Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Head of Sales søges til spændende stilling i Kolding

Vi har brug for en til at gå forrest og skabe resultater, er det dig? Har du flair for salg og ledelse samt erfaring inden for rekrutteringsbranchen? Så se mere her! 

Med stillingen Head of Sales hos os forventes det, at du ikke blot har forstand på at sælge, men også kan gå forrest og agere leder for de andre på teamet. Du vil få ansvaret for salgsudvikling i en virksomhed i vikar- og rekrutteringsbranchen, og det er derfor vigtigt, at du er resultatorienteret og ambitiøs. Vi søger en udadvendt person, som passer ind i et hold med god energi og højt humør. 

Det er en spændende og udfordrende stilling med et stort ansvarsområde, og derfor er det vigtigt at du har mange års erfaring inden for både salg og som leder. Har du erfaring som kørende sælger, passer du godt ind hos os, da du skal kunne lukke store aftaler med nye kunder.

Din opgave er at motivere og drive salgsteamet, der sælger arbejdskraft til virksomheder i Danmark. Du står for at hele dit hold når jeres mål, og skal selv være en bærende kraft i salgsteamet. 

Vi er et firma i vækst og forventer derfor at du skaber resultater med udgangspunkt i et mix af markedsføringskampagner, telefonsalg og kundemøder. I samarbejde med teamet sætter du mål, planlægger kampagner og sikre at afdelingen får succes. Du skal kunne trække på dine kompetencer og lærer fra dig, samt potentielt præsentere vores virksomhed for nye systemer og strategier. 

Som sælgende Head of Sales bliver du ansvarlig for nye salg i en vikar- og rekrutteringsvirksomhed i spændende udvikling. I vores branche går det stærkt, og det er derfor altafgørende at du trives med stramme deadlines.
Du skal sammen med virksomhedens øvrige medarbejdere stå i spidsen for at øge aktiviteten, omsætningen og indtjeningen ved at sælge og levere vikar- og bemandingsløsninger indenfor en lang række af brancher. 

Vi forventer af dig, at du gør dit bedste og lægger din energi i virksomheden. Som Head of Sales for os kræver det, at man har forretningsforståelse, kan planlægge og følge en strategi samt har evner inden for ledelse. Vores kunder er mange og kan være alle fra små familiære virksomheder til større koncerner inden for et utal af brancher - derfor er det vigtigt, at du som Head of Sales har forståelse for et differentieret klientel og kan møde vores kunder i øjenhøjde. 

Dit daglige arbejde kommer til at bestå af salg til nye kunder og i takt med at du vinder fodfæste, skal salgsafdelingen yderligere vækste.

Det forventer vi af dig:

  • Du har eventuelt en relevant uddannelse inden for salg, ledelse eller lignende
  • Du kommer fra en tilsvarende stilling, eller har før haft lignende ansvarsområder som leder eller direktør
  • Du har et godt professionelt netværk, som du kan trække på hos os
  • Du har 10 til 15 års erfaring med salg og ledelse 
  • Du kan vise tal eller kommer med konkrete eksempler på hvordan du førhen har løftet din arbejdsplads


Det kan du forvente af os:

  • At blive del af et firma som vækster hver dag og arbejder hårdt på netop dette 
  • At få ansvar inden for salg samt selv at blive sat i en salgsposition
  • At få en god løn som matcher dine kvalifikationer
  • At blive en del af en familiær arbejdsplads, hvor man arbejder seriøst, men med godt humør


Er du interesseret i stillingen og/eller vil gerne høre mere, bedes du kontakte Rikke Mathiasen. Kontaktoplysninger findes i boksen.
Husk venligst at vedhæft reference nr. 125877

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.