Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at være kontorelev i en international virksomhed?

Hvis du samtidig er initiativrig, lærenem og glad for nye udfordringer, så er det uden tvivl dig, vi venter på.

Jobbet
Med administration som speciale, krydret med salgs- og logistikopgaver, vil du få en grundig og afvekslende uddannelse i et dynamisk og effektivt arbejdsmiljø. Du får en travl og lærerig hverdag med mange selvstændige opgaver.
Vi lægger vægt på, at du udvikler dine faglige og personlige kompetencer, så du løbende kan påtage dig et større ansvar.

Kvalifikationer
Du har bestået, eller forventer at bestå, HHX og ønsker at uddanne dig indenfor administration.
Gode sprogegenskaber, som minimum engelsk.
Det er en betingelse, at du har kørekort.

Tiltrædelse
Medio august 2018.

Skriftlig ansøgning
Sendes senest d. 12. februar 2018 til info@cubic.eu, attention bogholder Lene Kristiansen, som også står til rådighed for yderligere oplysninger om jobbet.

CUBIC-Modulsystem A/S er en vækstorienteret virksomhed, som dels udvikler, producerer og sælger et modulsystem til opbygning af el-tavler og dels kundedesignede kapslinger.

CUBIC er blandt de førende inden for sit felt og afsætter sine produkter globalt. Virksomheden er repræsenteret med datterselskaber i 8 lande og via partnere i mere end 40 lande. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 350 engagerede medarbejdere og omsætter for ca. 400 mio. kr. Koncernen har hovedsæde i Brønderslev.

Læs mere om CUBIC på www.cubic.eu.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her