Har du mod på at indgå i et team af dygtige og engagerede IT-specialister, hvor du vil få en central rolle som serverekspert?

Hvis du kan svare ja på ovenstående, så læs med her. Lige nu søger vi infrastrukturspecialister til vores kontor Infrastruktur – Services i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST), der har god erfaring med serverområdet og brænder for, at løfte spændende opgaver i samarbejde med et fagligt stærkt team.

Dit nye kontor – Infrastruktur - Services
Du bliver ansat i Infrastruktur- Services, som har ansvaret for drift af hele Skatteforvaltningens tekniske infrastrukturområder; servere, PC’er, netværk, connectivity og de interne administrative applikationer såvel on premise som i Cloud. Kontoret består af 2 teams, hhv. Server/PC og Netværk som har et stærkt samarbejde. I kontoret er der en god stemning, hvor den uformelle tone og humor er en vigtig del af hverdagen.

Varierende arbejdsopgaver inden for Linux og Open Source
Som vores nye serverekspert kommer følgende områder til at udgøre størstedelen af din arbejdsuge

 • Hardware, skift af defekte komponenter samt overvågning
 • Hardware konfiguration - primært HPE Synergy/C7000 Enclosures og Blades
 • Udrulning og vedligehold af Windows Servere
 • Udvikling og vedligehold af VMware miljøer (vSphere 6.5/6.7/VxRail)
 • Udvikling og vedligehold af Hitachi SAN (Storage) (G200/G600/G700) + Management portefølje som primært består af Linux baseret appliances og Red Hat Linux
 • Udvikling og vedligehold af HPE 3PAR Storage + Management portefølje
 • Udrulning af servere i Azure
 • Projekter med skalering af hardware, Indkøb, opsætning og konfiguration
Erfaren servermand/kvinde med stort gåpåmod
Vi søger dig, som har flere års relevant faglig erfaring med servere – og særligt virtuelle servere, fra lignende stillinger. Selvom du allerede ved meget, har du mod på og lyst til at lære nyt og udvikle dig fagligt sammen med dit team.

Som person har du et stort gåpåmod, er energisk, struktureret og løsningsorienteret. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver og er god til at følge dem til dørs. Du er en aktiv sparringspartner og kan begå dig sammen med kolleger med forskellige opgaver og baggrunde. Du er god til at kommunikere på alle niveauer i organisationen, både på dansk og engelsk.

Din viden/faglige kvalifikationer omfatter:

 • Windows server
 • VMware og VXrail
 • Linux
 • Storage (SAN)
 • Servere – både fysiske og virtuelle

Har du erfaring med følgende eller andre Open Source produkter, så er det er plus, men det er ikke et krav:

 • Red Hat Enterprise Linux 7+
 • SELinux configuration
 • Satellite 6
 • Ansible
 • Open Shift
 • Zabbix

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og relevante dokumenter via linket ”Søg stillingen” senest onsdag d. 25. november 2020. Vi forventer at afholde samtaler fra uge 49.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Anne-Sofie Juhl Christensen på tlf. 72373460.

Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Tiltrædelse er januar eller februar 2021.

Ansættelsesområdet vil være Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udviklings og forenklingsstyrelsen:
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.