Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du talegaverne i orden, og brænder du for salg og kommunikation? Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye mediekonsulent

Vil du være en del af et uformelt og ambitiøst mediebureau, hvor den enkelte medarbejder er i fokus? Så skal du blive en del af vores fællesskab hos nord advertising. Her er højt til loftet, fælles (frivillig) motion indlagt i arbejdstiden og mulighed for at vokse personligt og professionelt side om side med erfarne og kompetente kolleger.

Hos nord advertising sørger vi for, at du og dine kolleger trives i hverdagen og har det godt - vi lever af langvarige relationer med vores kunder OG med vores medarbejdere.

Som mediekonsulent i nord advertising er din primære opgave at sælge markedsføringsløsninger via nogle af vores faste udgivelser.

Derudover vil en del af dine faste arbejdsopgaver være at

 • håndtere vores faste kunder
 • opbygge nye kunderelationer
 • udsende tilbuds- og salgsmails
 • være projektansvarlig for egne projekter i samarbejde med én af dine rutinerede kolleger
 • rådgive om diverse markedsføringsmuligheder til både små og mellemstore virksomheder
 • have løbende kundekontakt igennem kampagnens løbeperiode

Herudover vil du skulle tilbyde SEO, Google Ads og Facebook-kampagner til vores kunder. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med erfarne sælgere, samtidig med at du er ansvarlig for dine egne projekter. En stor del af jobbet er selvfølgelig målrettet salg, men du skal også synes, det er sjovt at snakke budskab og annonceindhold med kunderne. Måske har du endda nogle gode idéer til, hvordan vi kan udarbejde den enkelte kundes materiale?For dig er det en selvfølge at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine projekter og deadlines. Derudover er du

 • kreativ og kan tænke i (nye) løsninger til gavn for os og vores kunder
 • ikke bange for at gribe knoglen og skabe kontakt til nye kunder
 • selvkørende med et stort drive og samtidigt kan arbejde i et team
 • stærk og klar i din kommunikation over telefon og mail
 • den fødte vinder, resultatorienteret, og ikke tilfreds, før målsætningen og budgettet er indfriet

Det er et plus, hvis du har erfaring fra en lignende eller anden stilling med fokus på salg - dette er dog ikke et krav.

Fuld fart frem
nord advertising er Danmarks førende mediebureau inden for relationsmarkedsføring, og består af cirka 40 medarbejdere, der tilsammen har over 400 års erfaring med markedsføring. Med sloganet ”Vi skaber værdi gennem relationer” drives vi af at skabe markedsføring, der gør en forskel for kunderne – og siden 2002 har vi udarbejdet materiale for næsten 8.000 kunder. Dermed er vi et velfunderet og kompetent medie- og markedsføringsbureau, der besidder ekspertviden inden for både offline- og onlinemedier.

Hos nord advertising er hverdagen præget af energi og engagement, og vi fejrer altid vores sejre med hinanden. Vi prioriterer et stærkt, kollegialt fællesskab, som vi styrker gennem sociale aktiviteter og arrangementer – og vi håber, at du har lyst til at tage del i disse.

Er du den rigtige kandidat til stillingen? Så ansøg stillinger her: https://www.jobindex.dk/jobannonce/375735/mediekonsulent

Du kan læse mere om virksomheden her: https://www.nordadvertising.dk/om-os

Arbejdssted: nord advertisings kontorer på Skanderborgvej 232, 2 i 8260 Viby J.

I tilfælde af spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen, kan du kontakt Torben Østergaard (HRConnect) på tlf. +45 2876 5083 eller via mail på toe@hrconnect.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.