Havemand/pedel

Zebisgaard er et fondsdrevet opholdssted og drives i henhold til Lov om social service.

Vi modtager børn med særlige behov. Generelle, specifikke og eller gennemgribende udviklingsforstyrrelser (Autisme, Asperger, OCD)

Zebisgaard ligger tæt på Aalborg, og på bygrænsen i Langholt. Zebisgaard ligger i hyggelige landlige omgivelser, med udsigt til store frie arealer, marker og enge.

Zebisgaard er et lille familielignende opholdssted, hvor der med et professionelt afsæt skabes trygge rammer for det enkelte barn.

Vi søger en havemand, som har interesse i at vedligeholde vores store grund. Grunden er på 6 tønder land og rummer stier, buske og træer. Kendskab til havearbejde er lidt et must. 

Ved dårligt vejr og i vintertiden, skal du kunne fungere som altmuligt mand. Det kan omhandle mindre reprationer mv. i boligen. 

Stillingen er på 12 timer ugentligt, så det vil være oplagt, at du evt er gået på efterløn og gerne vil have lidt arbejde i få timer. 

Løn forhandler vi os frem til. 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Pedel

Vivaldi

Pedel søges til 37 timer til Vivaldi friplejehjem i Brønderslev.Vivaldi friplejehjem er et helt nybygget friplejehjem Under Danske Diakonhjem. Beliggende i udkanten af Brønderslev tæt på by og land.Vi søger en pedel på 37 timer ugentligt pr. 15 apri...