Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du taget dig et sabbatår!!!!

Vi søger friske medarbejder til vores kunde i Viborg Kommune. Så har du valgt at tage et sabbatår eller to, er det lige dig vi mangler.

Vi skal bruge 8 medarbejder til lagerarbejde & 7 medarbejder til produktionsarbejde.

Vi forventer at du er stabil og kan møde til tiden, kan udføre en arbejdsopgave efter fremviste instruktioner samta udvise interesse for arbejdet.

Om dig:

  • Du har lyst til og kan holde et vist tempo i arbejdet
  • Du er initiativrig og kan tænke selv
  • Du har sans for detaljen og kan afleverer et ordentligt stykke arbejde
  • Du besidder et godt humør - også når det går hurtigt!
  • Du har fysikken iorden
  • Du kan læse, skrive og tale dansk.
  • Du kan fremvise en frisk straffeattest

Der er tale om længerevarende vikariater.

 

Du kan ansøge ved at oprette din profil via http://www.medarbejderne.axp.dk husk at påføre jobkode 36687. Ansøgninger via mail kommer IKKE i betragtning og vil blive slettet.Evt. indkaldelse til samtale vil ske løbende. Samtalerne vil foregå i Viborg.

Ved spørgsmål, ring venligst til Bibianna 20902840 eller Pernille 25234614 på hverdage mellem 09.00-13.00.

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Aabenraa Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om, at blive danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her