Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til spændende udfordringer ?

Brænder du for at skabe forbedring og udvikling? Har du lyst til at arbejde med akut sygepleje? Kunne du tænke dig at gøre en forskel?  
 
Vi yder en bredtfavnende sygepleje som både rummer instrumentel sygepleje, åndelig sygepleje og rehabilitering. Vi passer både ukomplicerede selvhjulpne patienter og komplicerede fuldhjælpspatienter – og alt der imellem. De komplekse forløb giver mulighed for faglig udvikling, i et tæt samarbejde både med vores sygeplejekolleger og andre faggrupper.  
 
En typisk dag indeholder: 

  • Instrumentel sygepleje: sondeernæring, katerasering, IV, sugning, monitorering, medicindosering osv 
  • Personlig pleje med rehabilitering i fokus 
  • Mobilisering og lejring af patienter med rehabilitering i fokus 
  • Daglig stuegang 
  • Assistere ved undersøgelser, eksempelvis lumbalpunktur 
  • Tovholder funktion: Kontakt med kommunen, pårørende, andre behandlingskontakter 
  • Alle de hjælpemidler vores patienter har brug for 
  • Fokus på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø  
Lidt om os: 
Afdelingen behandler patienter under diagnosen apopleksi i den akutte fase. Patientgruppen spænder bredt i alder og sygdomshistorie, vi har alt fra ukomplicerede selvhjulpne patienter i afdelingen til komplicerede fuldhjælpspatienter og palliationspatienter. Til vores 22 sengepladser har vi et højt normeret fremmøde og vi er stolte af, at vi i 2015 og 2017 er kåret til at være Danmarks bedste afdeling til behandling af apopleksipatienter.  
 
Som ny i afdelingen gennemgår du vores introforløb ”Fra føl til Jockey” hvor du introduceres til specialet, og vores sygepleje. Her tager oplæringen udgangspunkt i dig og dine kompetencer, erfaring er derfor ikke en forudsætning, da vi sørger for en god og tryg oplæring. Efter introforløbet er der mulighed for at finde støtte og vejledning hos dine kolleger, men også afdelingens sygeplejespecialister og mentorer.   
 
Plejegruppen er sammensat af både sygeplejersker og social og sundhedsassistenter, vi er en sammensat gruppe med forskellige erfaringsgrundlag og alder. Et kendetegn for afdelingen er vores stærke kollegiale samarbejde – vi samarbejder både med hinanden sygeplejesker imellem, men også med andre faggrupper. Afdelingen er sammensat af sygeplejepersonalet, læger, ergoterapeuter og fysioterapeuter, farmakonomer, talepædagoger, neuropsykologer, sekretærer og husassistent. 
 
Ansættelse:
Fastansættelse på 32-37 timer ugentligt i vekslende vagter, med indflydelse på vagtplanlægning. Du har selv mulighed for at vælge, om du vil arbejde hver anden eller hver tredje weekend og du har mulighed for at få 3 sammenhængende ugers sommerferie.  
 
Løn og ansættelse i henhold til overenskomst og Ny løn samt neurologisk funktionstillæg efter 1 og 3 år. 
Ønsker du yderligere oplysninger eller vil du gerne se afdelingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lene Lykke Jensen tlf.  48297363 / 48294270 
 
Ansøgningsfrist den 7.3.2018 
 
Samtale og ansættelse efter aftale 
 
Vi glæder os til at høre fra dig. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her