Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Head of E-mail Marketing

Kunne du tænke dig din egen portefølje af kunder og samtidigt være med til at opbygge ét af de bedste E-mail Marketing produkter i Danmark? Så er det dig vi leder efter! 

Hvem er Heymedia
Heymedia er et digitalt marketingbureau i hjertet af Aarhus, som er i rivende udvikling. Vi tager kun projekter ind, som vi tror på, og er ikke bange for at give vores mening til kende og udfordre vores kunder. Dette giver også vores kunder en stor tryghed, at de kan mærke, at vi tager ejerskab på markedsføringen af deres forretning. Ved at tænke på denne måde, øger vi succesraten på vores kundecases og dermed kundetilfredsheden.

Vi er et ungt team, hvor frihed, fleksibilitet og høj faglighed er en naturlig del af hverdagen. Vi tror på synergierne mellem de forskellige marketing- og salgskanaler og du vil derfor arbejde tæt sammen med specialister indenfor SEO, PPC og Social.

Jobbeskrivelse
Du skal ikke blot kunne supplere vores eksisterende kompetencer på området – du skal faktisk være dygtigere end os på e-mail delen og skal være parat til at både at planlægge og eksekvere. 

Din dagligdag vil bestå af at arbejde for kunder både strategisk, taktisk og operationelt. Du vil have den daglige dialog med kunden ift. alt med e-mail og er dermed også med til at fastsætte kundens strategi. Du vil samtidig også have det taktiske og eksekverende element i din hverdag, hvor du udformer e-mail-flows, opsætter trigger baserede automations, segmenterer og sidst, men ikke mindst, også skriver en stor del af kundernes mails.

Vores kunder spænder fra B2C e-commerce til B2B med inbound marketing og leadscoring.

Du får muligheden for at vælge mellem at tage rollen i én af to retninger; enten opbygge en e-mail marketing afdeling op omkring dig eller dedikere dig til at blive den øverste specialist med fokus på de faglige opgaver og kunderne.

Det vigtigste er, at du er hamrende skarp til E-mail Marketing, og dermed kan give vores nuværende og fremtidige kunder et boost.

Inden vi fortæller lidt mere om, hvad du kan forvente af os, vil vi gerne dele, hvad vi forventer af dig:

 • Vi er ikke så interesserede i din uddannelsesmæssige baggrund. Relevante uddannelser er et plus, men langt fra et krav. Det handler om hvad du kan.
 • Du har måske erfaring fra et andet bureau og vil gerne tage det næste skridt, hvor det er dig, som træffer beslutningerne om e-mail marketing.
 • Du har indgående kendskab til relevante e-mail platforme og relaterede værktøjer, fx: Mailchimp, ActiveCampaign, Klaviyo, Zapier eller lignende.
 • Du skal være strategisk i din tankegang og være i stand til at holde overblikket, når der er mange bolde i luften.
 • Du skal være til at regne med. Vi har brug for, at der bliver leveret til tiden og med den rette kvalitet. Derfor skal du være struktureret og have styr på detaljen.
 • Du skal være parat til at indgå i samarbejde på tværs af virksomheden, derfor skal du være en stærk kommunikatør, der formår at koordinere og løse problemer.
 • Du er nysgerrig og elsker at holde dig opdateret på de nyeste trends og systemer. Du skal ligeledes være i stand til at forklare disse komplekse fænomener på en simpel og forståelig måde.
Vi tilbyder dig:
 • Direkte reference til vores CEO, Mark Yuen.
 • En mulighed for at tage ejerskab på vores E-mail Marketing.
 • Et team af kompetente kollegaer.
 • Fleksibilitet i din hverdag og rig mulighed for hjemmearbejde.
 • Personlig og professionel udvikling.
 • En konkurrencedygtig løn og pension.
 • Morgenmad og frokostordning.

Rekrutteringsprocessen
Den er nok ikke, som du er vant til. Vi vil ikke bede dig om at fremsende CV eller ansøgning, men i stedet besvare en relevant, faglig case, som vil blive bedømt af Mark Yuen og Rune Mathias Bo. Din case-løsning vil blive anonymiseret for at sikre lige vilkår og alle kandidater vil modtage feedback på deres besvarelse. 

Det vil give os et bedre billede af de kompetencer, vi leder efter og vi håber også, at du vil se noget mening i at prøve kræfter med en faglig, relevant opgave, der minder om jobsituation, du kunne blive sat i.

Vi forventer, at du kan løse casen på 1-2 timer.

Efter casen vil vi invitere 5 kandidater til interview. Forinden vil vi bede dem tage talenttesten, TT38.

Du kan læse mere om testen her:
https://talents-unlimited.dk/services/tt38-testen/
Inden samtalen vil vi herudover bede om at få fremsendt et CV.

Vi glæder os til at gennemgå din besvarelse og ser frem til at præsentere dig for en spændende og fair proces.
Er der spørgsmål til processen undervejs, kan de rettes til: Mark Yuen på mark@heymedia.dk

Tilmeldingsfrist til case er senest d. 5. december 2020 kl. 07.59, og casen kan laves i perioden fra d. 5. december 2020 kl. 8.00 til d. 7. december 2020 kl. 23.59.
Tryk på knappen "send ansøgning" for yderligere information om tilmeldingsfrist samt sign-up til casen. 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.