Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Henrik Christensen A/S - Peugeot Vejle mangler en værkførerassistent.

Henrik Christensen A/S - Peugeot Vejle mangler en værkførerassistent.

-Er det dig?

Jobbet og ansvarsområder Til vores eftermarked søger vi en værkførerassistent. Du vil få en meget afvekslende dag med mange forskellige opgaver som; kundebetjening, tilbudsgivning/rådgivning, planlægning, fakturering, kundeopfølgning m.m. Vores kundemodtagelse har åbent fra klokken 7.00 – 17.00 (fredag dog til klokken 15.00), så der vil derfor være forskellige arbejdstider. Du vil arbejde i tæt kontakt med vores eftermarkedspersonale om vores fælles opgave – kunden og deres bil.

Stillingen er en fuldtidsstilling med gode udviklingsmuligheder og egne ansvarsområder.

 

Henrik Christensen A/S Henrik Christensen A/S er autoriseret forhandler af Peugeot i Vejle og Fredericia. Desuden har vi forhandling af Suzuki i Fredericia og Variant trailere i Vejle.

 

Din baggrund og erfaring

  • Du er uddannet mekaniker eller reservedelsekspedient med erfaring i faget
  • Gerne erfaring fra lignende stilling.
  • Gerne teknisk minded og med en god teknisk forståelse.
  • Du har flair for IT og ikke bange for at prøve noget nyt.
  • Erfaring fra Peugeot eller Citroën er en fordel.

Du trives i en selvstændig stilling, og du tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs. Du sætter kundetilfredshed højt, samtidig er du struktureret og systematisk i din opgaveløsning, og du overholder altid deadlines. Endelig er du serviceminded og let omgængelig, og du har en positiv indstilling til dit arbejde.

 

  

Ansøgning Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte eftermarkedschef Jacob Jørgensen på tlf. 76405674 eller på jj@henrikchristensen.dk, hvortil ansøgning også skal sendes. Ansøgningsfrist er 20. april, men send gerne din ansøgning før, da vi løbende vil holde samtaler. Hvis du ikke har hørt fra os senest den 18. maj, er stillingen besat til anden side.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her