Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Head of Marketing


Vi søger en initiativrig, resultat-drevet og selvkørende kollega til rollen som vores nye Head of Marketing. Din opgave bliver at løfte vores marketingindsats til næste niveau ved at udvikle relevant og engagerende indhold på tværs af vores digitale kanaler – website, sociale medier, e-mail og fagmedier – og derigennem sikre os en styrket positionering, øget leadgenerering og flere konverteringer.

Du er skarp analytisk og brænder for at skabe resultater, som du bruger i dine beslutninger og de retninger, som du tager i dit arbejde. Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye ideer og teste ting af for at komme tættere på dit mål. 

Vi tilbyder en ny og super spændende stilling til den rigtige profil, hvor du vil have stor indvirkning på virksomheden allerede fra din første dag, have selvstændigt ansvar og god mulighed for hjælp og faglig sparring med vores specialister og kreative.

Dine opgaver
Du får ansvar for at drive og optimere hele vores samlede marketingindsats. Målet er en styrket positionering, øget leadgenerering og konvertering. Midlet er optimering af kunderejsen på tværs af vores digitale kanaler med målrettet kommunikation i alle touchpoints.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • Udbygge vores website som salgskanal.
 • Udvikle og optimere vores marketing funnel.
 • Udarbejde en digital strategi og opbygge vores tilstedeværelse på de sociale medier.
 • Udvikle indhold til websitet, e-mail, blogs, SoMe og fagmedier.
 • Evaluere og rapportere på performance.
 • Udvikle og lancere nye marketingtiltag, der giver målbare resultater.
Vi forventer, at du er selvkørende og kan skabe engagerende indhold til vores website, styrke vores positionering og rækkevidde på vores SoMe-kanaler og udbygge vores eksisterende e-mailliste - hvilke indsatser du derudover prioriterer, har du selv indflydelse på.

Arbejdet med vores website kan eksempelvis være optimering af landingssider, produktion af nye kundecases og forfatning af nye blogindlæg. 

LinkedIn-indsatsen kan eksempelvis være både opslag og annoncekampagner formidlet via grafik, tekst og video. Fundamentet for vores e-mailmarkedsføring er nyhedsbreve og marketing automation via Autopilot.

Vi har eget contentstudie på kontoret med professionelt kameraudstyr, baggrunde, mikrofoner og lys, som du har fri mulighed til at bruge i dit arbejde.

 
Erfaring - vi forventer at du:
 
 • Har en relevant uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation.
 • Har et par års erfaring fra lignende stilling - og det må gerne være fra en virksomhed eller på fra et bureau med fart på.
 • Kan udarbejde og eksekvere en marketingstrategi og skarpt indhold.
 • Kan arbejde selvstændigt og er proaktiv i dit arbejde.

What’s in it for you?
 • Du kommer til at sætte dit præg på Danmarks førende e-mailbureau, som er i stærk vækst (vi ansætter 7 nye kollegaer i år!).
 • Du får fingrene ned i mange forskellige ting, og vi tester hele tiden nyt af.
 • Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores Head of Creative og resten af vores kreative team.
 • Du får faglig sparring med vores skarpe kollegaer.
 • Vi har en uformel tone, masser af grin og højt til loftet.
 • Du bliver en del af en iværksættervirksomhed, som oser af drive. Vi er nået langt allerede, og vi er slet ikke færdige endnu.
 • Vi går op i, at vores medarbejdere har det godt. Vi har en super lækker frokostordning, snacks, frugt, sodavand, kaffe, fredagsbarer og hyggeaftener.Vil du være med til at overtage resten af Norden? 
Vi har nemlig store planer! Er du klar på at bygge Nordens bedste e-mailbureau og blive del af en virksomhed, hvor der er fart på, hvor armbevægelserne godt må være store, og hvor du glæder dig til at møde ind - hver dag? 

Så skynd dig at smide en ansøgning afsted til os via knappen "send ansøgning". Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet vores nye kollega.

Har du spørgsmål til stillingen, så spørg endelig vores Head of Creative, Frederik Sally på fs@ackermann.dk.

?
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.