.dk.

Samtaler forventes afholdt i uge 20 og 21.
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 25.04.2018

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Adjunkt/lektor med konsulent- og underviser funktion til beskæftigelsesområdet

VIA EVU, Social og Sundhedsområdet

Social- og Sundhedsområdet i VIA Efter- og videreuddannelse søger adjunkt lektor med konsulenterfaring og undervisningserfaring. Vi vil styrke beskæftigelsesområdet i Region Midt - og Nordjylland, så ønsker du en udfordrende og udviklende hverdag i ...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Har du lyst til at undervise og formidle til gymnasieelever? - 971200

Aarhus Universitet

Aarhus
Det rullende Universitet søger studerende fra Health, som har lyst til at undervise og formidle til gymnasieelever fra d. 1. august 2018. Ansættelsen er tidsbegrænset og betinget af, at du er aktiv studerende. Din ansættelse ophører således med stud...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Underviser til landskab og anlæg

Erhvervsakademi Aarhus

Aarhus
Kunne du tænke dig at uddanne fremtidens ledere og medarbejdere inden for landskab og anlæg? Vi kan tilbyde dig en stilling som underviser inden for landskab og anlæg på de videregående uddannelser til jordbrugsteknolog og professionsbachelor i jord...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Læreruddannelsen Aarhus søger underviser adjunkt/lektor i Lærerens grundfaglighed

VIA Læreruddannelsen Aarhus

Aarhus
VIA University College, Læreruddannelsen Aarhus søger en underviser samt 1-2 timelærere til at varetage undervisnings- og vejledningsopgaver inden for og med udgangspunkt i Lærerens grundfaglighed. Dine opgaver: Undervisning i Lærerens grundfaglighe...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Har du lyst til at undervise og formidle til gymnasieelever? 973733

Aarhus Universitet

Aarhus
Det rullende Universitet søger studerende fra Science and Technology, som har lyst til at undervise og formidle til gymnasieelever fra d. 1. august 2018. Hvad er Det rullende Universitet? Det rullende Universitet er et tilbud til landets gymnasieudd...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018