Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HELMS SKOLE I KORSØR SØGER 2 NYE LÆRERE


Kan du lide at have indsigt og medindflydelse, og at der sjældent er langt fra idé til udførelse, så vil du trives på Helms Skole. På skolen er vi mange ildsjæle, der brænder for det, vi laver. Vi får gode ideer, vi tænker ud af boksen, og vi er nysgerrige. Men vi værner også om vores værdier og traditioner – de er vores rygrad i fællesskabet, og det vi tror på.

Vi søger to engagerede, stabile og fagligt stærke lærere med kompetencer inden for it, naturfag og matematik (profil 1) samt dansk, engelsk og musik (profil 2). Stillingerne er faste og på fuld tid.

Helms Skole er en privatskole, grundlagt i 1865. Skolen har 26 engagerede fastansatte medarbejdere, heraf 14 lærere. Vi har 210 elever fra 0. klasse til 9. klasse, og klassekvotienten er på 22 elever. Skolen har også SFO for børn i 0.-3. klasse. Helms Skole prioriterer faglighed meget højt. Skolen lægger vægt på at skabe et lærerigt og trygt miljø, der bygger på respekt for den enkelte, for gruppen og den store sammenhæng.
Skolens indsatsområde ”Øje for Fællesskabet”, vil yderligere styrke elevernes trivsel og motivation. Skolen er ikke baseret på en bestemt politisk eller religiøs retning, men vi har mange værdier og traditioner, som vi værner om, og som er med til at kendetegne Helms Skole.

Vi ønsker os nye lærerkollegaer, som har pædagogisk og didaktisk indsigt, er eksponenter for et højt fagligt niveau, kan strukturere deres arbejdstid, er dygtige IT-brugere, er aktive medspillere i samarbejdet med forældrene, og ikke mindst bidrager til den gode stemning på lærerværelset.

Vi tilbyder en velfungerende skole med flotte faglige resultater, selvstændige og samarbejdsorienterede kolleger, som tager ansvar for skolens faglighed og udvikling, en skole med basis i grundlæggende værdier og en stærk kultur, højt forældreengagement og motiverede børn i et trygt og respektfuldt læringsmiljø, tillid til at undervisningen gennemføres på et højt fagligt niveau, fleksibel arbejdstid uden fast tilstedeværelse, god tid til forberedelse, dejligt forberedelseslokale med egen arbejdsplads, god lokalløn og en rar og humoristisk stemning.

Samtaler afholdes løbende, så hold dig ikke tilbage med at sende din ansøgning. Vil du høre mere om de to ledige stillinger, så kontakt skoleleder Tove Blume på tlf. 58371393. Du er også meget velkommen til at besøge os, før du sender din ansøgning afsted.

Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. august 2020. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Ansættelser sker løbende. Send din ansøgning til skoleleder Tove Blume via knappen "Send ansøgning".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.