Helsingør Kommunes Beredskab søger ny kollega.

Operativt beredskab samt vagtcentral

Helsingør Kommunes Beredskab søger ny kollega.

Helsingør Kommunes Beredskab søger en engageret og positiv kollega som vil være en del af det operative beredskab. Vi forventer du kan starte den 1. februar 2021.

Helsingør Kommunes Beredskab er en selvstændig virksomhed i Helsingør Kommune, der referer direkte til Kommunaldirektøren.

Vores organisation indeholder foruden vores administration, 4 kommunale brandstationer, frivilligenhed, Nordsjællands Brand- og erhvervsdykkerskole, samt et værnemiddeldepot der betjener alle ansatte i Helsingør Kommune. Vi er i alt 125 medarbejdere i Beredskabet.

Du skal kunne arbejde selvstændigt men også arbejde tæt med den operative ledelse. Varetagelse visse dele af driften på vores 4 brandstationer, herunder dialog med mandskab, lettere service af vores køretøjer og materiel, opdatering af vores brandhanekort. SINE og pager opdatering i forbindelse med vores ubemandede vagtcentral. Du vil indgå og supplere i funktionerne som brandmand og holdleder i de daglige udrykninger.

Som vores nye medarbejder forventer vi, at du har følgende kvalifikationer:

  • Holdlederuddannelse inkl. undervisningsdel
  • Erfaring fra arbejde med operativt beredskab
  • Alm. og stort kørekort
  • IT på brugerniveau – gerne erfaring fra vagtcentralarbejde
  • Serviceminded og interesseret i at støtte op om mandskabet i et deltidsberedskab
  • Sætter pris på struktur og ordentlighed

Det er også vigtigt du er forandringsvillig og udadvendt. Vi bestræber os hele tiden på at udvikle vores beredskab i nye faglige retninger og kvaliteter, til dette får vi også brug for dine kræfter.

Hvis du er blevet nysgerrig og har spørgsmål, eller ønsker at rekvirere en funktionsbeskrivelse til stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til beredskabschef Søren Lundhild via mail slu13@helsingor.dk

Stillingsbetegnelse og løn efter kvalifikationer.

Frist for ansøgning 29. november 2020

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 8. december 2020. I mellem kl. 14 og 17.

Forventet ansættelse 1. februar 2021.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.