Hattesgaard - Café - Antik og Genbrug søger 1 konditor/bager samt 3 medarbejdere til butik

M/K medarbejdere - Hattesgaard - Cafe - Antik og Genbrug

HATTESGAARD ApS 

Søger 1 konditor/bager samt 3 medarbejdere til butik.

 

 

Til sæsonen 2018 søges en konditor/ bager samt flere M/K medarbejdere til kundebetjening i vores Cafe/Antik butik på Rømø.

 

Vi er en MEGET travl butik i sæsonen og har selvsagt brug for flere hænder til at klare opgaven.

 

Som Konditor/bager indgår du i et lille sammentømret dygtigt konditorhold i vores køkken, som står for den daglige kagebagning mv. Du skal være uddannet konditor eller bager for at søge denne stilling. Du kan  Via vores facebook se en del fotos af vores kager mv.

Udover arbejdet i køkkenet vil der være kundebetjening, hvis det kræves.  Skriv endelig en ansøgning eller ring til Randi på: 73755211 for nærmere aftale.

 

Herudover søger vi smilede og glade medarbejdere til betjening af kunder i butikken.

 

- Det er vigtigt, at du som medarbejder får en god start på Hattesgaard. Vores vigtigste prioritet er at tage godt imod dig som ny medarbejder, og få dig til at føle dig 'hjemme'.  - På Hattesgaard er vi meget opsat på at yde en god kundeservice, derfor har vi valgt at fokusere på nærværende kundebetjening og servering af kvalitetskager samt Kaffe og Te samt antik og livsstilsprodukter til vores kunder.  - Som nyansat bliver du hurtigt oplært i de daglige opgaver som skal laves forinden åbning af butikken. Det betyder, at du får en god allround viden om arbejdet på Hattesgaard.  - De første arbejdsdage har du altid en erfaren medarbejder ved din side, klar til at hjælpe dig. - Dine arbejdsopgaver er kundebetjening, klargøring af disk, opfyldning af varer, køkkenarbejde - herunder deltage i (opvask) med det øvrige personale, oprydning, rengøring. - Du skal kunne indgå i et lille men godt sammentømret arbejdsteam og besidde gode samarbejdsevner, engagement. Du skal være imødekommende, smilende og udadvendt og gå til opgaven med et positivt og åbent sind. Du skal kunne klare arbejdspressede situationer. - Sprog kundskaber. Dansk og Tysk. (Tysk ikke en nødvendighed men fordel.) Arbejdstider: Fuldtid 37 timer. Du Indgår i vagtplan med øvrige personale. Du skal kunne arbejde i weekender og der vil forekomme overtid.  Mulighed for praktikforløb. Er du den Vi søger, så kontakt dit lokale Jobcenter eller send din ansøgning til: Info@hattesgaard.dk eller kontakt os personligt på adressen: Hattesgaard, Hattesvej 17, 6792 Rømø. Tlf.73755211 Vi du vide mere om Hattesgaard kan også tjekke ind på Hjemmeside: http://www.hattesgaard.dk eller vores facebook: https://da-dk.facebook.com/www.Hattesgaard.dk/

 

Antal ledige stillinger: 4

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Alsidig Bagersvend

Rømø Bageri v/Bent Maass

Tønder
Jeg søger en bagersvend så hurtigt som muligt, fast arbejde kan påregnes til den rette. arbejdstid er fra kl. 5 til 12,30 hver anden weekend fri. Du skal være godt til alt dejføring og kunne lide at havde travlt.
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Bagersvend

Digebageren i Bredebro

Tønder
BAGERSVEND SØGES Da vi har rygende travlt, søger Digebageren en Bagersvend til Bredebro afdelingen. Så er du klar på nye udfordringer og er du ansvarsbevidst, skal du skynde dig at tage kontakt til mig! Glæder mig til at høre fra dig. Yderligere opl...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018