Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Haraldsgårdens basisteam søger en engageret pædagog med høj faglighed og stærke kompetencer i det relationelle

Ønsker du at være med til at skabe det bedste børnehaveliv for børn med særlige behov? Er du engageret, faglig og positiv, så vil denne stilling måske være noget for dig.

Vi er en selvejende institution med rigtig god normering, orden i økonomien, ledelse der sætter rammer og skaber mulighed for frihed til forskellighed samt en superengageret forældregruppe, der aktivt vælger Haraldsgården til.

Det er den helt rigtige stilling for dig, der brænder for at arbejde med basisbørn i samarbejde med børnehave og minihave i et hus fuldt med muligheder både ude og inde. Om du er nyuddannet med tidligere erfaring eller har stor erfaring som pædagog har ikke den store betydning, den væsentligste forudsætning er, at du har gejst, og at din drivkraft er faglighed samt nærvær i relationerne.

Basisteamet
Basisteamet har sine egne stuer, og vi deler os hver dag i mindre grupper. Vi er meget ude, er på ture med vores minibus, med vores ladcykler og på vores mange udearealer. Vi er et inkluderende tilbud og har et tæt samarbejder med de øvrige afdelinger.

Vores målgruppe er børn med psykosociale vanskeligheder, ADHD, sansesarte børn og børn med udfordringer inden for autismespektrummet.  

Børnene i vores basisteam befinder sig i udsatte positioner og skal guides i deres dagligdag. Vi arbejder ud fra et anerkendende og helhedsorienteret menneskesyn, som har fokus på at mindske udsatte positioner i børnegruppen gennem voksenstyrede aktiviteter og en tydelig struktureret dagligdag. Vi anvender forskellige former for visualisering og andre specialpædagogiske redskaber til vores målgruppe.  

Vi er et basisteam med seks pædagoger og 14 børn. Som pædagog i basistemaet er du primærpædagog for ca. tre børn, som du i samarbejde med teamet udarbejder handleplan for, og for hvem du varetager forældresamarbejde samt samarbejde med eksterne tværfaglige samarbejdspartnere og de øvrige kollegaer i børnehaveafdelingen.
Basisteamet arbejder tæt sammen med børnehaven og er fast fælles i ydertimerne samt med bussen, på legepladsen og i planlagte aktiviteter.   

Du er en del af den samlede personalegruppe i Haraldsgården og skal derfor ikke blot brænde for specialpædagogikken, men også ønske at være en del af en børnehave med alt det pædagogiske arbejde, der findes her.  

Forventninger til den kommende pædagog i basisteamet  

  • Du er fagligt reflekteret og brænder for dit fag
  • Du har formodentlig erfaring med arbejdet med børn i udsatte positioner  
  • Du griber ikke dagen, men arbejder struktureret og fokuseret med handleplaner og læreplaner, og inden for de rammer skaber du rum for leg og spontanitet, der passer til de enkelte børn  
  • Du sætter pris på det spændende forældresamarbejde, er en stærk formidler, både i tale og skrift, og formår at navigere etisk i det, der også kan være krisesituationer for forældrene  
  • Du er positiv og formår at skabe en dagligdag og et læringsmiljø præget af nysgerrighed og glæde  
  • Du er tålmodig, rolig, tydelig og nærværende og formår at arbejde selvstændigt og guide dine kollegaer i relationerne til børnene med basisplads  
  • Du kan fagligt fordybe dig og tage ansvar med det enkelte barn, men også indgå i arbejdet med de øvrige børnehavebørn i børnehaveafdelingen 

Og vi guider dig naturligvis hele vejen rundt om vores forventninger til dig   

Haraldsgården
Målet er det bedste børneliv, midlet er et godt arbejdsmiljø, arbejdsglæde, engagement, nærvær og høj faglighed. Vi nytænker grundværdierne i handling og ga°r nye veje.

Vi tager altid udgangspunkt i barnets perspektiv. Vi er nysgerrige, faglige og omsorgsfulde. Vi er meget inspireret af Marte Meo og arbejder ud fra principperne i hverdagen. Kendskab til Marte Meo er ikke et krav, men ønsket om at lære og udvikle sig i den retning er en forventning. Forældrepartnerskab er en grundværdi hos os.

Vi stiller høje faglige og personlige krav til vores kommende kollega, vi griber ikke dagen, men arbejder struktureret og fokuseret med handleplaner og læreplaner, og inden for de rammer skaber vi rum for leg og spontanitet. 
Haraldsgården er mere end et job, det er en arbejdsplads, hvor faglig udvikling, trivsel og fremdrift er kodeord.

Personalegruppen
Vi er en dynamisk og kreativ personalegruppe på godt 50 medarbejdere, der tager ansvar for hinanden og vores arbejdsmiljø/-glæde, og som sætter nærvær, åbenhed og samarbejde højt. Vi er villige til forandring og prioriterer en pædagogisk struktur, der skaber forudsigelighed for alle. Vi holder fast i traditioner og er samtidig åbne for nye tiltag. Vi er en socialt engageret personalegruppe, har mange fælles arrangementer som DHL, fester og fredagsøl.

Rammerne
Vi har, når vi selv skal sige det, nogle af de bedste rammer set i København, et kæmpe hus med alle muligheder, hele tre haver/legepladser, krearum, en sal og en stor boldbane. Vi har både rumlepot og minibus, der kan køre på skønne ture, vi har ladcykler og gå-børnebusser, der tager på mindre og nærværende ture med de mindste, og vi har to kolonihaver, som vores minihave primært benytter.

Profiler
Haraldsgården er en certificeret idrætsinstitution. Vores profil er pædagogisk idræt og natur og udeliv, og får du job hos os, er det inden for disse områder, du bliver opkvalificeret i de kommende år. Som pædagog i basisteamet opkvalificeres du også på kurser i specialpædagogik mv.

Normering
60 vuggestuebørn, 40 minihavebørn, 72 børnehavebørn og 14 basisbørn.

Vi er endvidere en døgnåben institution for børn, hvis forældre arbejder på skæve tider.

Velkommen til dig
Er du blevet nysgerrig, og vil du være med til at lave noget, der pa° mange ma°der er anderledes, end du kender det fra andre institutioner? Brænder du for at have fokus pa° børnenes trivsel, udvikling og læring? Ønsker du et arbejde, hvor du har indflydelse, får indsigt, og hvor du har alle muligheder for at præge fremtiden, så er dette job måske dit?

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende regler og overenskomst.

Arbejdstiden er på mellem 35 og 37 timer om ugen. 

Ansættelse 1. januar eller når det passer dig. Vi venter gerne på den rigtige.

Alle personalemøder er indlagt i din årsnorm, så reelt arbejder du 1,5 timer mindre i dit skema om ugen.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.00 og 17.00. Aftenmøder ca. en gang om måneden.
Du kommer ikke til at arbejde i vores døgnafdeling, da basisibørnene ikke kan benytte dette tilbud.

Vi er en røgfri institution, og der må ikke ryges i arbejdstiden.

Yderligere oplysninger
Læs mere pa° vores hjemmeside www.haraldsgaarden.dk.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder Trine Mortensen på 2494 0178.

Det er desværre ikke muligt at komme på besøg i vores hus – i denne særlige tid passer vi godt på hinanden.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte dokumentation for uddannelse og referencer samt cv.

Søg via nedenstående link senest fredag den 27. november 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.