Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Head of E-commerce - globalt salg af unikt medtech produkt

E-commerce manager med god kommerciel forståelse søges for klient

Vil du have ansvar for at drive og optimere global webshop og salgsstøttende online marketing aktiviteter med fokus på ROI?

Virksomheden har en to-cifret million omsætning og et stort vækstpotentiale. De ansatte arbejder tæt sammen med selvstændige ansvarsområder for henholdsvis E-commerce, produktion, distribution og økonomi. Du refererer direkte til CEO & Founder.

Firmaet producerer og sælger et unikt patenteret medtech produkt til læger og private verden over. Produktet er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Den mindre virksomhed er beliggende i pæne lokaler i Nordsjælland. 

Vi tilbyder en selvstændig og spændende stilling med stort udviklingspotentiale og mulighed for god fast løn samt performance bonus.

Virksomheden anvender Shopify kombineret med WordPress som sin e-commerce platform og har eget affiliate netværk under udvikling.

Du vælger selv underleverandører og samarbejdspartnere og forvalter et stort marketing budget med fokus på ROI. 

Dine opgaver

Din hovedopgave bliver hele tiden at optimere performance for webshops og online marketing aktiviteter på det globale marked. Du forventes at have et hands-on kendskab til både e-commerce, UX og SEO/SEM optimering, som du udfører enten på egen hånd eller i samarbejde med underleverandører. Du står for projektstyring, når der skal udvikles nye applikationer til vores webshops og følger tæt op på vores underleverandører. Du får ansvaret for vort marketing budget og vælger selv samarbejdspartnere. Det er din opgave at sikre, at firmaet modtager de bestilte ydelser til tiden og til aftalt pris samt løbende at rapportere resultatet af indsatsen til ledelsen. 

Dine primære opgaver bliver at:

  • samarbejde med online marketing bureauer omkring de globale markedsaktiviteter
  • planlægge, eksekvere, analysere, teste og optimere SEO og SEM indsatsen
  • optimere konverteringsrater og kundeoplevelse (UX) for webshoppen
  • overvåge og tilpasse online marketing aktiviteterne på basis af bl.a. Google Analytics og andre analyseværktøjer
  • stå for projektstyring og kvalitetssikring ift. underleverandører, så rettidige leverancer til aftalt pris og kvalitet opnås

Om dig

Du har værktøjskassen i orden og et godt kendskab til alle online marketing discipliner. Du følger godt med i, hvad der rører sig og er på forkant med udviklingen inden for digital marketing. Du kender til bureau markedet og er i stand til at styre underleverandører i forhold til både priser og kvalitet af arbejdet. Du har erfaring med at optimere websites og webshops både teknisk og kommercielt. Du er selvkørende, struktureret og resultatfokuseret. Du arbejder med growth hacking, hvor du hele tiden afprøver nye ideer til forbedring af performance. Du skal have et godt overblik og kunne holde mange bolde i luften. Du skal kunne drive projekter fra idé til implementering. Derudover lægger vi vægt på, at du: 

  • har min. nogle års erfaring med e-commerce enten fra bureau eller webshop
  • er fortrolig med analyseværktøjer herunder Google Analytics og andre tools
  • har godt styr på alle forhold omkring SEO, SEM og UX
  • taler og skriver flydende engelsk, så du kan kommunikere med vores internationale samarbejdspartnere (dansk er en fordel, men ikke et must)
  • har relevant økonomisk eller IT-teknisk uddannelse

Erfaring med Shopify og Wordpress samt kendskab til affiliate marketing er en fordel.

Er du interesseret?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt. Send din ansøgning til Michael Kock fra EasySearch, som står for rekrutteringen. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, desto bedre er dine muligheder. Du kan kontakte Michael Kock på tel. 4278 4278 eller mko@easysearch.dk. 

Om Firmaet

Virksomheden har en tocifret million omsætning og et stort vækstpotentiale. Firmaet producerer og sælger et patenteret medtech produkt til læger og private verden over. Produktet er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Den mindre virksomhed er beliggende i pæne lokaler i Nordsjælland. De ansatte arbejder tæt sammen omkring selvstændige ansvarsområder for henholdsvis E-commerce, produktion, distribution, økonomi og ledelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.