Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hareskovens Lilleskole søger erfaren køkkenmedhjælper

Er du erfaren og effektiv i et køkken, og brænder du for at være med til at få vores nye madordning til vinde alle børnenes hjerter?

Vi leder efter et engageret madmenneske, der har masser af energi, elsker at skrælle 80 kg kartofler, vaske op efter 300 spisende børn, få køkkenet til at skinne og være med til at lave velsmagende, sund og mættende frokost til 300 børn og voksne.

Madordningen skal tilbyde vores 270 børn og ca. 30 medarbejdere sund, spændende, afvekslende og velsmagende frokost, samt et pædagogisk fællesskab at nyde maden i.

  • Bliver du i godt humør af at lave mad?
  • Giver det dig energi at være omgivet af små og store børn, der ikke altid husker at hente maden og komme retur med opvasken?
  • Trives du med en travl hverdag, hvor du arbejder hårdt fysisk?
  • Har du mod på at inddrage børnene i madlavningen og menuplanlægningen?
  • Bliver du begejstret ved tanken om at tage med på en uges lejrskole, hvor du sammen med køkkenlederen og forældre laver mad til 200 børn og voksne? 

Kan du nikke ja til at alt det– så er det måske dig, som vi leder efter. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med skolens køkkenleder, som vil være din umiddelbare leder.

Udover frokost står køkkenet for at lave en formiddagssnack til alle børnene samt indkøb til og forberedelse af skolens fritidsordning eftermiddagsmad. Madordningen følger skolens årshjul, hvilket betyder, at der ikke skal laves mad i skoleferierne. 

Lyder det som et job for dig, så kontakt skolens leder Charlotte Eriksen Winding på tlf. 26 66 79 20 eller cew@hareskovenslilleskole.dk, så du kan høre mere om stillingen, og vi evt. kan aftale en dag, hvor du kommer forbi til en samtale og prøvevagt.

På Hareskovens Lilleskole er det gode børneliv i centrum. Vores mål er at sende tillidsfulde og idérige elever med mod på livet og en rygsæk fuld af faglige, musisk/kreative og sociale kompetencer videre efter endt skolegang.

Det er en værdi for skolen at have et tæt samarbejde mellem skole og hjem. Skolen har mange traditioner bl.a. fælles lejrskole op til 6. klasse, karneval i København, årlige teaterprojekter, loppemarkedsfest, åben børnegennemgang og meget andet, der skaber et helt særligt fællesskab imellem børn, forældre og medarbejdere.

Du kan læse mere om skolen på skolens hjemmeside www.hareskovenslilleskole.dk.

Stillingen er fuld og ansættelse hurtigst muligt. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Frie Grundskoler og 3F. Vi indhenter børne- og straffeattester ved ansættelse, og det er en forudsætning for ansættelse, at du har en blank børneattest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.