Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hej til dig der er uddannet sygeplejerske, men som har holdt pause fra faget, og som har lysten til at komme tilbage Se her …..

Er du uddannet sygeplejerske og har af forskellige grunde ikke arbejdet som det i et stykke tid, men overvejer om det er tiden til at genoptage dit fag, så tag en snak med mig.

Jeg er afdelings sygeplejerske på Hammel Neurocenter og har for en periode på otte år arbejdet udenfor sygeplejen. Det var et bevidst valg, men jeg følte mig altid som sygeplejerske og vidste at jeg på et tidspunkt skulle tilbage til faget. Samtidig var jeg spændt på om det nu også var muligt efter en årrække udenfor faget.

Jeg har været rigtig glad for, at jeg traf valget om at genoptage mit fag.

Så går du og overvejer om tiden er rigtig for dig nu, så vil jeg gerne tilbyde dig en vej tilbage til sygeplejefaget. Alt efter hvor du er og din eventuelle erfaring, så skræddersyer vi sammen, et introduktionsforløb for dig.

Kontakt mig på Sensomotorisk sengeafsnit 2 Hammel Neurocenter tlf 78419360 eller send en mail på rikrosen@rm.dk så tager vi en snak.

Du kan læse lidt om et introduktions program herunder og også søge en stilling den vej.
Glæder mig til at snakke med dig.

En stillingen hos os indebærer skiftende vagter og weekender og kan være på 32-37 timer pr. uge.

Vi tilbyder

 • 9 Introduktionsdage i vores uddannelsesafdeling i løbet af det første halve år.
 • Introduktion og oplæring i afsnittet gennem en mentor ordning
 • Et meget engageret personale med højt fagligt niveau
 • Et godt og støttende kollegialt miljø
 • Gode muligheder for kompetenceudvikling.
 • Indflydelse på egen arbejdsplan
Vi søger en sygeplejerske der har:
 • Lyst at lære specialet at kende
 • Du kan efter en introduktions- og oplæringsperiode professionelt håndtere komplekse patientforløb, hvor fokus i al patientkontakt ligger på neurorehabilitering.
 • Du kan indgå i et samarbejde med kriseramte pårørende
 • Du er kreativ og iderig, når det gælder at nytænke den sygeplejefaglige tilgang til patientens fysiske og kognitive problemstillinger.
 • Du kender dig selv i pressede situationer og ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø.
Du har gode samarbejdskompetencer, overblik, er rummelig og tålmodighed over for patient og pårørende opgaven.

Sengeafsnit 2
Sengeafsnit 2 er en Sensomotorisk klinik hvor der er plads til 10 patienter, der alle har en erhvervede hjerneskade der kræver specialiseret neurorehabilitering, følgetilstanden er blandt andet præget af svære føle- og sanseforstyrrelser, kognitive problematikker, dystoniske tilstande, pareser, afasi, og neglekt.

De sygeplejefaglige fokusområder i specialet er varierende og omhandler blandt andet udredning og behandling af inkontinens og ernæring, pårørendearbejde samt opgaver i forbindelse med komplekse medicinske følgetilstande. Herudover er der mange pædagogiske udfordringer i forhold til patienternes kognitive problematikker, et område hvor fantasi og kreativitet er nøgleord, og hvor sygeplejersken arbejder tæt sammen med de øvrige faggrupper i teamet.

Sygeplejersken er en vigtig aktør i planlægningen af patientens rehabiliteringsforløb og i praksis betyder det deltagelse i den tværfaglige udarbejdelse af rehabiliteringsplaner, neuropædagogiske strategier, scoringer mv. Alt sammen områder, som man gradvist introduceres til.

Arbejdet omkring patienterne er organiseret i teams. Teamet arbejder meget selvstændigt ift. at planlægge patientens neurorehabilitering. Afsnittet er kendetegnet ved en god blanding af unge og modne medarbejdere, nogle nyuddannede og andre med mange års erfaring. Kulturen i afsnittet er præget af engagement, dygtige medarbejdere og et meget velfungerende samarbejde.

Hammel Neurocenter
Regionshospitalet Hammel Neurocenter er Vestdansk Center for den højtspecialiserede neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskader. Det betyder, at vi besidder den højeste ekspertise inden for neurorehabilitering og modtager svært hjerneskadede patienter fra hele Vestdanmark. Vi har knap 110 behandlingspladser og er ca. 650 ansatte. Foruden behandlingspladserne rummer Hammel Neurocenter forskningsafdeling, udviklingsafdeling og uddannelsesafdeling.

Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Sensomotorisk Klinik.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Rikke Borge Rosenkilde tlf. 78419360. eller speciale ansvarlige sygeplejersker Lisbet Fog på tlf 78419906.

Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal sendes elektronisk og være os i hænde senest den 20.9.2020.

Ansættelsessamtaler finder sted den 25.9.2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.