Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at være en del af Danmarks hurtigst voksende muskuloskeletal klinik? Vil du være specialist i hele bevægeapparatet? Så er Wolff Clinic lige noget for dig!

Wolff Clinics første prioritet er at give hver patient den bedste individuelle behandling. For at opnå dette, må vi rekruttere de bedste kiropraktorer og fysioterapeuter og investere i den bedste efteruddannelse.

Wolff Clinic har klinikker både i Danmark og England. Vi har eksisteret i Sønderborg i 5 år og udvidede i sommers med en klinik i Kolding. Vi ønsker på et tidspunkt også klinikker i landets øvrige regioner.

Du vil blive undervist i vore teknikker om avanceret biomekanik, som dels giver dig en øget forståelse for de patienter der, gentagne gange oplever problemer, dels giver en mere effektiv diagnosticering og behandling af ”problematiske” smertetilstande såsom piskesmæld, løberknæ, carpaltunnelsyndrom, hælsporer m.m.

Vi søger personale som kan pendle mellem Sønderborg og Kolding.

* Mulighed for overtagelse af eksisterende patienter

* Høj tilgang af nye patienter

* Mulighed for høj løn

* Undervisning i den bedste overbygning til traditionel behandling.

 

Er du interesseret, så besøg en af vore klinikker – se hvordan vi arbejder og få en snak med os.

Eller kontakt os på 81 19 62 92 eller infodk@wolffgroup.com

 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her